סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifמדגישה באמצעות מדגישומטיק../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-כל הרשימה בפלאפון נחרשה בטיול
משהו שעשה את השבוע-מחנ"ק
משהו שהרס את השבוע-האוכל במחנ"ק XD
בילוי השבוע-מחנ"קXD
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ראינו שם סרט
, האא.. הנסיכה הקסומה
ציטוט השבוע--"אני לא מוצא ת'אייפוד שלי" "אז תתקשר אליו" "אבל הוא כבוי"
האא, "פייגלה? מה זה השם הזה?! איך יקראוו לבן שלו? נושך כריות?!"
מה קניתם השבוע?-אוכל בעיקר XD
משהו מוזר שקרה לך השבוע-לא זוכרת
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-האא, לא נראה לי שיש
תמונה שבא לשים-תגובה מהירה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כל מי שלא שאל אותי שאלות בקורבן
...
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו--סתייו גל וענבל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-אני רץ-דודו טסה,פיצריקה-אייל גולן,ורציתי שתדעי-שירי מימון משהו שעשה את השבוע-על האש ומדורה עם החבר'ה,השלמתי עם גיא
,קניתי את הDVD של סוף העולם שמאלה,הייתי בקולנוע בחינם
משהו שהרס את השבוע-היתפנצרו לי האופניים פעמיים באותו היום
בילוי השבוע-קניון,עיר,מרכזית,קולנוע,על האש
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סוף העולם שמאלה[ראיתי את הסרט יותר מ 20 פעם בלופ]
ציטוט השבוע-"יא גמד אתה לא מקבל יותר לבנים"
חחחח אמרתי למתן
מה קניתם השבוע?-DVD
,פופקורן וקולה
,בשר
,גחלים,נישנושים
משהו מוזר שקרה לך השבוע-סיפרתי למישהו על חלום מוזר שחלמתי ואמרו לי שיש לי משהו לא סגור בפנים עם עצמי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אריאל בן חצי שנה
,הופעה בהרצל
,הופעה של ערוץ הילדים תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נתנאל,גיא,דיויד,מתן,אור,אריאל ולירז

מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- לא יצא לי לישמוע שיר השבוע לא של לירז- "The Winner Takes It All" משהו שעשה את השבוע- שהייתי אצל חנה שלי :) משהו שהרס את השבוע- שחזרתי הביתה
בילוי השבוע- קולנוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "Mamma Mia" - סרט חובה ! ציטוט השבוע- "לא מתחרמנים בסרטים !" מה קניתם השבוע?- צלליות משהו מוזר שקרה לך השבוע- שראיתי אנשים שאין להם מיטה בבית וכניראה שגם אין בית פשוט צריך להפסיק את התופעה הזאת של התיחרמנות בסרטים ! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יכול להיות טורקייה תמונה שבא לשים- מתוקי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בלי עין רעה , אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרז רז שלי לצוות "Mamma Mia" [חיחי נידלקתי על הסרט] אמ.. וזהו

HILA46

New member
אחח איזה שבועע

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- פג'ו 92, רק תבקש משהו שעשה את השבוע- אייה נאפה שבוע עם חברות היה שולט$@! משהו שהרס את השבוע- כלוםם בילוי השבוע- מועדונים, ים, בריכה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- "קורה, יש ויש"
מה קניתם השבוע?- מלא מלא אוכל וכל מיני שטויות משהו מוזר שקרה לך השבוע- כמויות של ערסים ישראלים מהמלון השתכרו ופשוט שברו כל חלק מהגוף שלהם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סופרלנד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עדי

1212sivna1212

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- דין דין אביב- את מוכרת לי מפעם , פיז'ו 92 משהו שעשה את השבוע- אילת משהו שהרס את השבוע- הנסיעה לאילת בילוי השבוע- צימר בצפון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים ציטוט השבוע- "חלי אמרה שמחר צפוי קר במקומות הנמוכים אז כדאי שתיזהר..." מה קניתם השבוע?- ממ... כלום... משהו מוזר שקרה לך השבוע- שומדבר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד שמודבר... תמונה שבא לשים- אין לי ... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני רוצה מפגש! שהייתי באילת קניתי משו ממש חמוד P: ואני רוצה מפגש! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגלית שעלתה לגמר רוקדים עם כוכבים =]

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Will I Am - Heartbreaker, האלבום החדש של ארי גורלי, האלבום של יעל נעים, קרן פלס - פג'ו 92, Katy Perry - I Kissed a girl, אמיר דדון - עומד על צוק משהו שעשה את השבוע- אפטר הביתה משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו מוזר שקרה לך השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- החתונה של בת דודה שלי, עבודה, יומולדת לרוקסי תמונה שבא לשים- בינתיים לא בא חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- דנע, תהני בטורקיה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע

../images/Emo41.gif"אם זה הזמן שלךךךךךךך"

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- מיכאל קירקילן-כואב \ אביב גפן-שיר עצוב,לילות לבנים \ היהודים-לפעמים,ג'קי,לעולם מצידי \ עברי לידר-ניסים משהו שעשה את השבוע- ההופעה של היהודים בארבי אתמול
למרות שנמחצתי וזה.. משהו שהרס את השבוע- שיעמום בילוי השבוע- ההופעה! ועזריאלי פעמיים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב נולד,חשופים ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- כלום,התרוששתי
משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום,עוד שבוע משעמם מתקרב..
תמונה שבא לשים- מאתמול
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטל,ענבל,גל

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifמה הקטע של המגנים ?../images/Emo6.gif

למעלה