סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-"בעיניים עצומות"
שיר השבוע לא של לירז-Beautiful girls
משהו שעשה את השבוע-זה ישמע קצת מצחיק אבל השגתי טלפון של מישהו שרציתי הרבה זמן חח...
משהו שהרס את השבוע- כלום אחלה שבוע
בילוי השבוע- סרט
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"פנאי פלוס"
ציטוט השבוע---- מה קניתם השבוע?- תיק לבצפר,גופיות...
משהו מוזר שקרה לך השבוע- פגשתי את המורה לערבית שלי בקניון! (מוזר ומזעזע!!!)
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני נירשמתי לסוכנות שחקנים ובשבוע הבא יש לי אודישן לסידרה חדשה אז...
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם!!!

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-עוד צהריים[שמעתי ברדיו] שיר השבוע לא של לירז-גשם על חלון ביתי-רונן מעידי,זה שיר פרידה-שלמה ארצי,חוזר אליי-עברי לידר משהו שעשה את השבוע-יציאות כל ערב לטיול עם החבר'ה,יומולדת 14 לנטלי |כוכב|,המסיבה בתמנון
,אחשלי [חנן] חזר מהצבא
,שוק רמלה היום
, קניתי בגדים
משהו שהרס את השבוע-שבראשון שכולם רבו עם גיא והוא השפריץ עליי מים אז שפכתי עליו פחית XL
בילוי השבוע-פיצריה,פיצוציה,שכונה
,החצר שלי
,מסיבה בתמנון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פנאי פלוס[רן דנקר מראה כמה דברים]
ציטוט השבוע-"לך תיזדיין" צרחתי על גיא שיעוף מהשכונה!!
מה קניתם השבוע?-פיצה,ממתקים,XL,בגדים משהו מוזר שקרה לך השבוע-לאן לירז נעלמה? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לצאת שוב
,הופעה בעיר
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נתנאל,דיויד,אביאל,מרינה,אייל,ספיר,נטלי,אור ולירז
שבת שלום

../images/Emo41.gifחופש מאוס. עונה:)

שיר השבוע של לירז- הכל. פתאום התחלתי לשמוע את כל הדיסק ונזכרתי כמה אני מחכה כבר לדיסק החדש. שיר השבוע לא של לירז- היהודים - לעולם מצידי , אביב גפן - לילות לבנים משהו שעשה את השבוע- בת דודה שלי. משהו שהרס את השבוע- השיעמום והשגרה הנוראית הזאת
בילוי השבוע- קניון.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב נולד,על קצות האצבעות ציטוט השבוע- "כל יום אותו דבר" - כ"כ נכון!!! מה קניתם השבוע?- עגילים משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים בבארבי,אני כ"כ צריכה את זה כבר!!!!!!!11111 תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בפעם האלף - חייבים מפגש! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,אתי,גל

inbals93

New member
שגרה נוראית?!../images/Emo12.gifשבי בלול!../images/Emo11.gif

אני רוצה לראות איזה כיף יהיה שתחזרי לבצפר!
חצופה!

inbals93

New member
סופ''ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- he is my brother, i do anything משהו שעשה את השבוע- לאדעת... משהו שהרס את השבוע- שהאינטרנט שוב עושה צרות
בילוי השבוע- דודה שלי
, יס פלאנט באיילון, בריכה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות בית נואשות ציטוט השבוע- "נו די, מה את רוצה להתחתן עם המחשב?! הרי אתה מקודש לי, כונן C, כדת ביל גייטס"
מה קניתם השבוע?- צ'יפס, פיצה, גופייה משהו מוזר שקרה לך השבוע- שמישהי בבריכה ביצעה בי מעשה מגונה בלי לשים לב
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת תמונה שבא לשים- לא נמצאת במחשב שלי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל, סתיו ומיטל

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעוננה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-ליב אאוט אול דה רסט -לינקין פארק ליטיום -אוונסנס משהו שעשה את השבוע-הא..לא יודעת
משהו שהרס את השבוע
בילוי השבוע-סיטי, על האש במקום נידח XD סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- על קצות האצבעות , חשופים, איזה ערוץ מוזר שחברה שלי הכירה לי
, .. ציטוט השבוע-"מה פתאום ? הרצליה מפותחת! יש הרצליה פיתוח
" מה קניתם השבוע?- 2 מכנסיים
משהו מוזר שקרה לך השבוע-לא זוכרת
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחנה קיץ
תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- משעמם לי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתיו גל וענבל

1212sivna1212

New member
עונה

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- X משהו שעשה את השבוע-עונה 4 של שמש! משהו שהרס את השבוע-מחנ"ק בילוי השבוע- לטלויזיה למחשב ושוב לטלויזיה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שמש עונה 4 ציטוט השבוע- "זה לא אני אלו הקוריאנים!" מה קניתם השבוע?- כלום... הסתגרתי בבית כי משעמם לי אז ראיתי טלוויזיה כל היום משהו מוזר שקרה לך השבוע- מחנה קיץ היה משעמם בטירוף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני נוסעת לאילת ביום שני XD תמונה שבא לשים- X שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירז =]

סופ"ש

שיר השבוע של לירז-עוד צהריים ברדיו
שיר השבוע לא של לירז-האם היית =] משהו שעשה את השבוע-אממ כלום! משהו שהרס את השבוע-גם כלום בילוי השבוע-הלכתי לטייל עם אמא שלי באשדוד לראות בתים והתאהבתי בסיטי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אוויר פסגות- ספר :) ציטוט השבוע-"אמא אני רוצה לעבור לסיטי בבקשה בבקשה בבקשה" , "גמאני רוצה לעבור אבל צריך לבדוק את העניין"
מה קניתם השבוע?-ארטיק D = משהו מוזר שקרה לך השבוע-אממ .. כלום חח D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: לדעת אם אני עוברת לאשדוד =) תמונה שבא לכם לשים: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-צליל,אתי ולירז !

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- הרבה שירים רוסיים חח משהו שעשה את השבוע- רוסיה משהו שהרס את השבוע- לחזור חולה מרוסיה בילוי השבוע- מלא דברים שעשינו ברוסיה חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תוכניות רוסיות? חחח ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- המון דברים ברוסיה משהו מוזר שקרה לך השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אפטר ולהבריא (בתקווה גדולה שזה באמת יקרה בשבוע הבא) תמונה שבא לשים- אחר כך אני אשים תמונות מרוסיה חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו

למעלה