סכמ"ש

Johnni456

New member
../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo41.gif

שיר השבוע של סאם: שיר השבוע לא של סאם: תוכניות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ציטוטי השבוע: מאכל השבוע: מישהו שעשה לכם את השבוע: מישהו שהרס לכם את השבוע: משהו שעשה לכם את השבוע: משו שהרס לכם את השבוע: ~שאלה מתחלפת~ נכון שכשאתם עצבניים זה נורמלי לפנטז על לזרוק ערמת ספרי בני גורן על ראש של מישהו?

נסטי XD

New member
יואו ף בחיי שאתם מעצבנים..

אני הכי זקנה פה, ואני לומדת כל יום משעב בבוקר עד 4 ואני יוצאת...אז בבקשה, אם אני מוצאת זמן, אז גמאתם יכולים!!!!! שיר השבוע של סאם: פיסס שיר השבוע לא של סאם: -- תוכניות השבוע: לעבור את המבחן באנגלית מחר... תמונת השבוע: -- סרט השבוע: analyze it ציטוטי השבוע: וואי, בתקשורת... ~כזה מדברים על משהו~ בר:"עזוב, אתה לא בענף.." רועי:"אז אתה לא בגזע.." בר:"מה אתה נהייה לי פה אנטישמי?!" דרורה:"קופאות לי האצבעות בכל מקום..." וואי יש מלא...אני פשוט שוכחת אותם...סעמק.. מאכל השבוע: פלפל- רק כתום! מישהו שעשה לכם את השבוע: אור, סטסי מישהו שהרס לכם את השבוע: סטסי משהו שעשה לכם את השבוע: לא רוצה לדבר על זה |ביישן| משו שהרס לכם את השבוע: שסטסי פותחת את הפה שלה ומספרת הכל לכולם. זבל. ~שאלה מתחלפת~ נכון שכשאתם עצבניים זה נורמלי לפנטז על לזרוק ערמת ספרי בני גורן על ראש של מישהו? אה..כה..D: מצאת את הבנאדם הנכון לשאול שאלות כאלה...

Johnni456

New member
תיכנסו כבר../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של סאם: המוןהמון. בעיקר מוטיבציה, הליצן, מארס של הכלבים ומלך הניגודים
XDD שיר השבוע לא של סאם: דיקוד של פראמור
תוכניות השבוע:
תמונת השבוע:
סרט השבוע: הסיוט שלפני חג המולד
ציטוטי השבוע: סתם משהו שממש צחקתי ממנו: מישהו שיושב לפני במתמטיקה: "התכבס לך המכנס?" (הוא אמר את זה ממש מהר) אני: "מה?" הוא: " ח-לב!" (בקול מפגר כזה)XDD
מאכל השבוע: מרק
מישהו שעשה לכם את השבוע: לאדעת מישהו שהרס לכם את השבוע: נראה לי שהוא.
אמג מחר אני רואה אותו D: משהו שעשה לכם את השבוע: מצלמה חדשה
משו שהרס לכם את השבוע: עבודה בספרות וטונה ש.ב
~שאלה מתחלפת~ נכון שכשאתם עצבניים זה נורמלי לפנטז על לזרוק ערמת ספרי בני גורן על ראש של מישהו? אבסולוטלי

למעלה