סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo40.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

רותם654

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתיייי
שיר השבוע לא של לירז- יש רישימה אבל אין לי כוח לכתוב... שמעתי את מריה איסבל,הילרי דאף ועוד סתם שירים....
משהו שעשה את השבוע- קיבלתי את הציון הכי גבוה במתמטיקה בכתה! כאילו אני?! 97 ו קיבלתי 89 בלשון...
משהו שהרס את השבוע- מיום ראשון-יום לימודים ארוווך
בילוי השבוע- סתם יציאה עם חברים...
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-כלום האמת בקושי ראיתי טלויזיה אני רק במחשב... ציטוט השבוע---- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום לימודים ארווך? לא סתם חח
לא יודעת.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום לכוולם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לארתור,לאתי,לסתיו ולפז...

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתייי שיר השבוע לא של לירז-געגוע-ישראל בר און,גשם על חלון ביתי-רונן מעידי,במקום ליבכות-רן דנקר ועילי בוטנר
משהו שעשה את השבוע-חוופפשש!!!,הפגישה עם שנית
,סוף סוף פירקנו את הסוכה!
,אמיר פתח את הפיצוציה ועכשיו יש איפו לשבת כל לילה עד מאוחר
,החתונה של שירי
,הוורחתי 100 שקל בבייביסיטר
,כולם ניכנסנו ממש חזק לעיניין התסריט
משהו שהרס את השבוע-חזרנו לילמוד
,צריך להביא למורה שלי אישור שלא באתי ליום גיבוש
,בדיקת דם
בילוי השבוע-פיצוציה
,שכונה
,עיר,קניון השרון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים
,שמש
,האח הגדול
,מפרץ האהבה,השיר שלנו
ציטוט השבוע-"מה את רוצה שאני יגיד לך על לאון?..שהוא סתם הומו?!"
"חחח את זה נעזוב שהוא סתם הומו"
מה קניתם השבוע?-חולצה,ליקריצ'ס,נעליי ספורט
,סקיני גי'נס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פגישה עם שנית
,להמשיך ליכתוב את התסריט
,להתחיל לצלם כבר את הסרט
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מה עם מיפגש?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-רותם,סתיו,ג'ני,אור ולירז

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז-וואי שמעתתי אלף השבוועע
משהו שעשה את השבוע-כללום אני מבוואסת
משהו שהרס את השבוע-שמו אותי בכיתה שאני לא רוצה להיות בה אווף ביצפר מפפגר עייללג נכה
בילוי השבוע-כלום
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-כל אשר אהבתי :] ציטוט השבוע-"אווף שיעבירו אותתי כיתה כבר
" מה קניתם השבוע?-ממ לא משו מיוחחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אולי לעבור כיתה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לירז פלצת וכול הפורום

../images/Emo41.gifמתי כבר יהיה חורף?!../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

שיר השבוע של לירז- אני רוצה שירים חדשים
שיר השבוע לא של לירז- אביב גפן - זה בא והולך משהו שעשה את השבוע- חופש ושנקין
משהו שהרס את השבוע- כל מיני. בילוי השבוע- שנקין..^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול ציטוט השבוע- כרגיל אני לא זוכרת מה קניתם השבוע?- חצאית, ג'קט, תיק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סוף סוף חזר המסןןן!!!!!!111 תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטל,גל,ענבל,ארתור,רותם

עונה קצת באיחור=D

שיר השבוע של לירז-את הדיסק שלה לפני השינה=D שיר השבוע לא של לירז-הדיסק של שירי מימוןמשהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע-בקניון אם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-היי סקול מיוזיקל שלוש ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-כרטיס לסרט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של לירזייי תמונה שבא לשים-עדיין יש לי בעיה בפורום שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לעדן ואתי

יש...לי וליעדן יש כרטיסים להופעה שורה 2

חחח אבא שלי סידר לי ולעדן כרטיסים דרך העבודה אם הנחנה אני ועדן בשורה 2 באמצע איזה כיףף

יש חיימשלי אנחנו הולכות יחד מתה עליך

תביא ת'מצלמה ואני יביא את שלי ועל תישקחי להביא ת'קבל של המצלמה סבבה חיימשלי אוהבת אותך אני כבר מחכה ליום הזה לירז יפשלי אני שרופה עליה ליאוריי נכנס מאחורי הקלעים להגיד לה שלוום וליצתלם כמה תמונות כבר יכניסו אותנו אני מזה מיתרגשת :] כי בחיים לא הייתי בהופעות שלה =) יאא ליאור איזה זול כרטיס אחד עולה 50 שקל יפה לנו כי לאבא שלך יש הנחה נכון מאמי קיצר דברי איתי באיסי שאת פהה מואהה :-*

../images/Emo41.gifזה לא הופעה שלה בכלל..

היא פשוט משתתפת שם עם עוד כמה שחקנים. ובמה הוא עובד שיש לו הנחה?

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאחלה שבוע../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- דה אן פורגיבן 1 ו 2
משהו שעשה את השבוע- יום הולדדת
משהו שהרס את השבוע- חח היה אחלה שבוע
בילוי השבוע- טיוול של הצופים , ליומיים היה מגניב רצח
, היה מצחיק רצח ^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "האמת העירומה" עם דניאלה קרטס
XD, האח הגדול
, היפה והחנון XD ציטוט השבוע- ואאי יש מללא
, מה קניתם השבוע?- ממתקים לטיול , כמה ג'ינסים, חולצות ג'קט ועוד כמה
, יום הולדת DDX משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ? XD תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מתי מפגש ?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתאאו , גלווס וענבלס

למעלה