סיפורון (ממוחזר) לסוף יום

../images/Emo41.gif סיפורון (ממוחזר) לסוף יום

יום עבודה שיגרתי, אני יושב במשרד ועובר על חומר בין ישיבות. שולחן העבודה שלי עמוס חומר לעייפה ואני מנסה לפנות אותו. תזכורת ה-OUTLOOK לשיבה הבאה קופצת, ישיבה משעממת שתהיה טעונת מתח. שלום, אני שומע קול נשי נעים. אני מרים את ראשי ולבי מחסיר פעימה. היי מותק, מה נשמע? היא נכנסת לחדר, חברתי משכבר הימים, הכרנו לפני מספר שנים, העובדה ששנינו לא פנויים לא הפריעה לנו לנהל מערכת יחסים נהדרת. נפגשנו פעם עד פעמיים בשבוע, לפעמים יצאנו לים, לפעמים סתם לבית קפה בודד אבל בד"כ היינו רצים למיטה. בחדר, באוטו, על חוף ים בודד – היה נפלא. לאחר שנתיים היא נסעה לתקופה ארוכה לחו"ל, היינו בקשר עוד תקופה קצרה שלאחריה כל אחד המשיך בדרכו. בוא תיכנסי, אמרתי, היא מחייכת, אני כבר בפנים, אמרה לי. יש לי ישיבה עוד 20 דקות, רוצה קפה? שאלתי. לא אפריע לישיבה, אמרה לי. נפגש מאוחר יותר לאאאא אמרתי, בואי ניקח קפה. הבאנו קפה מהקפיטריה, סגרנו את דלת החדר ושוחחנו. אפשר לעשן? היא שואלת. אני לא מעשן בחדר אבל בשבילך – הכל. פתחתי את החלון, עמדנו זו ליד זה ועישנו. כאשר סיימנו לעשן זרקנו את הבדלים לכוס הקפה הריקה. סגרתי את החלון ומצאנו את עצמנו חבוקים, הנשיקה הייתה לוהטת ושנינו רצינו אותו דבר. נעלתי את דלת החדר ובידי פיניתי מקום על השולחן. איזה מזל, חשבתי לעצמי, שאני לא מחזיק את האמצעים בבית. במגרת השולחן יש לי קונדומים. היא נשכבה על השולחן, הפשלנו את בגדינו והתחלנו במעשה הקודש. לאחר משחק קצר חדרתי לתוכה, היא הייתה רטובה וכאשר חדרתי שנינו גנחנו בהנאה. התעלמתי מצלצול הטלפון, המכשיר הסלולרי בכיס מכנסיי המופשלים צלצל, מחפשים אותי לישיבה החשובה. אחרי שהגענו אל סיפוקנו התלבשנו וחמקנו אל השירותים להתנקות. נפרדנו בנשיקה כל אחד לדרכו ואני רצתי אל הישיבה החשובה. עמיתי לעבודה, שראה אותנו חומקים, קרץ לי קריצה רבת משמעות – כן, הוא הבין היטב את פשר החיוך הממזרי בזוית פי.

ל י א ן69

New member
../images/Emo45.gif

יש כרגע בעיה במערכת של המאמרים
אחרת הייתי שמה את הסיפור שם.

הבנתי ...

"בוא תיכנסי, אמרתי, היא מחייכת, אני כבר בפנים, אמרה לי" היא הייתה בפנים ואת לא ידעת .. ח ח ח אם ככה, אתה בצרות חביבי

למעלה