השיר השישי אחרי עלמה זהר נמשים - אמילי קרפל אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה
M me123 New member 20/8/08 #81 ../images/Emo41.gifהשיר השישי אחרי עלמה זהר נמשים - אמילי קרפל אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה
T tkuihehr New member 20/8/08 #85 קרה לכם כבר ש פתחתם את החלון להוספת תגובה מהירה ,רציתם ללחוץ על הקוביה של התוכן אבל פתאום החלון קפץ ולחצתם על הפרסומת שמתחתיה? זה מעצבן
קרה לכם כבר ש פתחתם את החלון להוספת תגובה מהירה ,רציתם ללחוץ על הקוביה של התוכן אבל פתאום החלון קפץ ולחצתם על הפרסומת שמתחתיה? זה מעצבן
T T a m i r o s s s New member 20/8/08 #91 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל הזמן קורה לי למעלה שאני רוצה ללחוץ על השרשור הראשון וזה לוחץ לי על הפרסומות שממש מעליה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל הזמן קורה לי למעלה שאני רוצה ללחוץ על השרשור הראשון וזה לוחץ לי על הפרסומות שממש מעליה
T T a m i r o s s s New member 20/8/08 #114 לא, זה שהפרסומת באה אחרי ואז שאני בא ללחוץ על השרשור זה כזה קופץ כזה לפרסומות ולוחץ עליה ההההההה
M me123 New member 20/8/08 #93 אולי עכשיו אני הצלחתי: שעות ארוכות של בטלת חוסר מעש ובהייה בתקרה דרושה לכל אדם יצירתי על מנת לפתח רעיונות.
אולי עכשיו אני הצלחתי: שעות ארוכות של בטלת חוסר מעש ובהייה בתקרה דרושה לכל אדם יצירתי על מנת לפתח רעיונות.
T T a m i r o s s s New member 20/8/08 #100 לא הבנתי מאיפה המשפט הזה בא ולמה הוא קשור ../images/Emo12.gif
ה ה 1 והיחיד New member 20/8/08 #107 כנראה שמה שגרם למשפט כזה להתפתח זה: שעות ארוכות של בטלה חוסר מעש ובהייה בתקרה. אמילי קרפל יצירתית --> פיתחה רעיון --> המשפט הזה
כנראה שמה שגרם למשפט כזה להתפתח זה: שעות ארוכות של בטלה חוסר מעש ובהייה בתקרה. אמילי קרפל יצירתית --> פיתחה רעיון --> המשפט הזה
ה ה 1 והיחיד New member 20/8/08 #101 שעות ארוכות של בטלה* חוסר מעש ובהייה בתקרה דרושה לכל אדם על מנת שימות משעמום