סימפל פלאן- לייב או מוקלט

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif סימפל פלאן- לייב או מוקלט../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

בעקבות כל מיני דברים שאנשים כתבו בפורומים וקומונות על איך שלהקות נשמעות בהקלטה וההבדל שהן נשמעות בלייב,
אז מה אתם אומרים
כשמקליטים באולפן אין את הקפיצות, הצעקות, הדיבורים באמצע והכל ערוך מסודר ויפה, אבל בלייב יש את הקפיצות, עושים טוויסטים שונים לשיר ומשנים את איך ששרים את השיר, מוסיפים קטעים של נגינה, מאריכים את השיר ומשנים אותו קצת בשביל ההופעה.....
אז מה אתם אוהבים יותר- את סימפל בלייב או במוקלט
חושבים שפייר שר יפה בלייב
מה לגביי דיוויד
חושבים שהם משקיעים בלשיר בלייב
כל מה שלגביי זה פה

קרניjack

New member
לדעתי.........../images/Emo104.gif

בשירה בליב יש הרבה איכויות ודברים שאין בהלקטה כמו "צעקות וצרחות" למיניהם, טוויסטים נחמדים, שהקהל שר איתך, פשוט מרגישים את הלהקה איתך יותר, ואני אוהבת את זה, סימפל לדעתי לא עושים שינויים קיצונים בלייב כשהם שרים והם משקיעים שם, ואני אוהבת איך שהם עושים את זה *מחכה לאלבום הלייב שלהם* פייר ודיוויד שרים בסדר, אין לי משהוא מיוחד להגיד עליהם...ולפעמים לייב לדעתי יותר נחמד משירה באולפן כי יש בזה הרבה דברים "לא ערוכים" שהם מיוחדים...

Dorin555

New member
אמממ...

אני יותר אוהבת את השירים שלהם בהקלטה. בכל ההופעות פייר שר חלש והוא נשמע צרוד
יש להם שירים ממש יפים בלייב, אני אוהבת שירים שהקהל משתתף איתך וצועק
דייויד בכלל לא שר בהקלטות (לא ששמעתי
) אבל בכל מצב, השירים שלהם יפים

sp rock

New member
אמממ

לא מסכימה הוא לא צרוד וממש לא שר חלש חחח הוא צורח.....

Dorin555

New member
חחחח

ושהוא צועק הקול שלו צרוד.. הקול שלו יותר יפה בהקלטות, לזה התכוונתי

double O S

New member
תלוי../images/Emo96.gif

כי במוקלט השיר יוצא בצורה הכי טובה שהוא יכול לצאת, אבל בלייב יש את הקהל ששר והכל יותר חי כזה ואמיתי אז אז לוידע;[ אבל בהרבה פעמים המוקלט יותר נעים לאוזן

Edgar Davids

New member
אממ.. אני אישית מעדיף לייב

וזה לא בהכרח עם סימפל זה בכללי. הקהל שר הוא הרבה אקטיבי הסולן יש הרבה דברים טובים.

sapirush1

New member
בעיקרון

אני שירים של לייב מעצבנים אותי אבל כשרואים את זה בתור קטע ולא רק מוזיקה זה יותר יפה אצל סימפל אני דווקא ממש אוהבת את הופעות הלייב שלהם וגם יש לי מלא כאלו במחשב (קטעי וידאו ולא רק השיר) כי זה נשמע די אותו הדבר והכי חשוב - דיוויד שר

hellofanickname

New member
lol

קרן את מצחיקה אותי עם כל הדיונים שלך.. אניואי, זה תלוי. אבל בכלי אני מעדיפה מוקלט.. הצעקות מעצבנות אותיP:

l AdidAs l

New member
המ..

לדעתי בכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו! מוקלט- איכות מעולה, אין זיופים, הכל חלק, לפעמים מוסיפים אפקטים. לייב- משנים קצת השיר, מוסיפים קטעי סולו [בד"כ גיטרות], זה מאגניב לשמוע עם הקהל וזה..

sp rock

New member
שאלה קלה מאוד חחח

פייר שר מהמם בלייב וגם דיוויד הם משקיעים מאוד בהופעות, ההופעות שלהם מלאות אנרגיה ואם צריך היה לדרג מ 1 ל 10 אז 11 חחח

למעלה