סימה

Yaniv-DC

New member
../images/Emo41.gifסימה../images/Emo41.gif

כמובטח, סיפורה של סימה. רקע: היניב חוזר הביתה אחרי 5 שנים בוושינגטון, מתאחד עם בן הזוג שהכיר בביקור האחרון בארץ, אחותו הקטנה מתאשפזת בבית חולים, משתחררת אחרי מספר ימים, וליניב מוקצית הספה בסלון לשימוש כחדר שינה. הלחץ למצוא דירה ומייד היסטרי, הלחץ למצוא עבודה כדי לשלם עליה היסטרי גם הוא, אבל דירה קודם (הודות לאבאמא שנתנו כייסף לשלושה חודשים ראשונים). היניב הולך לשלוש עד חמש דירות ביום, ומזדעזע מכמה ילדות בנות 22 יכולות להיות מטומטמות (זה כבר סיפור אחר), לאיזה זוועות גברים סטרייטים יכולים להביא את הדירה (ותאמינו לי שאני לא לחלוטין שייך למחנה האור, אבל אם הייתי בעל הדירה הייתי פורע מייד את שטר החוב), וכמובן - סימה. חבר לעת צרה בן זוגי החביב הסכים לבוא איתי לאחד מימי חיפוש הדירות, בעיקר כדי לתת לי תמיכה נפשית, וגם כדי להשאר באוטו כשאין חניה, בכל זאת - תל אביב. את הדירה האחרונה ראינו באחת עשרה בלילה, חנייה כבר היתה שם, אז הוא עלה איתי למעלה. סתם פרט להמשך - הילד בן 23. את פנינו קיבלה כלבה צווחנית העונה לשם טויה (למה?), נראתה יותר כמו עכברוש וצווחה שם בצורה שגורמת לחובבי כלבים לקחת אחת כמוה ולזרוק אותה מהחלון. מייד אחרי טויה, פתחה את הדלת סימה. את כל דבריה תנסו לקרוא בקול של ערסית בת כ-30, שמנסה להציג את עצמה כסוג של אליטה חדשה, או מה שאני מכנה נובו-ערסית. מה עושים כשאוכלים מילקי והנה המונולוג בו סימה פצחה: "סך הכל מאוד חשוב שתמיד יהיה נקי. אני לא ממש נאצית בקטע של ניקיון, אבל, למשל, שקית זבל לעולם לא תשאר פה, אם אתה אוכל משהו, לא לשים בכיור, מייד לשטוף. אם אתה אוכל מילקי, אז גם, את הכפית לשטוף ולהחזיר למקום, וגם אתה רואה, השולחן מאוד יפה, צריך לנקות אחרי שאתה עושה פה ארוחות". שלי - שלך, שלך-שלי, זה כלל גדול בתורה "הסלון זה הכל שלי, הטלוויזיה שלי, הוידאו, ה-DVD, זה הכל פה שלי. על הכבלים כולנו משלמים, כי סך הכל כולם יושבים בסלון ונהנים, אבל אם אני רוצה לראות משהו, אז אתה יודע... לא אכפת לי שתראה בסלון DVD אם אני לא פה. סך הכל, אתה יודע, הכלבה שלי, אבל אם בא לך להוריד אותה ואני לא בבית, אז בכיף, אין שום בעיה עם זה. אבל מה שהכי חשוב, זה שהאווירה בבית היא בסבבה, אתה יודע. מנטאליות של בן 23 שאלתי אותה מתי היא הולכת להחליט, ויצא לנו מונולוג חדש: "תראה, באו כמה אנשים מאוד רציניים, אבל הנה אני כבר מוחקת מישהו, הוא פשוט בן 23, אתה יודע, המנטאליות של בן 23, למרות שחברות שלי אמרו שזה לא משנה, לא יודעת... זה לא נראה לי, ילדותי לי מדי". בשלב הזה היא מסתובבת אחורה, רואה את חבר שלי משחק עם הכלבה ואומרת "יא, איזו אהבה"! עכשיו... זוכרים בן כמה הוא?
קחי אותי, סימה! בשלב הזה חבר שלי סימן לי סימני חיתוך גרון מאחורה, ואז סימה באה עם ההצעה הבאה: "למה שלא תתקשר אלי בשבת בארבע, ונקבע שניפגש שוב בצורה לא פורמאלית, נשב קצת ונקשקש ונראה אם מתאים. מיותר לציין שלא התקשרתי בשבת בארבע, חבר שלי אמר לי שלא נראה לו שהיא מחפשת שותף, אלא משהו אחר, ולמחרת מצאתי דירה

oren*

New member
איפה חיפשת שותפה, בנווה תרצה? ../images/Emo3.gif

actress

New member
יניבושששששששששש../images/Emo24.gif

הגעתי בעקבות העמוד הראשי סחטיין עליך כפרות

../images/Emo45.gif מעולה ../images/Emo70.gif

אהבתי את התפיסה שלה של שותפות: כן, אני שותפה עם העוזרת בית שלי

Lover boY 7

New member
../images/Emo8.gifלא מצחיק..בגבול המשעשע ../images/Emo8.gif

בהתחלה זה נראה סיפור די חביב אבל כשזה מגיע לסוף וחושבים על זה שהוא מצחיק אז הוא בכלל לא לפי דעתי אם הוא היה מפרט על הדירות האחרות זה היה יותר מצחיק אז זה יותר הצעה מאשר תגובה חח ?!

totis

New member
מדליק...

הכתיבה והסיפור מדליקים. יש לך בלוג? תמשיך לכתוב לנו תודה

Yaniv-DC

New member
אין לי בלוג

אבל אני כותב פה בפורומים השונים כבר יותר מארבע שנים. על מעללי "סופשבוע פרוע" אפשר לקרוא בפורום ישראלים בחו"ל, זה נכנס שם למאמרים... תודה על המחמאות

iam11

New member
מצחיק ומשעשע, כתוב היטב

למזלך, נתקלת במקרה קל... יש עוד הרבה יותר גרועים. בהצלחה בהמשך.

Yaniv-DC

New member
היו לי מקרים קשים בחו"ל...

בהזדמנות אני אכתוב גם על זה

kritz23

New member
סימה זה מושיקו...

סימה, זה מושיקו! איך הולך אצלך? היה כבר הטכנאי ששלחה אחותך במאתיים שקל מה...מה הוא רופא? כמו שאני מכיר אותך בטח נתת לו קפה. תגידי מה עם הילד, הלך לימית? תגידי לו...עיזבי תני לו נשיקה בשמי אני כאן עד אחת- אין מה לעשות... בתחנה למי איכפת שלא שכבנו כבר דורות?! את ידעת את זה מראש כשהחלפנו טבעות אני שלך...אבל שייך...לתחנת המוניות... אני שלך...אבל שייך...לתחנת המוניות... סימה זה עוד פעם מושיקו התנתקנו מקודם אל תהיי עצובה...תגידי,מה את לובשת? אה? מה זאת אומרת נרטבה? רגע חכי, חכי נכנס נוסע.... "אתה פנוי?" לאן אדוני? "אני לגלי צה"ל לתוכנית של פוטנר אני ממהר מאוד אני באיחור גדול" תגיד אתה לא אורנה בנאי משהו? "לא אני ארכדי פורטיס" וואלה? להפעיל מונה? "כן כן סע סע כבר מחכים לי שם נו התוכנית כמעט נגמרת..." סימה אני אחזור אלייך אחר כך שלא תיתני לי לדבר עם המענה... אני שלך...אבל שייך...לתחנת המוניות... אני שלך...אבל שייך...לתחנת המוניות... הכביש הזה ישר,יותר ישר ממה שהבן אדם יכול להיות אמרת לי בעצמך,סימה,צריך יותר בשביל לחיות... אני איתך ישר,הכי ישר שבן אדם יכול להיות תמיד שלך...אבל שייך... לחופי הקרב,לכביש המלוכלך לתחנת המוניות... אני שלך..אבל שייך...לתחנת המוניות... בקיצור... שים עליה זין. ואגב, מילקי מכיל ג'לטיןשעשוי מעצמות בקר. דוחה!

NightElf

New member
../images/Emo32.gif אומנם לרוב ג'לטין מופק

מעצמות דגים, אך לעיתים הוא מופק מעצמות וגידים של בקר, בשני המקרים המוצרים יהיו "פרווה".

Mיקי_

New member
אבל בקר זה יהיה רק בחו"ל

למיטב הבנתי, ושם עדיפות לסוסים ולחזירים בעניין הזה. אבל גם אני וגם אתה יודעים שאני ממילא לא מתקרבת לדברים כאלה (מלבד בתרופות שבהם הבנתי שהוא סנטטי, אבל גם ככה אני לא ממש לוקחת תרופות)

למעלה