סיכומים

גלינקה2

New member
../images/Emo41.gif סיכומים

לקראת סוף הסידרה כולם מוזמנים לסכם כל מה שנדמה להם שהם רוצים לסכם.

גלינקה2

New member
מה קיבלתי אישית מהסידרה?

אחד הדברים שעולים בדעתי כרגע ובטח יעלו עוד רעיונות זה שראיתי את הפנימיות של אנשים שונים ממני לגמרי או כאלו שדומים לי אבל התכונות שלהם חודדו עוד יותר. הבנתי את הפסיכולוגיה של כל מיני אנשים כמו ג'ודי, ניאמבי, דניס, קלי, ליסה א', ועוד.

FreshF5

New member
בכל פעם שהייתי ברגעי מעידה בחיי

או פיתחתי נטיה לקיצורי דרך, אוטומטית נזכרתי בבנות (או במאמנות) - במיוחד עם אלה שהזדהיתי איתן ושאבתי מהן השראה בכל העונה, ובדרכי ההיתמודדות שלהן ונהגתי כמותן. לדוג', לפני כמה זמן, לא היתחשק לי ללכת למכון כושר אלא לבחול בדרך התבוסה, ואז ישר עלתה לי כריסטי בראש שבאותה תקופה רק התחילה להיתאמן ושהייתה חדורה מוטיבציה, ושאבתי ממנה השראה. או למשל אתמול נכנסתי לתפקיד חדש בעבודה שבו אני לא לא מנוסה, ואוטומטית קיבלתי רגליים קרות, ובין השאר שוב נזכרתי בכריסטי (איתה הזדהיתי יותר מכול + שאבתי ממנה השראה), שנכנסה לעניין המירוץ ללא כל ניסיון, וגם זה (בין כל שלל עצות עמיתיי/מכריי) עודד אותי להצלחה.

סיכומים? שלא יגמר לעולם...

מבחינתי - סדרה לחיים.צריכה להיות כליווי קבוע ,ברקע,כי יש בה הכל: שיקוף,ייעוץ,רעיונות ספציפיים לעבודה,תובנות,הדהוד לחויות דומות בחיינו,נוסכת תקוה ואמונה ששינוי הוא אפשרי,ולכן מחזקת ומעצימה.

למעלה