סיכום שמנים

kepit

New member
../images/Emo41.gifסיכום שמנים../images/Emo41.gif

שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

clyps

New member
........./images/Emo39.gif

שיר השבוע (של העוגיות): 'יותר גדולה' - שיר השבוע (כללי): 'חור בלבנה'- רוקפור - אלבום השבוע: אוסף שירים ישראלים של אבא. - האדם שעשה לכם את השבוע:
וחברים.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "באור חיוור במלכודת השעה, בא מלאך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -"אני משעייף...." -"איזה מן פועל זה משעייף? אתה משייף עפיפונים?" -"לא, אני ממש עייף..." :) - דבר שהשגתם השבוע: מתכונת באנגלית! - מאכל השבוע: תפוח - משהו שעשה לכם את השבוע: "313"....... (; , העובדה שהוא טס...!, שיחה עם סער - משהו שהרס את השבוע: ילדותיות של אנשים מסויימים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה לא בדיוק מסר, אבל זה אדיר: Q: Why was 6 afraid of 7? A: Because 7,8,9!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון, שיעבור כבר המבחן בהיסטוריה,פעולה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחות למיניהן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדם מסויים שאנהל איתו את השיחות למיניהן.. סתם: - תמונה: :)

kepit

New member
החתול שלה חלה בלוקימיה.הוא מת,היא עזבה

שיר השבוע (של העוגיות):אין :S - שיר השבוע (כללי):דבורה-שחר אבן צורר
- אלבום השבוע:שחר אבן צור-עירומים ופרל ג'ם כלשהו:) - האדם שעשה לכם את השבוע:אמ.. אסי:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"דבורה שעבדה בזנות בעיר הגדולה" (סתם כי זה מה שאני שומעת עכשיו חח) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אתמול אני ואחותי בדרך הבייתה עברנו דרך גן אלנבי בעיר מקום שבדרך כלל תמיד יש שם הומלסים.. אחותי: "בואי נעבור דרך איפה שכל ההומלסים תמיד" *אין הומלסים* אחותי: "היי איפה כל ההומלסים?" אני:"אולי הם בבית......".....
- דבר שהשגתם השבוע:חולצה מדהימה של אליסה בארץ הפלאות
וחולצה של שלד מרקד
- מאכל השבוע:מסטיק בטעם חמוץ מאוד לימון! - משהו שעשה לכם את השבוע:אממ היומולדת של אסי? היה שבוע משעמם טילים גרעיניים.. - משהו שהרס את השבוע:אין כלכך.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני אוהבת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיהיה מעניין! וכנראה הופעה של מרסדס בנד!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מה שאני מקווה שיקרה כל יום כל שבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו אחד-כפיר סתם: - תמונה:

clyps

New member
חה, כל השכבה שלי הולכת למרסדס בנד ../images/Emo3.gif

e r a n666

New member
כאב ראש!!

שיר השבוע (של העוגיות): דפנה פיק - שיר השבוע (כללי): Disturbed & Korn - Forsaken |ליאורה את חייבת לשמוע תשיר הזה!| - אלבום השבוע: Disturbed - Belive - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין אהובתי!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא מצליח לחשוב על משהו.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גם פה אני לא מצליח לחשוב על משהו..
- דבר שהשגתם השבוע: כאבים חזקים ברגלים + נקע בקרסול שמאל..
- מאכל השבוע: עוגה - משהו שעשה לכם את השבוע: מעיין אהובתי!!!
- משהו שהרס את השבוע: מגן בספרות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ספרות זה דבר לא נחוץ ועושה כרב ראש גדול! השבוע שבפתח: נחמד.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להפגש עם מעיין
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יבטלו את כל המגנים והבגרויות לכל החיים!!!!!!!!!!!!!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מעיין
סתם: למה סתם??? למה סתם?? - תמונה:

limors2

Well-known member
אוריד!

כשאדליק את האימיול. לא צריך אותו יותר, עכשיו כשאחרי חודש ירד לי מה שרציתי

הכנסתי נושא להודעה!!

- שיר השבוע (של העוגיות): "תאמיני"! - שיר השבוע (כללי): "אהובתי המתה"- "מים שקטים" - אלבום השבוע: "מים שקטים"- "מים שקטים" - האדם שעשה לכם את השבוע: אורי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall".​
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ר': אבא ואמא שלי נוהגים התגלח בספירת העומר. אני: אמא שלך מתגלחת? ר': כן, ברגליים... **כל הכיתה נשפכת מצחוק** **המורה לשלח תולה מפה של א"י** אני **מצביע על סיני**: המורה למה יש שם מסעדה סינית ענקית? - דבר שהשגתם השבוע: "מים שקטים" (נסעתי ליורשלים בשביל זה! [ולהפגנה]) - מאכל השבוע: בראוניז - משהו שעשה לכם את השבוע: ההפגנה בירושלים - משהו שהרס את השבוע: היה לי שבוע כמעט מושלם, אורי טיפה איכזבה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: למישהו יש את המילים של "The taking of Peckham", היא לא שרה ברור... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרבה חופש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי (כמו כל שבוע..) סתם: - תמונה: של רם..

clyps

New member
הפגנה?

ממתי היא שרה ברור?
וואו! אתמול בלילה שדרו בערוץ 11 את "קסם על ים כינרת" ,האירוע באירגונה של נעמי שמר בו הופיעו המכשפות לראשונה בטלוויזיה. (תחביר מוזר). אחרי ההופעה עלתה נעמי ואמרה את משפטה שנחקק בספרי ההיסטוריה:"חברים, היהפוך כושי עורו? יהפוך גם יהפוך! בעבוע יהפוך!"

בקנדי-מן זה מצחיק לשמוע את הניואנסים הקטנים

בשירה לא ברור, נראה לי שיותר קל להוציא את האקורדים מאת המילים בשיר הזה (וב"The taking of Peckha")...

clyps

New member
המבטא הישראלי שלה עוזר לעיתים בהבנת הטקסט.

עם דגש על לעיתים.

kepit

New member
חשבתי שרק אני מכירה את מים שקטים../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

limors2

Well-known member
אני לא רואה טעם לענות.

היה לי שבוע משעמם וחסר כל פעילות! רק שיר השבוע השתנה: התבלינים- נמאס לי ממך
ותמונה כלשהי

למעלה