סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי ../images/Emo41.gif

אז כמו שהבטחתי לעדן צ'אן הנה הסיכום השבועי הראשון של נארוטו . אז מה היה לנו השבוע: *פורום נארוטו מקום שלישי במספר ההודעות באשכול המד"ב (כבר עוברים את החודשיים ניסיון...
) *נארוטו בישראל- האימה. דיון בנוגע למה שיקרה (ביחוד למפיקי ערוץ הילדים) עם וכש נארוטו יגיע לארץ (שני דיונים השבוע מה שרק אומר שהנושא באמת מפחיד
) * דמויות נארוטו מא-ת (הכל בשביל ענת שלנו
) האותיות ו, ח וכ יצאו מקופחות וה"מנצחת" הגדולה היא ק עם 13 שמות!!! *שירשור זהו את הדמות וחידון סטייל נארוטו (אולי להפוך לפינה שבועית נוספת?) * מה אנחנו שונאים בנארוטו (עיקרי הדברים): - מריחת קרבות /משימות עד בלי די
. - אף אחד מ"הטובים" לא מת . ילדים בני 12 נלחמים באנשים מבוגרים ומנצחים תמיד? (נו באמת) - פלאשבקים (אבל רק כאלה שמראים מה שראינו כבר בפרקים קודמים) -ואחרון אך לא פחות מעצבן : כמה זמן צריך לחכות בשביל פרק חדש?
*חידון הנושא פרס נחשק בגוון אדמדם . אך האם צתליח לשרוד על השאלה האחרונה... * דיון בנושא ספויילרים. לסמן בספויילר גם על המנגה אנשים!!! * הינטה vs סאקורה... הינטה מנצחת בגדול (לפחות בפורום
) * ספשייל נארוטו יצא פרקים 127-128 (לא לספיילר . לא כולם ראו עדיין) * דמות השבוע : אורוצ'ימרו *שלושה מבחני נארוטו שונים : מי אתה בנארוטו ומה דרגתך... * צייר את דמות הנארוטו שלך. מגוון של כישרונות (חלקם לא לגיל הרך...) בנוסף הצטרפו אילנו כמה חדשים: kurayami the purpie fairy rice ball פינל המורה קקאשי או כינויו החדש : xzibit noz chatenoir ko74 אז שוב ברוכים הבאים .
זה הכל לסיכום השבועי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מכינה סיכום כזה אשמח לקבל תגובות/הצעות לשיפור. חוץ מזה מצורפת (פעם אחרונה אני מבטיחה) רשימת כל תאריכי היומהולדת של אנשי הפורום שאספתי. שמי שלא נמצע ישלח לי במסר כדי שאני אוכל להוסיף. . שבת שלום כולם ושבוע נפלא
תאריכי יום הולדת של פורום נארוטו : Ashkeloni-1/1/88 Uteansama-15/1/87 הקוף השולט- 7/2/87 Akira-8/2/88 Kawii me- 19/2/89 Reyoga-10/4/87 The purpiel fairy-3/5/88 Nostaigic savage-10/5 ווילו רוזנברג-15/5/89 Dsol-16/6/88 Baka chan- 2/7/87 Digiash-4/7/89 Kikome-20/7/87 Dndboy-29/7/87 Ashaman-23/8/87 Shadoxd-15/9/88 Yoyoyud-25/9/88 Icemaster-17/10/87 Snak badage-29/10/88 Kakashi-4/11/86 Adi chan-14/11/88 Goro123-15/11/88 ליסאן-17/11/83 Kurayami-13/12/87 Jaggenaut-21/12/86 Xanniechan-31/12

kikome

New member
../images/Emo12.gifלמה לא לגיל הרך?

אני עדיין מחכה שסאקורה תמות... היא במילא לא כזאתי משמעותית. סתם נמצאת שם, ומקשטת את המקום בורוד.

dsol

New member
מה פתאום ! מה קרה לך ?!

שיתנו לילדה בת 12 למות בסידרה הזו ?! למה מה קרה ?! הרי זה נאורטו ! איך יתנו למישבי קטנה ולא חשובה למות ?

Reyoga

New member
הרגו את דוסו

דוסו היה בן 12 כשהרגו אותו. (זה עם השערות על הגב מכפר הסאונד)

Snake Bandage

New member
דוסו היה בן 14.

אבל נאוואקי, אחיה הקטן של טסונאדה, היה בערך בגיל של נארוטו.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלא הראו לנו איך הוא מת...

פשוט אמרו לנו את זה..

Snake Bandage

New member
וגם לסאקורה יכולים לעשות את זה

אבל...
ספוילר למנגה!!!
עכשיו כשהיא כמעט בת 16, הם כבר יכולים להרוג אותה בלי בעיות, לא? כמובן שעכשיו יש אנשים שלא רוצים שהיא תמות. למשל, אני. היא סוף סוף שימושית, ורוצים להרוג אותה? קצת לא הגיוני. P=

lgmtk

New member
../images/Emo58.gifמנגה

עכשיו???.. מה פתאום ::::::::OOOOOOOOO היא התפתחה כ"כ טוב ^^^^^^^_______^^^^^^^^^ לא להרוג

lgmtk

New member
כל הכבוד! ממש עבודה מצוינת :::}}}}}

המשיכי כך
^_^

IceMaster

New member
סחה על ההשקעה

צריך להוסיף בשבוע הבא גם הסקת מסכנות

Kawaii Me

New member
נה...לא נשלח?! >< ../images/Emo29.gif

כמו שאמרתי.. את מסודרת *.*!!! וזה מושקע ויפה ואהבתי וכל הכבוד
וכמובן ייעצתי לך להוסיף קישורים להודעות החשובות! מה את חושבת?

למעלה