סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

אני יודעת שגברים מקצוענים יודעים מה הם רוצים!

- שיר השבוע (של העוגיות): אין מנוס... - שיר השבוע (כללי): "גברים מקצוענים" ההצוע של ליידי D - אלבום השבוע: "אין לבחור"- פוליאנה פראנק - האדם שעשה לכם את השבוע: קומונת ענבל, ליידי די, לסבית חביבה, עינב כהן, מאיה רוטמן, נשות חווה ועוד ועוד.... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש לי חברה שקוראים לה מירב, והיא אומרת שגבר זו אישה עם זנב!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ליעד שר: "אמל'ה! יש פה ג'וק!" שיר קוניקי בורחת... ליעד: "יש סדרה אחת שכולנו רואות, חוץ ממני ומשיר..." - דבר שהשגתם השבוע: פלייליסט חתום ע"י כל חברות ליידיD, כרזה חתומה ע"י ליעד שר, EP של עינב ג'קסון כהן, כרטיס זול של העוגיות, ועוד ועוד... - מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה לצפון, ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: מסעדת דגים, ישי לפידות, שיעל לא ביצעה את "ציפור" (למרות שביקשתי ממש יפה...
) ושאמי הלחוצה הסיעה אותי הבייתה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דגים זה קקי השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה עוגייתית! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאגיע להופעה של העוגיות ושתהיה שביתה אחת המטורפות! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתכם, ורד והעוגיות סתם - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

limors2

Well-known member
ממש שופע פרטים.

- שיר השבוע (של העוגיות): חבר ערבי - שיר השבוע (כללי): התבלינים-עדיף וכדאי/התבלינים-בא לי/Counting Crows - Accidentally in Love - אלבום השבוע: Dr Horrible's Sing-Along Blog Soundtrack - האדם שעשה לכם את השבוע:? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אני לא זוכרת את הניסוח המדויק, אבל אמריקאית בכניסה לקניון אמרה משהו עם "I don't know, you know?" ואיכשהו שילבה גם know שלישי
- דבר שהשגתם השבוע: בתאוריה, הגה ודוושות למחשב. אבל איפה הוא
- מאכל השבוע:? - משהו שעשה לכם את השבוע:? - משהו שהרס את השבוע:חוסר העלמה זהר ב"המקור" ביום רביעי, אחרי שטרחתי וספרתי שירים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ליז פלדמן היא האדם המצחיק ביותר ביקום. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:? סתם? - תמונה:העיצוב החדש של תחנות האוטובוס במרכז העיר בי-ם

limors2

Well-known member
*בעצם אני כן מחכה למשהו

האלבום של התבלינים!!

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי

- שיר השבוע (של העוגיות): לא שמעתי שנים עוגיות. - שיר השבוע (כללי): בדידותי \ רביעית מסנר - אלבום השבוע: רביעית מסנר - האדם שעשה לכם את השבוע: אופיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "לנו יש כבוד! אפילו לכבוד אנחנו נותנים כבוד!" (מהסרט של אבי ביטר) - דבר שהשגתם השבוע: טיפ של שקל במשך חמש שעות עבודה.XDDD - מאכל השבוע: גלידה בכמויות אינסופיות שמתנקמות אחר כך בפנים שלי - משהו שעשה לכם את השבוע: אנא עארף - משהו שהרס את השבוע: העובדה שהייתי בביה"ס בחופש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקונה מטאטה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הגמר של כוכב נולד, להיות באיזשהי הצגה בצוותא, הופעה של דפנה והעוגיות, הופעה של נורית גלרון, לקנות את האלבום החדש של קורין אלאל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחזירו את גלידת עוגת גבינה ופירורים לטעם הישן והטוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממ.. דפנה קינן?

limors2

Well-known member
בשבוע הבא בגלגלצ ביום רביעי בין 22:00-00:00

יהיה איתה ראיון קצר לרגל יציאת האלבום, וגם יהיה שיר. לידע כללי.

clyps

New member
שבת שלום

- שיר השבוע (של העוגיות): 'לנו לנו' - שיר השבוע (כללי): 'העולם שמח'-כוורת. - אלבום השבוע: אין משהו מיוחד. - האדם שעשה לכם את השבוע: נדב,איתמר ועוד.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "העולם שמח העולם זורח העולם שוכח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אל תגיד 'בן' לידי!!" - דבר שהשגתם השבוע: מעט מעט חופש. חברים חדשים. - מאכל השבוע: מקושקשת עם פטריות ובצל בארומה. - משהו שעשה לכם את השבוע: יציאה עם חברים, עבודה בארומה.. - משהו שהרס את השבוע: העובדה שהוא נגמר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מיסטר T שנון ומנומס. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א עם נדב,עבודה,שני לילות לבנים עם השכבה לקראת ה1 בספטמבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיימשך לעד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :) סתם - תמונה: צ'יקה ואני משוחחות.

yula15a

New member
חזרתי חזרתי חזרתי!

- שיר השבוע (של העוגיות): אין מנוס מלהודות.... - שיר השבוע (כללי): I'm yours - אלבום השבוע:כל מה שברדיו(?!?!?!) - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הילדים בחוויה 2008 - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מתגעגעת!!!!" - דבר שהשגתם השבוע:כל כך הרבה - מאכל השבוע:פיצה פיצה יאיי יאיי פיצה ייאיי יאיי פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: כל החודש הזה היה מדהים! - משהו שהרס את השבוע:שלא התקלחתי איזה שבוע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:היה לי כל כך כיף!!!!1 השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפגוש את המחנכת החדשה שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא מכונת זמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאיה, גילי ושאר חברים וחברות סתם - תמונה:

e r a n666

New member
גם אני רוצה!!!

- שיר השבוע (של העוגיות): דפנה פיק - שיר השבוע (כללי): טרומפלדור - הדג נחש - אלבום השבוע: לזוז הדג נחש - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין =] (כמובן!!) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מוזיקה בלי ראפ זה כמו מחשב בלי המודם!!" הדג נחש!!!!!!!!!!!!!!!11 - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היא לקחה אותו הבייתה הרכיבה אותו.. והחליטה שהיא לא רוצה אז היא הפריקה אותו והחזירה לנו.." מישהו בעבודה שלי.. - דבר שהשגתם השבוע: עצבים מהחברה.. - מאכל השבוע: טחינה!!
- משהו שעשה לכם את השבוע: הבייבי שלי אצלי עכשיו!!! - משהו שהרס את השבוע: החברה האבלים שלי!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "מוזיקה גורמת לנפש לרטוטטטט!!!!" הדג נחש!! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי
אצל מעיין!! בית ריייייייייייייק!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל את המשמרות שהגשתי בעבודה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ככ הרבה שאני לא אפרט... שבת שלום=]

kepit

New member
גלוקוזה זה סוכר?

- שיר השבוע (של העוגיות):
- שיר השבוע (כללי):System Of A Down - Toxicity - אלבום השבוע:ממ אין.. - האדם שעשה לכם את השבוע:אוהד!:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בבוקר יום א' הדבה קמה, אכלה את הפיג'מה...."XD
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי היו מלא כאלהXD - דבר שהשגתם השבוע:שבוע מעולההה בחיפה:) - מאכל השבוע:אוכל של דודה מיריD: - משהו שעשה לכם את השבוע:כל השבוע בחיפה:] ורם
- משהו שהרס את השבוע:טום. מקודם :\ ושאמא לא נסעה גם שבת:( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני אוהבת את טום!ונמאס לי מזה! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ווליוםםםםםםםםD::::: ומחר יםD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טום.טום.טום.טום.טום.טום.טום! סתם - תמונה: אתם רוצים לנחש מאיפה?><

למעלה