סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

../images/Emo47.gifבני עקיבא../images/Emo47.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): "דפנה פיק" (בארבע בבוקר בשתי גיטרות בלתי-מכוונות ובס אקוסטי מול בית קברות ערבי
) - שיר השבוע (כללי): "איזה טוב ה'" (השיר שהעיר אותי לאורך כל המחנה "איזה טוב ה'! אני כל כך נרגש! נולדתי מחדש!!"
) - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: התנועה המדהימה הזאת, בני עקיבא.... - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל מה שקורה לי, קורה לי בגללו, וזה למה אשני אוהבת רק אותו." (גורם לי- יונה וולך) - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "רובע א' בית אבות!" - דבר שהשגתם השבוע: טלפונים של חשדומטים שווים!
- מאכל השבוע: טונה מעושנת! - משהו שעשה לכם את השבוע: אוכל מגעיל, גיטרות בלתי מכוונות. - משהו שהרס את השבוע: שנגמר המחנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
בני עקיבא
לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של ליידיD ומפגש של קומונת ענבל פרלמוטר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של ליידיD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליידיD, כל האנשים שפגשתי במחנה, קומונת ענבל, ואתכם! סתם - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

limors2

Well-known member
גם לי!

הן נחמדות ותמיד שולחות לי הזמנה אישית בפייסבוק
אבל אין איך לחזור הביתה. זה בעייתי.

limors2

Well-known member
זה בסדר, תודה../images/Emo3.gif

נשלחתי לפורום בהייד פארק לחפש טרמפ! לא מצאתי אך אמשיך לחפש

limors2

Well-known member
וואי וואי וואי.

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס... - שיר השבוע (כללי):התבלינים- עדיף וכדאי
- אלבום השבוע:פסקול בלוגו הסינג-אלונגי של דר' הוריבל! - האדם שעשה לכם את השבוע:בעל המוסטנג שהחנה אותה ביום חמישי במקום שבו ראיתי אותה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):משיר אין לי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)Be nice to old people -because they eventually die. - דבר שהשגתם השבוע:אהבה מחודשת למוסטנג. - מאכל השבוע:נקניקיות, ממממממ. - משהו שעשה לכם את השבוע:סופרלנד והסקיי קוסטר! - משהו שהרס את השבוע:עבודה, והיום שבו רבצנו במשך 3 וחצי שעות על הדשא ברמת השרון במקום להיות בסינמה סיטי ובים לא היה כ"כ נפלא גם הוא
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קראו את פרסי ג'קסון, הוא טוב יותר מהארי פוטר. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שומדבר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגיעו דברים מהSS! ואני לא מתכוונת לארגון הנאצי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ברידג'יט! סתם - תמונה:מתעופפים!

limors2

Well-known member
אחותי אחי ואני!

אני צועקת משהו כמו "הולישיט"

S m e l l y Cat

New member
יאא חלומך התגשם...!

ואני האחרונה לדעת... ולמה את מחכה מהSS שהוא לא ארגון נאצי?? ומה זה? .. . הנה קחי מוסטנג |מוסטנג|

limors2

Well-known member
נכון איזה כיף היה....../images/Emo99.gif

לפני שאעשה בנג'י או צניחה חופשית אודיע לך ראשונה! ואם תרצי אשלח לך את הסרטון המלא שאבי צילם ושמננו נלקחה התמונה. הוא משעשע כשרואים אותו בהילוך איטי. סושיאל סיקיוריטי! אני מחכה לדברים שאמי אמורה לקבל כדי לשלוח לשגרירות האמריקאית בשביל הדרכון!

למעלה