סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

limors2

Well-known member
איי קיסד איי גירל אנד איי לייקט איט!

- שיר השבוע (של העוגיות):סלמונלה - שיר השבוע (כללי): Infected Mushroom-Artillery - אלבום השבוע:עלמה זהר-דברי - האדם שעשה לכם את השבוע:דלית ר___סטר, עורכת אוטונומי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):all the girls standing in the line for da bathroom!
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אותו אחד מלמעלה, ו "האם יש רוח בחדר?" "שאני אסגור את החלון?"
- דבר שהשגתם השבוע:6 חולצות מאאגניבות. - מאכל השבוע:שניצל - משהו שעשה לכם את השבוע:מוזיקה גלגלצית! - משהו שהרס את השבוע:שיעמום איום בעבודה ולעבוד עם מישהי שחופרת על הבן שלה ועל בעיותיה הנפשיות ללא הפסקה. אם לא היה גלגלצ ברקע הייתי רצה לכביש בזעקות:| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ילדים אסייתים הם ממש חמודים
(
) השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מפגש פורום גלגלצ בגלגלצ! ואז בעזריאלי או תחנה מרכזית. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהדס תהיה שם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הדס! סתם - תמונה:חולצותי החדשות! הזק"א היא האהובה עלי.

נעמקה19

New member
השיר הזה מעצבן אותי ../images/Emo6.gif

אגב, מלכת גלגל"צ שכמותך - אני חייבת ממך עזרה למציאת שירים. תתחברי מתישהו למסנג'ר. O:

"כל כולך שופעת קסם מה את רואה בעצם בגוף דמותי

אני לא רואה מעבר, אולי רק איזה גבר, שיציל אותי!"
- שיר השבוע (של העוגיות):|סדגש "איזה גבר"
| - שיר השבוע (כללי): "איסוף" - רם אוריון - אלבום השבוע: "כן" - רם אוריון - האדם שעשה לכם את השבוע: רם אוריון....? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל "איזה גבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "(משלוחים) אפשר להשאיר (או "להישאר) ליד הדלת"
- דבר שהשגתם השבוע: שיעור אצל פאקינג רם אוריון - מאכל השבוע: קיציות טונה - משהו שעשה לכם את השבוע: שיעור אצל רם, ושבאלבום החדש של העוגיות יש צ'לו!!!!! - משהו שהרס את השבוע: שומדבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאמיני בעצמך, אל תאמיני בי!! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש את קרן ועדה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהפורום הזה כבר יתעורר לחיים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קרן ועדה סתם - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

clyps

New member
:)

שיר השבוע (של העוגיות): דפנה פיק - שיר השבוע (כללי): כמו עפיפון- יהודית רביץ - אלבום השבוע: עיר קטנה- יהודית רביץ - האדם שעשה לכם את השבוע: איתמר,מיתר,נדב,ירון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אז מי תרצי שאהיה? אני כאן כדי לשחק למענך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יש כמה, כי אני מסתובבת עם חבורת דפוקים
נדב:"מה המרחק בינך לבין הרצפה כשאתה פוגש אותה???" ירון ואני:"אפס!!!" נדב מדבר על שמות אוניברסלים:"למשל נדב? את יודעת שזה שם של בחורה..." נדב:"אתה יודע מה הבעיה של השקשוקיא של אביגייל?" ירון ואני:"אביגייל!!" ולבסוף, ציטוט מהיום, במהלך שיחה על הסבתא החורגת שבגדה בסבא של נועה עם אישה: מיתר:"היא רעה" אני:"היא בגדה בו!" נועה:"היא חורגת." - דבר שהשגתם השבוע: כסף,מידע רלוונטי, נסיעה באמבולנס! - מאכל השבוע: סלט "שיר" בארומה :) - משהו שעשה לכם את השבוע: להפגש עם ירון ונדב, וגם עם מיתר,איתמר,נועה ולילוש. - משהו שהרס את השבוע: מיון
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני עייפה. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנרת עם ירון ונדב!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאראה כבר את נעם!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעם
סתם: נעם, למה את לא עונה לי?
- תמונה: לא מצליחה לצרף. תפוז דפוק.

clyps

New member
מה כבר יכולתי לעשות במיון?

שיחקתי דוקים כמובן

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

שיר השבוע (של העוגיות): וואו, בכלל לא שמעתי עוגיות השבוע. - שיר השבוע (כללי): הזמנה לחתונה
- אלבום השבוע: אני חושבת ש"דברי" של עלמה זהר - האדם שעשה לכם את השבוע: וואו. המון אנשים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי גם לא תדע שהיא לסבית שמעדיפה בחורים ואתה הומו שמעדיף בחורות" (יונה וולך)
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "נעם... קטנה, קטנה, אבל חזקה - דבר שהשגתם השבוע: חברים חדשים מכל קצוות הארץ - מאכל השבוע: הממ.. לחם. - משהו שעשה לכם את השבוע: סמינר מד"צופי - משהו שהרס את השבוע: האכזבה של דפנה מההופעה של מוניקה סקס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: וואי וואי וואי השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש את שיר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפגוש את שיר! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיר! סתם - תמונה:

limors2

Well-known member
הלו?? הלו???../images/Emo6.gif

איז דאטאמאנז וויס איי היר און דה פוון?

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif

קניתי דיסק שלה.
היא מעולה. אני ממש אוהבת אותה. בהתחלה הייתי בטוחה שזו מארינה.

למעלה