סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

נח לו במרכז החדר |סולו חשמלית|

- שיר השבוע (של העוגיות): אין מנסו מלהודות,ף בקושי שמעתי השבוע עוגיות! - שיר השבוע (כללי): "הלילה תדע" - איתמר רוטשילד \ "איזה זהב" - שילה פרבר - אלבום השבוע: "איתמר רוטשילד" - איתמר רוטשילד \ "חותך בחתך הזהב" - ערן צור - האדם שעשה לכם את השבוע: לורן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז למה אמרת אם לא האנמת" - איתמר רוטשילד ("הלילה תדע") - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אלון: "רק בטעות אתה לא חי בלונדון בשנת 65'" אני: יש לי את הטלפון של עבל אלעד: איזו אני זולבסקי, דאא. השנייה מתה. אבי (המורה שלי גיטרה): רואים שאתה רוקר בפוטנציאה אבי: מה זה גראוליג
- דבר שהשגתם השבוע: הדיסק של איתמר רוטשילד, ואת חותך בחתך הזב - מאכל השבוע: מסתטיקים, דההה - משהו שעשה לכם את השבוע: המון דברים קטנים - משהו שהרס את השבוע: הגבלת הגיל בהופעה של העוגיות ושבת סמינריון. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משה, אתה לא קיפוד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תחילת החופש הלא כל כך גדול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבוע סטלני בלימודים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי סתם: - תמונה: ערן

clyps

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

חשבתי שהבהרנו את העניין עוד עם מיכל
בושה וחרפה.

limors2

Well-known member
^^47

להגנתו, הוא לא היה פה בתקופה הזו. איתמר, אני חושבת שכדאי לך להחליט שאתה מעדיף שהשרשור הזה יעלם, לפני שסתיו תגיע. אם אתה חס על חייך.

limors2

Well-known member
אני לא, לא יודעת מה על אחרים!

(מה הולך פה, נעלמו לפתע הודעות
)

kepit

New member
אוף אתם גורמים לי להישמע מפלצת מפחידה בעלת

18 טחולים בקיבה:(

נעמקה19

New member
ליאורה,

אולי תכתבי בשורה הראשית של הפורום, למעלה, איפה שיש פס כתום כזה "אין לפתוח שרשורי שאלונים אלא אם אתה סתיו."

clyps

New member
../images/Emo45.gif

"פרסום שאלונים ע"י כל איש או אישה שאינו עונה לשם סתיו,אסור בהחלט!"

limors2

Well-known member
ניסיתי.

ואל תשאלו מה עברתי כדי לנסות. אני כותבת במקלדת נטולת עברית, והיה כ"כ קשה להכניס את הסיסמאות הארוכות והמוזרות שלי|צוחק|
למרות שעכשיו משומה אני מקלידה ללא שגיאות
אבל אני רואה שלא עבד
אולי במערכת החדשה. אבדוק.

clyps

New member
חלילה!

הלא ידוע לכולנו כי יש רק 16 טרולים בקיבתך.

mamalala

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל אני גם ככה לא עונה עם סיכומים שבועייםXD

למעלה