סיכום שבועי!!!

kepit

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי!!!../images/Emo41.gif

אהאה! שמחתם מוקדם מידיי!D: שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

e r a n666

New member
טיול שנתי באילת!!!

אהאה! שמחתם מוקדם מידיי!D: מה?? שיר השבוע (של העוגיות): דפנה פיק - שיר השבוע (כללי): Two worlds - Disturbed - אלבום השבוע: Hybrid Theory - LP - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין אהובתי!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): less i here the less you say - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אתה ממשיך בעיגול ומגיע לפינה.. - דבר שהשגתם השבוע: כאבי רגליים מהטיול השנתי.. - מאכל השבוע: אפיפיות!!! 3> (ופלים לעילגים..) - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול השנתי!!! - משהו שהרס את השבוע: שיעור אנגלית... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גם אם קשה עושים ואחר-כך סובלים.... השבוע שבפתח: יהיה ארוך ומסובך.. מפוצץ בדברים!! שלושה חודשים לי ולמעיין.. יומולדת ל:מעיין, אבא שלי, סבתא שלי, דוד שלי-רוני, ולחבר שלי לירון.... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההפתעה שאני תכננתי למעיין ביום שני
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל ילך כשורה ואני לא אצטרך לאכול הרבה מצות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מעיין אהובתי כמו תמיד!!! סתם: כנסו לבלוג!!! אה.. ומה עם המפגש?? - תמונה: אני ועוד שלושה חברים שלי במסלול הר שלמה באילת... תמונה בת-זונה!!!

limors2

Well-known member
מצות../images/Emo5.gif

אני מתעבת אותן, חתיכות קרטון יבשות.

clyps

New member
שבת המלכה.

שיר השבוע (של העוגיות): לא האזנתי להם השבוע.עמכם הסליחה. - שיר השבוע (כללי): פגישה לאין קץ- חוה אלברשטיין. מה אוכל לעשות? הוא מתאר את חיי בצורה מדוייקת. - אלבום השבוע: אוסף שאבא שלי הכין. - האדם שעשה לכם את השבוע: נדב,ירון,מיתר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כי סערת עליי...לנצח אנגנך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יש כמה: 1. המנחה באיזה פרוייקט שאני לוקחת בו חלק:"אני אישה!!!תצעקו את זה! אני אישה!!!" 2. חמש וחצי בבוקר, מגמת תאטרון: "תני לי להחזיק את העוגה.." "אני לא נותנת לך, אתמול זרקת אותה על הריצפה..." "הנחתי אותה בצד!" "שי, אתה זרקת אותה והיא נהרסה..." "זרקת...הנחת...דקויות.." אחרון חביב: "אז איתמר, מה אתה חושב על שיר אמיר?" "היא...ילדה מאוד מיוחדת..ו....יופי." - דבר שהשגתם השבוע: חלקת אלוהים ופיסת שמיים. - מאכל השבוע: תפוח. - משהו שעשה לכם את השבוע: פסטיבל בת-ים+סבא חזר+100 במתמטיקה! - משהו שהרס את השבוע: שתי דיילות קרקע שהעליבו את סבא שלי ולא הצלחתי לתפוס אותן כדי להעמיד אותן במקום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אסף אבידן נשמע כמו ג'ניס ג'ופלין. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים,ת"א
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבאורח פלא,יתבטלו כל שיעורי המתמטיקה שנקבעו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קורין אלאל ב"ה. סתם: - תמונה: כלבתי. באמצע הלילה. משמעם לנו יחדיו.

clyps

New member
ובכן סופ"ש עמוס בפתח.

תכף אלך להיסתובב עם חברתי רותם. לאחר מכן, נלך בלית ברירה לאיזו מסיבת שכבה... לאחר מכן, מסתובבים בחוץ , ואז אלון ונדב באים לישון אצלי... מחר בבוקר, נפגשים אצל רותם לארוחה המונית... אחר כך סבא בא, ובערב נוסעים לבורגוס...

M i N i M i K i

New member
נהנהנה עונהנהנה

שיר השבוע (של העוגיות): לא היה שום עוגיות השבוע. - שיר השבוע (כללי): sronger - אלבום השבוע: נמ - האדם שעשה לכם את השבוע: דנה? דני? לא יודעת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פולופולו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): פוליפולי - דבר שהשגתם השבוע: לא השגתי שומכלום. - מאכל השבוע: יו קציצות עם אורז@$# - משהו שעשה לכם את השבוע: דה עי"ג - משהו שהרס את השבוע: נוטינג - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פולינגפולינג השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא מחכה לכלום מהשיהיה יהיה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל המורים יהיו חולים ויתנו לנו את החופש שמגיע לנו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולםD: סתם: - תמונה: תכף

limors2

Well-known member
הו.

אני אוהבת אותו! ואת הקליפ. ריקודי הכיסא הנחמדים שלה!

limors2

Well-known member
סיכום השבוע! סיכום השבוע!סיכום השבוע של מכללת

*עמק יזרעאל! שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס מלהודות, אני לא אוהבת את דפנה והעוגיות
סתם. חלילה. אבל אני כבר לא ממש שומעת. - שיר השבוע (כללי):Arctic Monkeys - Old Yellow Bricks. קניתי את האלבום כשהוא רק יצא, שמעתי אותו רק פעם או פעמיים, ואיכשהו פספסתי את השיר המופלא הזה
- אלבום השבוע:האחד של טימבלנד - האדם שעשה לכם את השבוע:יוסי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):מי זוכר משפטים...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ושוב...
- דבר שהשגתם השבוע:מתג לאור בחדר!
לא תעריכו אותו כיאות עד שתאלצו במשך שבוע ללבוש כפפות עבות ולטפס על המיטה כדי לסובב את הנורה בכל פעם שתרצו להדליק או לכבות את האור. - מאכל השבוע:בורגרז באר, ממ
- משהו שעשה לכם את השבוע:חופש! - משהו שהרס את השבוע:הלכתי בחמישי לבלוקבאסטר ולא היה להם את הדיסק של הפרקים בגילמור שהגעתי אליהם. לעזאזל איתם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קיץ, כולם הולכים לים בקיץ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא מחכה בהתרגשות, אלא באימה. חג הקרטונים היבשים מגיע
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא יתבטל?
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו ספציפי סתם:מה לאכול? - תמונה:תמונה
בעקבות סיור במחשב, אני ואהובי לשעבר בפיקניק רומנטי.

kepit

New member
כואבת לי הבטןןןןן!#%@;[

שיר השבוע (של העוגיות):ממ אין.. : \ - שיר השבוע (כללי): alanis morissette-ironic - אלבום השבוע:היהודים-היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע:ממ לאדעת תאמת.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כנ"ל - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע:באסה.. הייתי אצל אלי..פגשתי את אלי השני חבר של צליל;] - מאכל השבוע:טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: חופשששש!D: - משהו שהרס את השבוע:מה שכפיר אמר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני סתומה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת כבר..: \ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כפיר. סתם: - תמונה:

למעלה