סיכום שבועי 27

NoKiA2003

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי 27

חום יולי אוגוסט בשיאו וגם השבוע הרגשנו אותו בפורום
אז מה היה לנו השבוע? סופשבוע ישראלי כחול-לבן ישראלי של אביב שעוזב אותנו השבוע ומתגייס, בהזדמנות זאת אנחנו מאחלים לו שוב גיוס קל ונעים. השבוע חגגנו חצי שנה לפורום עם זכרונות מההודעות הנבחרות מראשיתו ועד היום. המשכנו עם דירוג האלבומים שלנו והשבוע עברנו על Achtung Baby של U2 ועל Blood Sugar Sex Magik של Red Hot Chili Peppers. חגגנו את ט"ו באב עם מיטב שירי האהבה של ה-90s וגם עם הלבבות השבורים של התשעים. אוחנה פירסם את מצעד מספר 2 של הפורום ואתם המשכתם לדרג במרץ
אוחנה ורז הביאו אלינו שתי חידות זיהוי וידאוקליפ מדליקות וכמובן במקביל, המשכנו להזכר בתקופה ובשירים שאהבנו משנות התשעים. לכולנו, סופשבוע מקסים ושבת שלום

שרון חזיז - קח אותי לשם שרון חזיז - השמיים של יוליה איפקס - איזה עולם טיפקס - למה הלכת ממנו טיפקס - עוד שבת יזהר אשדות - מה תאמרי יזהר אשדות - בכל פעם שאני מתאהב יזהר אשדות - יש לך אותי יזהר אשדות - צילו של יום קיץ משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה תופעת דופלר - ליפול על גן עדן איל גולן - בלעדייך אייל גולן - לב של גבר אייל גולן - צאי אל החלון השמחות - יהודה יהודה השמחות - היו לי פעם חברים שלמה ארצי - ירח שלמה ארצי - תגידי שלמה ארצי - כמו אז שלמה ארצי - שאלתי מה קרה שלמה ארצי - פעם תורי פעם תורך רונית שחר - שלום לתמימות רונית שחר - אהוב יקר מאיר בנאי - אהבה קצרה מאיר בנאי - שער הרחמים מאיר בנאי - ובינהם הג'ינגייות - ג'ינג'יות הג'ינג'יות - ביפ הג'ינג'יות - LA אבייתר בנאי - יש לי סיכוי אבייתר בנאי - מתי נתנשק אבייתר בנאי - שמתי לי פודרה אבייתר בנאי - כלום לא עצוב אבייתר בנאי - תתחנני אלי קורין אלאל - אנטרטיקה קורין אלאל - ארץ קטנה עם שפם אתניקס - האיטרנט שלי אתניקס - מחר אני בבית הרידינג ג' - מנגנת באך אריאל הורביץ - יאללה ביי רגב - אם שרית חדד - לב זהב שרית חדד - הכל סגור שרית חדד - חוק החיים שרון חזיז - מלך הכביש שרון חזיז - הולכת ממך שרון חזיז - ליל ערפל אתי אנקרי - רואה לך בעיניים אתי אנקרי - לך תתרגל איתה אתי אנקרי - לוליטה אביב גפן - עונות אביב גפן - המכתב אביב גפן - קנאה אביב גפן - מרד הדמעות מוניקה סקס - כל החב'רה אספ אמדורסקי - יקירתי אספ אמדורסקי - אהבה חדשה אספ אמדורסקי - רבים הימים ערן צור- ערב ב' כסלו ערן צור - קיץ גידי גוב - נאחז באויר גידי גוב - נערה במשקפיים גידי גוב - למה ליבך כמו קרח גידי גוב - אני שוב מתאהב גידי גוב - אין עוד יום גידי גוב - עדיין מחכה לך זקני צפת - שישי שבת זקני צפת - השכן זקני צפת - רק אל תלכי זקני צפת - בארמון המלך בן ארצי - 17 בן ארצי - חיים משל עצמי בן ארצי - כנראה שאהבתי אותך בן ארצי - אפס שבק ס - תרימו ת'ידיים שבק ס - יהיה פיצוץ שבק ס - תתקעו בחצוצרה Beverly Craven - Promise me Tina Arena - Chains No Doubt - Don't Speak LeAnn Rimes - How Do I Live Pretenders - I'll Stand By You Shania Twain - You're Still The One The Sixpence None Richer - Kiss Me Wendy Moton - Come On In Out Of The Rain Savage Garden - Truly Madly Deeply Lisa Stansfield - All Around The World En Vogue - Don't Let Go (Love) Whitney Houston - My Love is Your Love Kc & JoJo - All My Life החברים של נטשה - שני סיפורי אהבה קטנים Bryan Adams - Everything I Do Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman Mariah Carey - Without You saigon kick - love is on the way nightwish - ever dream The Cardigans - Lovefool Vanessa Williams - Save the Best for Last Billie Myers - Kiss The Rain Eagle eye Chery - Save Tonight Goo goo Dolls - Iris Guns N rosess - Don't Cry Mr Big - Be With You Sinead OConnor - Nothing Compares 2U finley quaye - your love gets sweeter Robbie Williams - She's The One Semisonic - Secret Smile Madonna - You'll See Madonna - The Power Of Goodbye Michael Jackson - Give In To Me Michael Jackson - Remember The Time Michael Jackson - You Are Not Alone 3T - Why 3T - Anything 3T - Didn't Mean To Hurt You Portishead - Sour Times All Saints- Never Ever Madonna - Love Don't Live Here Anymore Chris Isaak - Wicked Game Kylie Minogue - Tears On My Pillow Sophie B. Hawkins - Damn, I Wish I Was Your Lover PM Dawn - I'd Die Without You Nirvana - Rape Me Morrissey - The More You Ignore Me, The Closer I Get Ian McCulloch - Lover Lover Lover Pet Shop Boys - Jealousy Culture Beat featuring Lana E. and Jay Supreme - I Like You​

dune d

New member
היה שבוע מקסים לדעתי

והוא נגמר אצלי בשמחה גדולה. אתמול הושמע רמיקס שעשיתי בתוכנית "עסק שחור" בגלגל"צ. מאוד התרגשתי ששמעתי את זה. לא לשכוח הסופ"ש שלנו הוא דאנס אז יאלה לעבודה אנשים... תודה נוקיה.

lostharpy

New member
אופיר, ראיתי את ההודעה על זה היום

בפז"ש, יש סיכוי לשידור חוזר למפספסים

dune d

New member
אין שידורים חוזרים

פז"ש? במוסיקה שחורה ,נדמה לי זה היה. אני יעלה את זה לדף הורדות שלי בהזמנות. את הגירסה של מומי שמעת?

lostharpy

New member
נשמה, לאט לאט

לא שמעתי כלום, הייתי עסוקה בלישון, ופז"ש = פורום זיהוי שירים. קיצר, תביא איתך דיסק למפגש פורום ונסלח לך שלא אמרת מראש.

dune d

New member
גם לך אביבי...

מה אתה מתכנן בסופ"ש האחרון שלך באזרחות?

NoKiA2003

New member
וואלה?! מזל טוב ../images/Emo6.gif

ד"ש ללירון תאני, אחד התקליטנים המיתולגים בפינגווין

למעלה