../images/Emo41.gif סיכום שבועי 23
שבוע קייצי ופורה במיוחד עבר עלינו בפורום. ערכנו את סופשבוע דואטים המוצלח, אוחנה החזיר אותנו לסדרות הטלוויזיה שריתקו אותנו בשנות ה-90, ערכנו סקר קטן שעסק בשאלה איפה היינו בערב האחרון של של האלף הקודם, אוחנה הביא לנו את מצעד מספר 22 לשנת 2004 ברדיו י-ם, חקרנו את עניין להקות הבנים מהביטלס והחיות דרך אנשי הכפר וקווין, דפשמוד ודוראן דוראן, טייק דאט ובויזון, ווסטלייף ופייב. כולנו (כמעט) הרגשנו את האדמה רועדת מתחת לרגליים ברעידת האדמה ביום רביעי האחרון וכמובן המשכנו להזכר בהמון שירים נוסטלגים משנות התשעים. בהזדמנות זאת אני מאד רוצה להודות לכל אחד ואחת מכם על ההשתתפות, התרומה וההשקעה שלכם בפורום, זה מאד מרגש ומשמח אותי לקרוא את התגובות והנושאים המעניינים שאתם מעלים כאן, לי באופן אישי מאד נעים להכנס ולראות את הפריחה בפורום ואת ההודעות שלכם ועל זה תודה רבה! לכולנו שבת שלום וסופשבוע מקסים
שבוע קייצי ופורה במיוחד עבר עלינו בפורום. ערכנו את סופשבוע דואטים המוצלח, אוחנה החזיר אותנו לסדרות הטלוויזיה שריתקו אותנו בשנות ה-90, ערכנו סקר קטן שעסק בשאלה איפה היינו בערב האחרון של של האלף הקודם, אוחנה הביא לנו את מצעד מספר 22 לשנת 2004 ברדיו י-ם, חקרנו את עניין להקות הבנים מהביטלס והחיות דרך אנשי הכפר וקווין, דפשמוד ודוראן דוראן, טייק דאט ובויזון, ווסטלייף ופייב. כולנו (כמעט) הרגשנו את האדמה רועדת מתחת לרגליים ברעידת האדמה ביום רביעי האחרון וכמובן המשכנו להזכר בהמון שירים נוסטלגים משנות התשעים. בהזדמנות זאת אני מאד רוצה להודות לכל אחד ואחת מכם על ההשתתפות, התרומה וההשקעה שלכם בפורום, זה מאד מרגש ומשמח אותי לקרוא את התגובות והנושאים המעניינים שאתם מעלים כאן, לי באופן אישי מאד נעים להכנס ולראות את הפריחה בפורום ואת ההודעות שלכם ועל זה תודה רבה! לכולנו שבת שלום וסופשבוע מקסים
Nick Cave & Kylie Minogue - Where the Wild Roses Grow Morrissey & Siouxsie Sioux - Interlude George Michael & Mary J. Blidge - As George Michael & Elton John - Don't Let The Sun Go Down On Me East17 & Gabrielle - If You Ever Kristin Hersh & Michael Stipe - Your Ghost Michael Jackson & Janet Jackson - Scream Ricky Martin & Meja - Private Emotion Whitney Houston & Enrique Iglesias - Could I Have This Kiss Forever KLF & Tammy Wynette - Justified And Ancient Puff Daddy & Faith Evans (Ft. 112) - I'll Be Missin You Nas & Lauryn Hill - If I Ruled The World Youssou N'Dour & Neneh Cherry - 7 Seconds Eminem ft. Dido - Stan Dr. Dre - Nuthin' but a "G" Thang Warren G ft. Nate Dogg - Regulate Snap! Ft. Summer - The World in My Hands (We Are One) Barbra Streisand & Celine Dion - Tell Him Blackstreet feat. Dr Dre - No Diggity Frank Sinatra & Bono - I've Got You Under My Skin Cher with Beavis & Butthead - I Got You Babe Monica & Brandy - The Boy Is Mine George Michael & Whitney Houston - If I Told U That Whitney Houston & Mariah Carey - When You Believe Celine Dion & R. Kelly - I'm Your Angel Limp Bizkit ft. Method Man - N 2Gether Now Robbie Williams & Nicole Kidman - Something Stupid Double You feat. Alexia - Dancing With An Angel Prince Ital Joe & Marky Mark - United Mary J. Blige feat. Ja Rule - Rainy Days 2pac & the outlaws - The Good Die Young 2pac & the outlaws - Baby Don't Cry Notorious BIG feat. Mase, Puff Daddy - Mo Money Mo Problems DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Summertime Lenny Kravitz - American Woman פורטיסחרוף - אמריקה KLF - America: What Time Is Love Cher - Believe The Shamen - Ebeneezer Goode The Shamen - Move Any Mountain The Shamen - Love, Sex, Intelligence Santana - Put Your Lights On Bomb the Bass - Winter in July Smira - Rain