סיכום שבועי 22

NoKiA2003

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי 22

בסופשבוע שעבר ציינו חגגנו בפורום את סופשבוע גאווה, מייד נמשיך עם סופשבוע דואטים ובינתים כל השירים שהזכרנו בשבוע האחרון וגם רשימת השירים המלאה של כל השירים שדיברנו עליהם בחמשת החודשים הראשונים של הפורום. שבת שלום וסופשבוע מקסים לכולנו

T-Bull ft. Nicky - You Don´t Fuck Me (I Don´t Fuck You) Rozalla - Everybody's Free Diana Ross - I Will Survive Ce Ce Peniston - Finally Jennifer Holiday - A Woman's Got The Power Stars On 54 - If You Could Read My Mind Ultra Nate - Free Amber - Yes Sister Queen - Let Me Be A Drag Queen Holly Johnson - Legendary Children George Michael - Outside קורין אלאל - כשזה עמוק קרח 9 - איתו לנצח Pet Shop Boys - Go West Pet Shop Boys & David Bowie - Hallo Spaceboy Take That - Relight My Fire Kym Mazelle and Jocelyn Brown - No More Tears (Enough Is Enough) KD Lang And Andy Bell - No More Tears (Enough Is Enough) KD Lang - Constant Craving Scarlet - Independent Love Song Blast Featuring V D C - Crazyman Elton John & Ru Paul - Don't go breaking my heart Gery Halliwell - It's raining men (Hallelujah) סי היימן - צא מהארון Clivilles & Cole ft. Aretha Franklin - (Pride) a deeper love חווה אלברשטיין - שיר סיום תמר גלעדי - האהבה מתה Pet Shop Boys - Se A Vida E (That's The Way Life Is) משינה - בדרך אל הים אתניקס - ג'סיקה Warren G. feat. Adina Howard - What's Love Got To Do With It Fugees - Ready or not Mario Winans - I Don't Wanna Know Peter Andre - Insania Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love Prodigy - Memphis Bells​

אני חייב מידע על scarlet

אלה ששרות את השיר הענק - Independent love song. אני יודע שהשיר יצא בשנת 1995, אבל מתי, מו מי מה.... אפשר פרטים??

NoKiA2003

New member
אני לא יודע עליהם הרבה מלבד העובדה

שהשיר באמת מקסים ועופר נחשון גילה אותו בזמנו, באתר הזה תוכל ללמוד עליהן קצת יותר

א ו ח נ ה

New member
וסיפור קטן על הצמד Scarlet

בדיוק כש-Independent Love Song פרץ אל השוק האמריקני וטיפס לו במעלה מצעד הבילבורד, הופיעו צמד הבנות בתכנית טלויזיה שם הן היו צריכות לשיר בהופעה חיה את השיר, אך בסוף ההופעה הקהל היה המום מעוצמת הזיופים של צמד הבנות מה שהוביל מאוחר יותר לשמועה שזאת הסיבה שחברת התקליטים כל כך התפדחה ופעלה מהר מאוד להעלמת צמד הבנות מעולם הפופ
לפחות להיט אחד הן השאירו לנו, שאגב גם כבש את המקום הראשון בישראל בשנת 1995.

למעלה