../images/Emo41.gif סיכום שבועי 21
קצת באיחור בגלל מצעד הגאווה, הסיכום השבועי עם כל השירים שדיברנו עליהם השבוע, כולל כל השירים בסופשבוע דנה ושירשור שירי הקיץ שאני בטוח שעוד נשלים בחודשים הקרובים. שבת שלום לכולנו
קצת באיחור בגלל מצעד הגאווה, הסיכום השבועי עם כל השירים שדיברנו עליהם השבוע, כולל כל השירים בסופשבוע דנה ושירשור שירי הקיץ שאני בטוח שעוד נשלים בחודשים הקרובים. שבת שלום לכולנו
Lady Violet - Beautiful World דנה אינטרנשיונל - סעידה סולטנה דנה אינטרנשיונל - פטה מורגנה דנה אינטרנשיונל - סמר מר דנה אינטרנשיונל - ערוסה דנה אינטרנשיונל - No Alibi דנה אינטרנשיונל - מי שלא רוצה אותי דנה אינטרנשיונל - משחק הדמעות (דנה אינטרנשיונל - דנה אינטרנשיונל (שושו יא שושו דנה אינטרנשיונל - Yes Sir I Can Boogie דנה אינטרנשיונל - ההצגה חייבת להמשך דנה אינטרנשיונל - נוסעת לפטרה דנה אינטרנשיונל - אני לא יכולה בלעדייך דנה אינטרנשיונל - ישנן בנות דנה אינטרנשיונל - אומפטמפה דנה אינטרנשיונל - Qu'est-ce que c'est דנה אינטרנשיונל - 100% גבר דנה אינטרנשיונל - וזה לא מה (דנה אינטרנשיונל - שיר קדמשנתי (סקס אחר דנה אינטרנשיונל - בתולה דנה אינטרנשיונל - זומבה דנה אינטרנשיונל - דרור יקרא דנה אינטרנשיונל - רוצה לחיות דנה אינטרנשיונל - מי שלא רוקד עומד דנה אינטרנשיונל - פלאש גורדון דנה אינטרנשיונל - לילה טוב ארופה דנה אינטרנשיונל - מגנונה דנה אינטרנשיונל - דון קיחוטה דנה אינטרנשיונל - I'm gonna let דנה אינטרנשיונל - Cinque milla דנה אינטרנשיונל - מנפנפת דנה אינטרנשיונל - אות משמיים דנה אינטרנשיונל - בוא דנה אינטרנשיונל - יש בו אש דנה אינטרנשיונל - דיווה דנה אינטרנשיונל - Power דנה אינטרנשיונל - זמר שלוש התשובות דנה אינטרנשיונל - Free דנה אינטרנשיונל - אני אוהבת דנה אינטרנשיונל - Woman in love Big Punisher - Still Not a Player Big Punisher - Joe Guus Meeuwis & Vagant - Het is een nacht Dario G - Carnival De Paris Bellini - Samba de Janeiro Will Smith - Wild Wild West Shaggy - Oh Carolina Roxette - How Do You Do G.e.m - Yo Te Siento Asi Montell Jordan - This Is How We Do It Inner Circle - Sweat (A La La La La Long) Big Mountain - Baby, I Love Your Way Aswad - Shine Alabina ft. Ishtar - Alabina Roxette - Almost Unreal Future Breeze - Why Dont You Dance With Me