סיכום שבועי 13

NoKiA2003

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי 13

מחר יחגוג הפורום 3 חודשים!!! אז קודם כל מזל טוב אבל בינתים, הסיכום השבועי, רוב השירים שדיברנו עליהם השבוע. מחר אני אפרסם את רשימת כל השירים שדיברנו עליהם עד היום, בינתים שבת שלום לכולם.

wyclef jean - We Trying To Stay Alive Beverley Craven - Promise Me Mark Owen - Green Man No Dobut - Don't Speak Madonna - Take A Bow Christina Aguilera - What a Girl Wants Dr. Dre feat. Eminem - Forgot About Dre Dr. Dre feat. Snoop Doggy Dogg - nuthin' but a "g" thang Alanis Morissette - That I would be good ריטה - שרה ברחובות Amina - Le Dernier Qui A Parle Qui A Raison Linda Martin - Why Me? Sonia - Better The Devil You Know Frances Ruffelle - We Will Be Free Secret Garden - Nocturne Gina G - Just A Little Bit Katrina & The Waves - Love, Shine A Light דנה אינטרנשיונל - דיוה Doris Dragovic - Marija Magdalena Ultimate Kaos - Casanova Steps - One For Sorrow Manic Street Preachers - If You Tolerate This Then Your Children Will Be Next Aqua - Dr. Jones Spice Girls - Too Much לולה - ימים של שקט Madonna - Cherish Dr. Alban - Sing Hallelujah Ricky Martin - The Cup Of Life Enrique Iglesias - Rhythm Divine Technotronic - Pump Up The Jam Touch & Go - Would You...? (Go To Bed With Me) דנה אינטרנשיונל - ישנן בנות En Vogue - Free Your Mind Total Touch - Somebody Else's Lover Alanis Morissette - Ironic Crazy Town - Butterfly Shanks & Bigfoot - Sweet Like Chocolate Culture Beat- Can't Go On Like This E-Type feat. Na-Na - Paradises La Camilla - Everytime You Lie ללדין - יעקב Brand New Idol - Someone Else's Eye Depeche Mode - Waiting For The Night​

DoctorT

New member
כבר?

כבר שלושה חודשים.. פששש יפה יפה.. מזל טוב לכם!! יש לכם פורום פשוט מעולה, אני נהנה לקרוא פה כל הודעה כמעט.. (למרות שאני לא מגיב)

dune d

New member
../images/Emo65.gif

כבר נגמר? אבל למה? זה היה כל כך נחמד! טוב חבל! מזללללללללללללללללל"ט לנו
. הגיע הזמן שעוד אנשים יכנסו ויגלו את הפורום המצויין הזה. יש כאן יותר מידיי מנהלים!

Toxic Boy1

New member
שמתי לב שאין ייצוג רב של שירים

ישראליים. וזה לא שלא רוצים, מאיפה אפשר להשיג תמונות של סינגלים ישראליים?

OnLineUp

New member
תגובתי: תתחדשו על הפורום

יש לי הערה קטנה, אם כבר מישהו עושה יחצנות לפורום אז שלפחות יציין את מספר הפורום בחתימה או בהודעה , כלומר: פורום מספר 957

NoKiA2003

New member
זה רעיון נצויין, חברי הפורום

הקבועים שגולשים במקביל גם בפורומים אחרים בתפוז יכולים להוסיף לחתימה "גם אני חבר בפורום שנות התשעים (957)" או משהו כזה, אם בא לכם כמובן. תודה

Toxic Boy1

New member
אני לא מבין את המספרים האלה

איך אפשר לחפש בעזרת המספר הזה 957 את הפורום שלנו?

NoKiA2003

New member
לכל פורום בתפוז יש מספר שמופיע

בסיומת כתובת האינטרנט, כרגע יש 1004 פחות או יותר והמספר שלנו הוא 957

NoKiA2003

New member
כמו שהבטחתי, אני מצרף קובץ וורד עם

רשימת כל השירים שדיברנו עליהם בשלושת חודשים האחרונים, עד כמה שידוע לי אין רשימה כזאת מקיפה ברשת עדיין.

Toxic Boy1

New member
משום מה החתימה בעדכון הפרטים

לא רוצה להשתנות לי. מוווווווווזר

NoKiA2003

New member
היא משתנה רק כשאתה מוסיף הודעה

רק שכדאי לציין גם איזה פורום זה

dune d

New member
../images/Emo12.gif איזה רשימה מכובדת ../images/Emo45.gif

יש מצב לעלות את זה לפורום? לטאגליינס אולי או לקישורים? זה יהיה מצויין. כבוד על ההשקעה

NoKiA2003

New member
הרשימה עלתה לטאגליינס

ולהודעות המומלצות, בנוסף עדכנתי עליה בדף הראשי של הפורום (שגם אותו אני מעדכן מדי שבוע) אתם מוזמנים להציץ

אגלג

New member
../images/Emo32.gif תתחדשו על הפורום

ובהזדמנות חגיגית זאת: ממש במקרה בשיטוטי ברשת, צדה עיני את האתר הזה http://www.neverfollow.com/flash.html - מה זה קשור? תכלס: אז תזחלו בלינק ההוא טיפה מטה תראו מלבן כזה עם כותרת שאומר: win an audi tt coupe ומציע למי שחובב ומכיר את האלבום של ד. בואי reality לעשות מאש-אפ ( מיקס ) לאלבום הזה. ד. בואי בכבודו ובעצמו יאזין ויבחר שלושה מאשים-אפים ויעלה אותם לאתר שלו מדי שבוע davidbowie.com

למעלה