סיכום שבועי - שבוע ראשון

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי - שבוע ראשון ../images/Emo41.gif

השבוע נפתח הפורום, פורום חדש שיהווה בית לכל מעריצי רומח הדרקון באשר הם, בראשיתו הפורום היה איטי ויבש, אך לשמחתי הוא צבר תעוצה. אז מה היה לנו השבוע
השבוע רוב ההודעות בישרו על מצטרפים חדשים לפורום או איחלו מזל טוב על פתיחת הפורום, אך היה לנו שרשור מעניין מאוד שעסק בדמויות השנות (בעיקר בסער וברייסטלין), ההודעות מפוזרות בשרשור אז אתן קישור להודעה הראשונה בשרשור. הסקר השבועי - מיהי הדמות האהובה עליך
והנה תוצאות הסקר השבועי: רייסטלין- 26% (מקום שני) קרמון- 5% תניס- 7% גדילן- 28% (מקום ראשון) חלמיש- 2% לאורנה- 2% פיזבן- 13% (מקום שלישי) סער- 7% טיקה- 5% סה"כ מצביעים: 38
בקרוב יעודכן הסקר...

Ophel McNeil

New member
סקר בלתי אפשרי.

מפני שכל דמות תרמה לסדרה, ואפילו דמויות שאני לא אוהבת (*שיעול*רייסטלין*שיעול*), לא הייתי רוצה להעיף, מפני שבלעדיהן לא הייתה מתרחשת ההרפתקאה.

FireDragon

New member
אני חושב...

אני חושב שהסקר בסדר...אמנם כל דמות תרמה אבל השאלה היא לא "איזה דמות תרמה לספר" אלא "אם היית חייב איזו דמות היית מוציא מהספר?" בשבילי זה לא היה קשה...(מטעמים בטחוניים אני לא אגלה את תשובתי...

Ophel McNeil

New member
כן,

אבל תאר לך את הספר ללא קיטיארה? או רייסטלין? או תניס? רומח הדרקון הוא לא ספר שבו אפשר לוותר על דמות מוסיימת, מפני שכל וכל דמות הייתה חשוב הלהתפחות העלילה, ובלתי אפשרי שהספרים יהיו בלעדיה.

EverMan

New member
דווקא ...

אממ .. אפשר לוותר על מישהי אדמונית שנישאה ללוחם גדול שהשמין מאוד

Kit Uth Matar

New member
אני מנצלת את ההזדמנות למחות

כנגד העדרותה של קיטיארה מרשימת הדמויות האהובות, בגלל חשש של ההנהלה שהיא תיקח את כל הקופה...

SaberTooth

New member
תן לי לספר לך למה קיטיארה לא נמצאת

בסקר המקורי קיטיארה הייתה במקום טיקה, שמתי לב ששכתי את טיקה והאדמין לא נתן לי להוסיף עוד אפשרויות, חיכיתי לראות לריזו דמות לא מצביעים בכלל או מצביעים הכי פחות, לקיטיארה אף אחד לא הצביע את החלפתי אותה בטיקה. קאפיש
בפסק החדש קיטיארה מופיעה.

Kit Uth Matar

New member
נפלא...../images/Emo3.gif

אי אפשר לבחור בה כדמות מועדפת, אבל מותר להעיף אותה
ודרך אגב, גם אני בת. ומי שקורא את ההודעות בתשומת לב יכול לראות את זה בעצמו.

למעלה