צוות הפורום
New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי - חובה לקרא ../images/Emo41.gif
לתאריכים 3/7 - 29/6 אני מעלה היום את הסיכום השבועי, היות ומחר לא יהיה לי זמן לעשות את הסיכום (אני יהיה כאן אל דאגה, אך את הזמן לסכם לא יהיה לי)
בזמן האחרון יש מנהג חדש בפורום, כשגולש פותח נושא חדש, אנחנו מגלים באמצע הנושא שעוברים לנושא אחר לגמרי, וזה לא קשור לאותו נושא שפתחו עליו שרשור, וזה גורם לבלגן שלם, גם אני וגם גולשים אחרים שנכנסים לא תמיד מבינים את הקשר לאותו שרשור, אז למען הסדר הטוב ושנוכל להתדיין על כל הנושאים, השתדלו לדבר על אותו נושא שפתחו, גם אם אתם רוצים לדבר על נושא אחר, כדאי מאוד לפתוח שרשור חדש שנדון על אותו נושא...
ברצוני להזכיר שוב, ישנם מקרים בודדים מאוד, שגולשים מתגנחים בציבור השני, אם ההתנגחות נעשית על ידי הציבור הדתי / חרדי או שההתגנחות נעשית ע"י הציבור החילוני, דברים כאלו לא נוכל לאפשר שיקרה אצלנו בפורום, חשוב לנו מאוד לכבד כל צד, גם אם הדעות נוגדות אחד את השני...
הועלה דיון על ידי yoyo10, בנושא האם אתם רוצים לגור בשכונה שבא לכל אנשים אותו סיגנון החיים(חילוני חרדי או דתי לאומי)?, והנושא נסגר, לא כולם היו רוצים לגור באזור שלא תואם את הציבור שלו...
הועלה דיון על ידי blablash, מה קורה לגבי כבישים בשבתות שגרים בו רק הציבור החרדי?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי HUhybrid, מדוע על אדם ששומר מצוות יש ללכת עם כיפה על הראש?, והנושא נסגר....
tamarhp, התחילה בעבודה חדשה לזמן החופש, וכולנו מאחלים לה הצלחה בעבודה...
הועלה דיון על ידי 0golan0, בנושא הקראים, והנושא נסגר, רובם לא אוחזים מהקראים...
הועלה דיון על ידי saar7650, למה החרדים מפריעים לחילונים?, והנושא עדיין נשאר פתוח...
הועלה דיון על ידי yoyo10, בנושא הברית מילה, מה ההבדל אצל מי עושים את הברית מילה אם זה מתבצע ע"י רופא מומחה בבי"ח, או ע"י מוהל?, והנושא נסגר, והובהר ההבדל הגדול שיש בין הרופאים לבין המוהלים שמבצעים את הברית מילה...
הועלה דיון על ידי masorti, על הוכחה לאמיתות התנ"ך, והנושא נסגר...
lala897, יוצאת לחופשה של כמה שבועות בגלל החופש, אנו מאחלים לה הרבה הצלחה, ושתשוב אלינו במהרה עם הרבה חוויות...
השרשור הארוך ביותר לשבוע זה הועלה על ידי saar7650
גולשים מצטיינים לשבוע זה
Knight of Darkness
אין ייאוש בעולם
פלסטיק
נמאס מחמאס
Vdrums
mayakol
masorti
haimw32
blablash
vizini
saar7650
לתאריכים 3/7 - 29/6 אני מעלה היום את הסיכום השבועי, היות ומחר לא יהיה לי זמן לעשות את הסיכום (אני יהיה כאן אל דאגה, אך את הזמן לסכם לא יהיה לי)