סיכום שבועיייי

kepit

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועיייי../images/Emo41.gif

-שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם
- תמונה:

mamalala

New member
ראשוןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

-שיר השבוע (של העוגיות): לה לה לה ...... |שורקבתמימות| - שיר השבוע (כללי): השבוע בקושי הספקתי לשמוע מוזיקה. אבל fur elise של בטהובן - אלבום השבוע:אין קרציות! - האדם שעשה לכם את השבוע: מזגני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: למדתי לנגן את FUR ELISE - מאכל השבוע: מים קפואים [שקוראים לזה קרח] - משהו שעשה לכם את השבוע: הו כן ישלי חיייםםםם
- משהו שהרס את השבוע: החום הזה.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפתחו מזגן! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה 4 מעלות בכל הארץ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שחחחרררר!~!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתגעגע
סתם - תמונה:

S m e l l y Cat

New member
אוקי הי

-שיר השבוע (של העוגיות): מיליון! מיליון מיליון מיליון תשעים ושתיים אלף! - שיר השבוע (כללי): too tough וrings של תמרייזנמן וcatherine the waitress של teitur - אלבום השבוע: 5feet4 של תמר! - האדם שעשה לכם את השבוע: פול מקרטני הוא חמוד כזה איך הוא לא עשה לכם את השבוע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אמ. Da da ya da da da ,Da da da. [זה מjunk של פול מקרטני! מומלץ .] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ליאורה אמרה סמוחטה וזה ריגש אותי מאוד.... - דבר שהשגתם השבוע: את הספר מחזור שלנו וחיח התמונת מחזור הפוכה. כלומר צריך להפוך את הספר כדי לראותה. וזה העמוד הראשון איי איי... - משהו שעשה לכם את השבוע: אה סיימתי בית ספר - משהו שהרס את השבוע: .. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אומה אין עליך את אומה יפה. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס סיום נניח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משהו מיוחד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פול מקרטני.. בוא לפה.. סתם - תמונה:

limors2

Well-known member
צקצק.

עכשיו אני נשמעת כמו מישהי שמדברת על סמוחטות, כי לא מבינים את העומק הפיוטי שהיה מאחורי המילה

בואיי, הוכים הבייתה.

- שיר השבוע (של העוגיות): יותר גדולה - שיר השבוע (כללי): עולה - ערן צור - אלבום השבוע: החומה - פינק פלויד - האדם שעשה לכם את השבוע: אבא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: וול, דיסקים "החומה" - פינק פליוד, דיסיק בלוז קול למדיי. קסטות
: "פרח שחור" - כרמלה גרוס ואגנר , שפת אימי - קורין אלאל, עוד קסטה של פינק פלויד, סינגלים: "שגר פגר" - הבילווים, "ואני תפילתי" - יונתן רזאל, "אהובתי המתה" - מים שקטים, "למראשות המיטה" - ערן צור, "עולה" (בונא) - ערן צור. (כל הקסטות וסניגנגלים עלו ביחד 14 שקל, אני מרגיש ממש חסכן!) - מאכל השבוע: מרק עדשים - משהו שעשה לכם את השבוע: חנויות יד שנייה - משהו שהרס את השבוע: שומדבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דברים זולים עולים פחות! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הרבה חופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אוזו הופעה מגניבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי. סתם - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

clyps

New member
ביקור הגברת הזקנה..כן..

-שיר השבוע (של העוגיות): 'יותר גדולה' - שיר השבוע (כללי): שיר ששרתי עם נדב כל השבוע.. לא זוכרת את שמו
- אלבום השבוע: פוגי בפיתה- כוורת - האדם שעשה לכם את השבוע: רייצ'ל,אלגרה,נדב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "killing me softly" זהו.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא ריגש ולא הצחיק, בעיקר תקע לי סכין בבטן וסובב אותה- "תודה לך, על העזרה, התמיכה, ועל כל מה שאת בשבילי.." - דבר שהשגתם השבוע: מכתבים מהצבא,בובה של לוויתן,M&M's,חבילת פולי קפה של סטארבקס,דיסקים... - מאכל השבוע: נקטרינות - משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א עם סרסוטה - משהו שהרס את השבוע: הבנתי שצריך להמשיך הלאה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל ילד זקוק למבוגר אחד שיאמין בו... השבוע שבפתח: הוריי! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קריאת מחזות בקאמרי (הידד!), בגרות בהיסטוריה, הרבה כושר, ירושלים עם ליאורה?!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאלך לראות "אל תתעסקו עם הזוהאן" יחד עם ליאורה, אם יהיה לה זמן.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רוצה לראות אותה, אבל יודעת שעדיף שלא... :-\ (ככה)סתם (כאילו כלום) - תמונה: עם החברייה מסרסוטה..

limors2

Well-known member
היום סידרתי את חדרי../images/Emo12.gif

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס מלהודות, השבוע לא שמעתי צביקה והעוגיות. - שיר השבוע (כללי):יש 6 או 7! אבל 2 הבולטים שאינני יכולה להעדיף אחד על פני השני הם The Apples - Killing In The Name Of ו- Sam Sparro - Black and Gold - אלבום השבוע:קוֹנק של הקוּקס! - האדם שעשה לכם את השבוע:יוסי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אם אין לך מה להגיד אז תשתוק. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ראינו היום "בחזרה לארץ עוץ". אחרי רצף סצינות הגיוניות שכללו בין השאר מכשפה שמחליפה בין ראשים כשמתחשק לה, ילד מקלות עם דלעת עצומה בתור ראש וצמד ספות שחוברו יחדיו אל ראש אייל וקמו לתחייה בתור יצור מעופף, אחותי בחרה לומר על קטע שבו ספה צנחה באוויר והדביקה את קצב הנפילה של דלעת "זה לא הגיוני." - דבר שהשגתם השבוע:התמכרות לגיטר הירו
- מאכל השבוע:אפרסקים - משהו שעשה לכם את השבוע:שמש, אוסקר וחברים חדשים בפייסבוק
- משהו שהרס את השבוע:הביקושייה הסתיימה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא מומלץ לטייל חצי שעה או יותר ברגל בחום איום לפני העבודה. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופשבוע ארוווך
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ששיר תפנה זמן בזמן הפנוי שלי ותבוא לראות זוהאן! שאודטה המליצה עליו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:להשתוקק זו מילה חזקה. סתםלאחשלי יש תפרים בשפה כי הוא חטף מכות מרוסים שיכורים. - תמונה:שיצא כבר הסרט.

limors2

Well-known member
ממ זה גורם לי להישמע גזענית.

*כי הוא חטף מכות מצמד שיכורים שאחד מהם היה אסיר משוחרר טרי.

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo2.gif

מסרי לישי החלמה מהירה ורפואה שלמה ממני. ולמה הם נתנו לו מכות????

limors2

Well-known member
אמסור לו!

אחרי חתונה של חבר שלו 2 שיכורים מאולם ליד התעצבנו עליהם בגלל משהו אז הם התחילו להכות את חבר שלו(לא האחד מהחתונה) וכשישי ניסה להפסיק אותם הם היכו אותו וחתכו לו את השפה עם שבר של בקבוק זכוכית! אתמול דודה שלי באה והם דיברו על זה ואמרו שמזל שלא הייתה להם סכין!

yula15a

New member
אלוה!

שיר השבוע (של העוגיות):
... לא כל כך שמעתי השבוע את העוגיות... - שיר השבוע (כללי):rocky raccoon - אלבום השבוע:"אולי זה אני" - האדם שעשה לכם את השבוע: נטע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני רוצה טופי" - דבר שהשגתם השבוע:ויזה!
- מאכל השבוע:פיצה... - משהו שעשה לכם את השבוע: ביום שישי שעבר היה לי כ"כ כיף שזה הספיק לשבוע שלם... - משהו שהרס את השבוע:שפאפס לא התקבלה למחול - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "ספריה זה נחמד.. כשיש כרטיס ביד" השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הצגה של חברה שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קרמיט סתם - תמונה:

yula15a

New member
לא....

זה היה מחזור ל"א... זו הייתה הסיסמה שלנו "מחזור ש"ל"א" שוכחים...."

kepit

New member
איי קן טו בי סטריינג'

-שיר השבוע (של העוגיות):מיליון
- שיר השבוע (כללי): My Heart Is A Fist-papa roach - אלבום השבוע:יוני בלוך-הרגלים רעים - האדם שעשה לכם את השבוע: אסי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"כמה זמן לא שאפתי אבק מהרשת"
אני ברגע טיפשות חח - דבר שהשגתם השבוע: יום שישי הכי טוב ביקום. - מאכל השבוע:פשטידת תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע:יום שישי 1!#%&^@ כלכךךךך אבל! היה בית ריק וכוווולם באו והיה הכי כיף ביקומים~! - משהו שהרס את השבוע:שטום לא בא יום שישי;[ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני אוהבת את החברים שלי@#!!#@$ השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סמילנסקיקיקי
D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני לא יודעת באמת אני מקווה שזה יקרה :S -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טום. סתם - תמונה:

למעלה