סיכום עונה 16!

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך

DEANC

New member
../images/Emo41.gifסיכום עונה 16!

העונה ה-16 נגמרה סופית (גם משחקי המבחן) והגיע הזמן לסכם. הנה קישור להודעה מתחילת העונה בה נחשנו את מה שיקרה במהלך העונה, הזכרות נעימה

זונע

New member
הפועל מאגוטס שוב מאכזבים../images/Emo3.gif

שאלון לתחילת עונה: 1. באיזה מקום תסיימו? 6
סיימתי רביעי
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 1
3. מי תעלה מהליגה שלכם? אנטילופ
4. מי תרד מהליגה שלכם? 2 העולות
רק עולה אחת ירדה 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? לא רלוונטי מי הכובש כי אני מאמן סטאמינה, בטח יהיה חלוץ ויכבוש 2-3 שערים
הקשר אאוט כבש 9 6. האם תזכו במלכות השערים? מקום ראשון מהסוף...
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 20,000 בתחילת העונה בטח
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 15,000
מילאתי כל משחק 20,000 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? 1555, בטח יישאר ככה...מקסימום יעלה באיזה 20
1708 בסוף העונה 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? לא
11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? לא
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? הפרש של שלושה שערים
ארבעה או חמישה, לא זוכר 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? הפרש של חמישה שערים
ארבעה, במחזור האחרון 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 120
לא חושב שירדתי מ-130 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 100
16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 33
נראלי 38-39 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 29
לא ירדתי מ-30 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? מליון |Xנראלי שפחות
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? סטאמינה, סטאמינה...אם אני עובר אימון אני יוצא טמבל
כצפוי יצאתי טמבל...התחלתי סטאמינה, עברתי לשוערים, עכשו אני בהגנה 20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? משהו כמו מליון
בערך 50 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? כנ''ל גם, משהו כמו 50 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? יהיה בסטאמינה אקסלנט
בכלל שוער, אאוט גבוה
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) לא רלוונטי 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 130 אין לי מושג, אבל נגיד שצדקתי
25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? אני אודח במוקדמות של תפוז, אהיה בשלב הבתים של קלמנטינה ואודח שם
נראלי היה משהו כזה... 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? תורו של נמשל לעלות לגדולה
27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? רז
28. מי יזכה בווינר? הגיע הזמן שאני...לא היה ווינר
29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? גלעד המעפן הזה שזוכה בהכל...לא היה? או שכן? 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? הפועל נהריה |
31. מי תרד מליגת העל? חיפה, תוכים
32. מי תזכה בגביע המדינה? ההתמכרות של יפת
33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? יומיים
לשמחתי טעיתי 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? כנראה שיותר זוועתי...אולי בעונה הבאה ישתפר כבר
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? אינספור באגים במערכת הנוער החדשה
נו מה...כל פעם שגיאה
13 מתוך 32 למעשה.

DEANC

New member
../images/Emo127.gif=13, ../images/Emo128.gif=13, ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif=2.

1. באיזה מקום תסיימו? 1, אני מקווה.
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 3, אני מקווה.
3. מי תעלה מהליגה שלכם? אף קבוצה.
אני עליתי!
4. מי תרד מהליגה שלכם? מוטו-ט ועזבו שטויות.
מוטו ירדה, עזבו שטויות סיימה שישית (הפועל שלומי ירדה). 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? וויצ'יץ' יכבוש 8
וויצ'יץ' כבש הכי הרבה אך כבש 11. 6. האם תזכו במלכות השערים? לא.
הייתי רחוק שער אחד מזה. 7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 20K, או הכמות שאליה אגדיל.
הגדלתי ל-21,600 ומילאתי. 8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 16K.
9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? כרגע יש 1322, יהיו 1550 בערך.
יש 1721
10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? כן.
66 העונה לעומת 48 בקודמת. 11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? כן.
20 העונה לעומת 19 בקודמת. 12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 9-0.
8-0. 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו?3-1.
4-3 בליגה, 6-1 בגביע. 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 160.
זה קרוב, 163. 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 120.
135. 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 37.
39.5 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 34.
בדיוק. 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 0.
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? מתחיל בקישור, מסיים בקישור.
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? בערך 6, אני אנסה קצת סקיל טרייד.
לא ניסיתי בסוף
21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? בערך 8, מספר השחקנים שקניתי פלוס שניים.
כנ"ל. 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? ג'וזה לואיס סוליס יהיה יוצא מן הכלל.
למרות שיש ל 3 אאוט'ים שקיבלו כבר 2 אימונים. 23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה)חלש גבוה מאוד בקישור.
הוצאתי סביר (נמוך). 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? נהריה תמשיך את שליטתה.
לפחות יש אלופה מת"א
31. מי תרד מליגת העל? פארוטס וחיפה.
טוב נו, שתיהן ירדו. 32. מי תזכה בגביע המדינה? נהריה לדאבל!
ע"ע 30. 33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? עשר שעות.
מישהו זוכר? 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? ימשיך להתדרדר. ||V איך ידעתי?
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? אמ...אני לא רואה תוספות העונה.
בהחלט התעלו על עצמם העונה. ============== 50%

Cade Foster

New member
../images/Emo127.gif=7, ../images/Emo128.gif=20, ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif=3

1. באיזה מקום תסיימו? בתקווה לשחזר את העונה שעברה ראשון
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 3 (והפעם באמת 3!! )
שוב נכשלתי בסיבוב ה-2 3. מי תעלה מהליגה שלכם? אף אחת, אני יפסיד בפלייאוף ויישאר ב-VI.647 לעולמים
עלייה אוטומטית 4. מי תרד מהליגה שלכם? אביסאן וסופרגול
, אביסאן סיימו מקום 4, סופרגול נסגרו והקבוצה שבמקומם ירדה ליגה 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? בינימין ברדוגו... 12 שערים
, כמעט צדקתי, 13 שערים 6. האם תזכו במלכות השערים? לא
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 37 אלף
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 29 אלף
, 27 אלף 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? 1763 היום... 1840 בסוף העונה
, 2048 אלף 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? לא
7 יותר 11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? לא
7 פחות
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 8-0
7-0 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? לא נפסיד
14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? מקווה להגיע ל-190
187 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 135
138 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 43
44 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 37.5
18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 300 אלף
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? חלוצים, שוערים
חלוצים חלוצים 20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 4
1 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 2
1 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? לו טונג שיאנג, מאג
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) אקסלנט נמוך מאוד בהתקפה הימנית
אללה לא יאמן איזה ניחוש
24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 149
לא יודע 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? שמינית גמר ליגת תפוז
רבע גמר ליגת תפוז 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? אפאס
כפ"ס/מיונס 27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? בבילוניאן יוניון
גולו/מכביסטים 28. מי יזכה בווינר? גולובולו אין ווינר 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? רז ^^^ 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? הפועל נהריה בלי מתחרים
ג'פטס 31. מי תרד מליגת העל? פלסטין וב"ש
פלסטין ירדה בפלייאוף עוד בעונה שלפני, ב"ש אכן ירדה ופארוטס הצטרפה אליה 32. מי תזכה בגביע המדינה? יוד גימל
ג'פטס 33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? יומיים
פחות 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? אותו דבר
גרוע יותר 35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? רק הנוער
נראה לי, לא?

boten d

New member
35\?? למי יש כח לספור?

1. באיזה מקום תסיימו? 3
ירדתי למקום רביעי במחזור האחרון 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 2 (התכוונתי לרשום שלישי אבל קיבלתי יריבה חזקה )
3. מי תעלה מהליגה שלכם? SkyWalkers united לפחות למשחקי המבחן
ואכן, פישלה במבחן 4. מי תרד מהליגה שלכם? macabi tomerinio ו- FC_Naharia. חצי תשובה, נהריה שרדה. 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? Senna Slingerland יכבוש 8 קרוב קרוב. הוא כבש 7. 6. האם תזכו במלכות השערים? לא
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 14,000
הגדלתי ל-16,000 8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 9,951
הגיעו 13,101 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? כיום 1019 בסוף עונה אני מקווה 1250-1300
ממש כמעט, 1247 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? כן
11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? לא
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 4-0
ניצחתי 3-0 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 4-0
הפסדתי 3-0 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 125 אין לי מושג, ואין לי כח לבדוק כרגע 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 110 כנ"ל 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 33
מקסימום 39.5 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 27
מדויק! 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 1,500,000 בתקווה-כמובן
שוב כמעט, 1,080,000 19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? מתחיל הגנה בטח גם מסיים הגנה למרות שדי נמאס לי ממנו
עדיין נמאס מהגנה. 20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 10
קניתי 8 אבל קרוב 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 15
מכרתי 9 אבל קרוב... 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? ע ם הפצעיות שלי אי אפשר לדעת
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) פורמי' נמוך
עולמי (נמוך מאוד) 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 150 ננחש שזה
25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? נראה אם אני משתתף
בתים של תפוז 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? אין שמץ
27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? אין שמץ
28. מי יזכה בווינר? אין שמץ
29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? אין שמץ
30. מי תזכה באליפות ליגת העל? נהריה שוב
31. מי תרד מליגת העל? parrots , Yud Gimel כרגיל
32. מי תזכה בגביע המדינה? איזה מתאבד בטח
33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? 9 שעות אין לי מושג 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? מי יודע...
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? לא ייתווסף כלום
דווקא התווסף המון!

the scorer

New member
../images/Emo127.gif=15, ../images/Emo128.gif =13 , ../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif = 3

שאלון לתחילת עונה: 1. באיזה מקום תסיימו? 3
רביעי 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 3
שני 3. מי תעלה מהליגה שלכם? אין לי מושג
עדיין אין לי מושג 4. מי תרד מהליגה שלכם? אחת שבאה ועוד אחת שלא יודע מי זה
5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? anderson יכבוש לפחות 13
כבשו יותר ממנו 6. האם תזכו במלכות השערים? לא
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 14200
הגדלתי איצדיון 8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 10000
הגיכו 10152 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? כיום 1000 סוף עונה 1150
יש יותר 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? לא
11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? כן
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 7-2
עשיתי 9-0 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 5-3
עשו לי 5-1 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 27.5
17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 22
בערך (22.5) 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 350000
צריך להוסיף 0 בסוף) 19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? הגנה לשניהם
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 7
21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 4
מכרתי 5 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? JAMIL מעולה
עוד 2 אימונים 23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) טוב
אפילו לא קרוב 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 53
נרשמו מעל 100 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? 5
נפלתי בבתים 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? get low פה יש
כי אין לי מושג!! 27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? אין לי מושג
עדיין אין לי מושג 28. מי יזכה בווינר? כנ"ל לא היה 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? אני אזכה בבא בתור ( סתם!!!!)
עוד לא היה הבא בתור 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? לא יודע
אני עדיין לא יודע 31. מי תרד מליגת העל? כנ"ל
אני עדיין לא יודע 32. מי תזכה בגביע המדינה? כנ"ל
אני עדיין לא יודע 33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? 1652 דק'
לא יודע אבל נניח שצדקתי 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? הרבה יותר טוב
אין לי מושג מה קורה בשוק ביחס לתחלית העונה 35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? יכנס משהו בכלכלה
נכנס נוער שזה הוסיף הוצאות שזה משפיע על הכלכלה.

jaguar Stype

New member
על הפרצוף

1. באיזה מקום תסיימו?1 סיימתי שני בגלל המשחק האחרון 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 7 הגעתי לסיבוב רביעי 3. מי תעלה מהליגה שלכם?אני לא אני 4. מי תרד מהליגה שלכם? שתי החדשות נכון 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? ניקוליר נכון 6. האם תזכו במלכות השערים?כן לא 7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית?54 אלף נכון 8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית?54 אלף לא נכון היה קצת פחות 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה?2330---2790 יש לי 2398 בע 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה?כן כן 11. האם תספגו פחות מעונה שעברה?כן כן 12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 6-0 ניצחתי 9-0 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו?אני לא אפסיד הפסדתי פעמיים כמו לוזר 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 253 הגעתי ל244 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 213 183 בפיק 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 59.5 58.5 בע 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 51 היה לי 50 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)?26 מליון 000000 19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה?התקפה התקפה נכון 20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 7 בקושי איזה 2-3 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 10 גם איזה 2-3 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה?ניקוליר וורלד הוא הגיע למאג גבוה 23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים?דיווין באחד הצדדים בישנים כמובן (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) נכון 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום?142 לא יודע 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)?אני אהיה אלוף ליגת תפוז בטח 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? אני לא 27. מי תזכה בגביע קלמנטינה?מלכה חדרה לא יודע מי זכה 28. מי יזכה בווינר? חן צפדיה היה ווינר?!? 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? ליגוט היה !?! 30. מי תזכה באליפות ליגת העל?נהריה טעות 31. מי תרד מליגת העל?מסרב לענות 32. מי תזכה בגביע המדינה? נהריה לא 33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? 7 שעות לא יודע 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? המחירים יעלו ואיתם גם הרווחים לא ממש לא 35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? יחליטו לחלק לקבוצת SC BIALIK מליון שקל על כל שניה שהוא נמצא באתר כן אה

2 ../images/Emo127.gif 15-../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif/../images/Emo127.gif --->

שאלון לתחילת עונה: 1. באיזה מקום תסיימו? 1
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 3
3. מי תעלה מהליגה שלכם? אני
4. מי תרד מהליגה שלכם? חולון וטסקוואד
5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש?פאראיס-8 שערים
6. האם תזכו במלכות השערים? לא
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 16 אלף
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 16 אלף
9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה?1400 כיום סוף עונה-1600
10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה?כן
11. האם תספגו פחות מעונה שעברה?כן
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 7-0
13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו?לא מפסיד!!!
14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה?145
15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה?95
16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 38
17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 27
18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 00
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? שוערים, התחלה וסוף
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 2
21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 2
22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? השוער, יוצא מהכלל
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה)ההגנה-טוב
24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום?155
25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)?שמינית גמר
26. מי תזכה העונה בליגת הפורום?המלכות
27. מי תזכה בגביע קלמנטינה?ליגוט
28. מי יזכה בווינר? RON256 לא היה... 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"?אניי
30. מי תזכה באליפות ליגת העל?נהריה
31. מי תרד מליגת העל?--- 32. מי תזכה בגביע המדינה?--- 33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק?--- 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום?--- 35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? הנוער הישן יעוף
וואו איך ניחשתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo13.gifשלי, אין לא כוח לספור,אולי אחר כך

1. באיזה מקום תסיימו? 4
סיימתי שלישי 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 2
3. מי תעלה מהליגה שלכם? F.C Hapoel Ashdod
4. מי תרד מהליגה שלכם? F.C MagiC-StiCk ,HAKOACH RG
הכוח לא ירדה וקובוצת מג'יק כבר לא קיימת. 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? Teodor Craiu
7 הס"פ כבש 11. 6. האם תזכו במלכות השערים? לא
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 12010
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 10500
קרוב- 10168 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? 821
, בסיום 1050
קרוב 1100 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? לא ,אני לא יודע כי מופיעה הטבלה החדשה. 11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? לא כנ"ל 12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 1-3
8-0 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 5-0 6-0
14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 135 ,142 אם אני זוכר טוב... 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 110 משהו כזה 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 31 34 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 27.5 29 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 0
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? שוערים- שוערים התחלתי שוערים וסיימתי בווינגרים 20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 2 הרבה יותר לפחותע שרה 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 2 כנ"ל 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? Salomón Amezcua יימכר באמצע העונה כאשר יגיע לרמה של שוער מעולה נכון, אבל הגיע לרמה יוצא מן הכלל 23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) 5 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 120 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)?קדם שמינית גמר קלמנטינה שמינית גמרתפוז 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? הקבוצה שזכתה השנה 27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? הקבוצה שזכתה השנה 28. מי יזכה בווינר? GET LOW 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? gulu19 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? נהריה 31. מי תרד מליגת העל? Yud Gimel 32. מי תזכה בגביע המדינה? נהריה 33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? 24 שעות אין לי מושג 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? ירד בכ- 15 % 35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? גם מיש לא ספורטר יקבל במהלך העונה את האפשרות לעבור לאקדמית הנוער. פחות או יותר נכון.

trigotrigo

New member
נו, מה לעשות ../images/Emo6.gif

כשפתחתם את השרשור הייתי בפולניה
הכל
בכל זאת

get low

New member
vaginarator

1. באיזה מקום תסיימו? 2
סיימתי ראשון
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 3
אחרי עונה שעברה יותר טובה 3. מי תעלה מהליגה שלכם? וקנין
למזלי 4. מי תרד מהליגה שלכם? העולה החדשה המעפנה, ולאיון
למרות שלאיון החליפו בעלים. 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? החלוץ הפולני Marcin Rogoza, יכבוש 11 שערים
חואן האורוגוואי זכה בתואר עם 14 שערים, Marcin Rogoza הסתפק במקום השני עם 12. 6. האם תזכו במלכות השערים? כן
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? כמה שאני ישפץ את האיצטדיון, אם אני לא ישפץ אז הכמות הנוכחית, 16,200. אני אתן לעצמי פה
, למרות שבמחזור האחרון אחרי שיפוץ הבאתי 20 אלף. 8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? איצטדיון מלא, כמה שהוא יהיה
9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? היום יש כ-1240 אוהדים, בסוף העונה יהיו 1500
אני מחשיב את מה שהיה לפני העליה
10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? לא
הרבה יותר. 11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? כן
מה חשבתי לעצמי?
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 8-1
11-1 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 3-1
5-2
14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 180
162 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 125
106 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה?
3940 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 32
25.5
18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 0 כרגיל
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? קישור-קישור
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 5 קבועים (לא כולל סקילים וכאלה...)
נאדה 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 4 (כנ"ל)
כנ"ל 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? הקשר הגרמני Hindrich Prinner יהיה קשר מאג
אם לא היה נפצע ל-5 שבועות הוא היה מאג
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה)? קישור אקס'
24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 120 אין לי מושג 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? שלב הבתים בתפוז
26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? נמשל
27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? FC ברצלונה
28. מי יזכה בווינר? הפעם אני לא יתן לאף אחד לגזול את זה ממני היה בכלל?
29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? צפדיה כנ"ל
30. מי תזכה באליפות ליגת העל? זאת שאלה? שוב נהריה
31. מי תרד מליגת העל? פארוטס, חיפה, וי"ג שני שליש
32. מי תזכה בגביע המדינה? נהריה מסתערת על הדאבל
33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? 8 שעות
34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? טוב יותר, כבר היום רואים שינוי לכיוון למעלה..
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? רמזו על שינויים שכדברי המפתחים "יגרמו לשחקנים טובים יותר לעלות יותר". לדעתי זה ייעשה ע"י שיפור המצב הכלכלי של הקבוצות החזקות, אם ע"י יותר קהל שיגיע למשחקים, או ע"י רווח גבוה יותר מספונסרים. בכל מקרה, זה תהליך שיקח לו קצת זמן לתפוס, כי היצע הדיווינים בהתחלה עדיין יהיה עצום ביחס לביקוש. רמזו גם על ניסיון להפחית את ההיצע בשוק השחקנים הכללי, על מנת שהמחירים יעלו, ומעניין מאוד איך הם מתכוונים לעשות את זה...
בקרוב אני מניח.

DEANC

New member
../images/Emo2.gif

"16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה?
3940"

idan1991

New member
יותר מדי ../images/Emo128.gif

1. באיזה מקום תסיימו? 1
מקום 2 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 3
2 :| 3. מי תעלה מהליגה שלכם? אני
4. מי תרד מהליגה שלכם? פצ אספניה ונסטי
5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? יוהאן דניאלסון עם 14 כיבושים
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? איצטדיוון מלא אחרי הגדלה אם תהיה העונה
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? איצטדיון מלא לפני הגדלה אם תהיה
9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? 1646 היום 1782 בסוף העונה
1800 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? כן
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו?9-0
8-0 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 4-2
14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה?180
194 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה?140
16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה?45
42.5 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה?38
18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)?250 אלף במקרה הטוב
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה?ווינג->ווינג (לא כולל סטאמינה)
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה?3
21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה?3
22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה?רומריק ורלט על טבעי (יחד עם קרלו לורנזוני)
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה)אאוט' גבוה מאוד
בריל' גבוה מאוד אם אני זוכר נכון 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום?130
25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)?שמינית גמר
רבע 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום?קולסט
27. מי תזכה בגביע קלמנטינה?ביתר מלכה חדרה
28. מי יזכה בווינר?אביעד
לא היה 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"?חן
לא היה 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? ארטסט
31. מי תרד מליגת העל? פארוטס וי"ג
32. מי תזכה בגביע המדינה?קבוצה מליגה 2
33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק?שלוש שעות
34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום?שיפור קל אני מקווה
X|
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)?הנוער זה שינוי מספיק גדול, לא יהיו

man31

New member
כמעט הכל איקסים

1. באיזה מקום תסיימו?
1 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע?
3 3. מי תעלה מהליגה שלכם? אני
4. מי תרד מהליגה שלכם? לא מכיר את התחתית
5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? ריקארד בוגמן יכבוש 10 שערים
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 35000 אם אני לא אגדיל שוב
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית?
25000 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? כיום בסביבות 1600 ובסוף העונה
1700 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? כן
11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? לא|
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו?
6-0 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו?
1-3 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה?
148 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה?
110 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה?
37 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה?
25 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)?
0 19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? קישור
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה?
1-4 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה?
3 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? ריקארד נובלס ברמה של עולמי
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? בינוני(נמוך)
24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום?
114 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? שלב אחד אחרי הבתים בתפוז
26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? נמשל ? 27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? תיירי הנרי ? 28. מי יזכה בווינר? אני
29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? ניב
999 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? נהריה של זחי
31. מי תרד מליגת העל? באר שבע
32. מי תזכה בגביע המדינה? זחי ישלים טרבל חלומי
33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? יומיים
34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? המחירים יירדו כמובן
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? אחרי הנוער ההאטים ייצאו למנוחה של 10 שנים

y a r i v b

New member
F.c.ReHoVoT -../images/Emo127.gif12-|-../images/Emo128.gif8-|-../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif4-

nullשאלון לתחילת עונה: 1. באיזה מקום תסיימו? 3
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 1
3. מי תעלה מהליגה שלכם? apoal Petah Tikva וגם hapoel Tom 1956
4. מי תרד מהליגה שלכם? ליגה 7 , אין יורדים
5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? עומרי צרפתי , 11 שערים
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? אצטדיון מלא , 13אלף
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 11 אלף
9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? כיום 802 בסוף העונה 1050
10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? כן
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 8-0
13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 2-0
14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 31 +- ?
15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 25
16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה?3 וחצי
17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 1 וחצי
18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)?0
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? מתחיל שוערים עד סוף העונה
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 3
21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה?2
22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? השוער החלש בין 17 חכו הוא יהיה עוד סביר
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) שוער , 3 וחצי
25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? לא משתתף
30. מי תזכה באליפות ליגת העל?נהריה
31. מי תרד מליגת העל?2 העולות
34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? יותר טוב

legolasr

New member
10../images/Emo127.gif ל11../images/Emo128.gifל5../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

. באיזה מקום תסיימו?----------------6 בליגה חמש
סיימתי 3 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע?--------------4
הגעתי לסיבוב 4 3. מי תעלה מהליגה שלכם?מנצ'סטר לופ
ג'נה כניראה תעלה 4. מי תרד מהליגה שלכם?הפועל נייק תל אביב ופ.צ טאורוס
שתיהם ירדו 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש?לא יודע..
לא הכרתי תשחקנים שלהם.. 6. האם תזכו במלכות השערים?לא ניראה לי..
לא זכיתי:) 7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית?איצטדיון מלא.. 23=\
היגדחתע תאיצטדיוןם ל32... 8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית?23..
סה היה השפל 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה?1944 נקווה ל2000
לל2040 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה?לא
11. האם תספגו פחות מעונה שעברה?כן
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו?3-0
הכי גבוה זה 4-1 זה אותו הפרש שערים 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו?6-0
ךך6-1 ההיתי קרוב 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה?175
182 לא ציפיתם שאני יקלע בול הא? 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה?155
לא יודע מדדתי רק תגבוהים 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה?48
זה לא היה השיא השיא היה פחות 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה?40
זה לא היה השפל השפל היה פחות 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)?0=\
:) לא עשיתי כלום 19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה?קישור-קישור
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה?10
לא בדקתי מי יבדוק את זה 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה?4-5
כנ"ל 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה?כמה..
לא אמרתי בימדיוק.. 23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה)טוב .נמוך
סביר גבוה מאוד 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום?127|אחן לח מושג כמה נירשמו 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)?שמינית גמר
לא עליתי 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום?..... 27. מי תזכה בגביע קלמנטינה?...... 28. מי יזכה בווינר?...... 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"?...... 30. מי תזכה באליפות ליגת העל?ג'פת:)
איזה מלךךך 31. מי תרד מליגת העל?יוד גימל וארטיסט
שתיהם נישארו 32. מי תזכה בגביע המדינה?נהריה
ההיתי צריך להמר על דבל של יפת 33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק?שבוע וחציואני אופטימי
לא ניראה לי שזה הושבת לשבוע וחצי... 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום?דיפלציה של 25% וגם בזה אופטמי:)
לא יודע מה קורה עם השוק 35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל).מה אני מגלה עתידות?

simond15

New member
simond15

1. באיזה מקום תסיימו? 6
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 4
רק 3 איזה אכזבה 3. מי תעלה מהליגה שלכם? asafya זאת שירדה
אמנם לא עלתה אבל סיימה מקום ראשון וזה מה שהתכוונתי 4. מי תרד מהליגה שלכם? שניים שעלו חוץ ממני מכבי אופיר ועפולה לורה
עפולה ירדה,אופיר הפתיע וסיים 4 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? ישי אשכנזי הבלתי נגמר עם 8
לא חושב שישי סיים ראשון והוא לא הבקיע יותר מ-5 6. האם תזכו במלכות השערים?לא
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? 27,000 או אם אני אשפץ עוד
8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? 27,000
חחח הלוואי המצב רוח של האוהדים היה על הפנים 9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? יש 1904 ויהיו 2100
חחח אני רואה הייתי אופטימי,רק 1943 10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? ממש לא
11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? עוד יותר ממש לא
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 4-0
רק 2-0,אם לא מחשיבים את הפלייאוף 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 4-0
חטפתי תבוסה 7-0 שממש לא הגיע לי אבל די ויתרתי על המשחק 14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 200
226! 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 140
משהו כמו 138 לדעתי 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 45
היה איזה 48.5 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 37
נראה לי 36 18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 0
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? הגנה-הגנה
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 17 לא יודע 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 15 לא יודע 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? יהיו כמה ברילים, coll macgillivour כנראה יהיה הגבוה מבינהם
קול בהחלט הכי גבוה,והוא כבר הספיק להגיע לנהדר ויש גם 3 ברילים כמו שאמרתי 23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) אאוט בהגנה אמצעית
הגעתי לבריל 24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 125
נגיד שכן 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? רבע גמר תפוז
נפלתי בבתים למרות שסיימתי מקום שני 26. מי תזכה העונה בליגת הפורום?נמשל
אבל גם חצי גמר גביע זה לא רע 27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? אור יהודה
הוא יזכה במקום 3 אז הייתי קרוב 28. מי יזכה בווינר? אביעד לא היה 29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? גלעד לא היה 30. מי תזכה באליפות ליגת העל? נהריה
31. מי תרד מליגת העל? פארוטס וי"ג
שליש נכון 32. מי תזכה בגביע המדינה?איזשהו מתאבד מליגה 2-3
33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? 10 שעות
נגיד שזה נכון 34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? עכשיו הוא די בקרשים,אז השחקנים יעלו קצת יותר כסף
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)?כל מיני שיפורים עם הנוער והכלכלה

למעלה