vaginarator
1. באיזה מקום תסיימו? 2
סיימתי ראשון
2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 3
אחרי עונה שעברה יותר טובה 3. מי תעלה מהליגה שלכם? וקנין
למזלי 4. מי תרד מהליגה שלכם? העולה החדשה המעפנה, ולאיון
למרות שלאיון החליפו בעלים. 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש? החלוץ הפולני Marcin Rogoza, יכבוש 11 שערים
חואן האורוגוואי זכה בתואר עם 14 שערים, Marcin Rogoza הסתפק במקום השני עם 12. 6. האם תזכו במלכות השערים? כן
7. מה תהיה כמות שיא של אוהדים במשחק בית? כמה שאני ישפץ את האיצטדיון, אם אני לא ישפץ אז הכמות הנוכחית, 16,200. אני אתן לעצמי פה
, למרות שבמחזור האחרון אחרי שיפוץ הבאתי 20 אלף. 8. מה תהיה כמות שפל של אוהדים במשחק בית? איצטדיון מלא, כמה שהוא יהיה
9. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה? היום יש כ-1240 אוהדים, בסוף העונה יהיו 1500
אני מחשיב את מה שהיה לפני העליה
10. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? לא
הרבה יותר. 11. האם תספגו פחות מעונה שעברה? כן
מה חשבתי לעצמי?
12. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו? 8-1
11-1 13. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 3-1
5-2
14. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה? 180
162 15. מה יהיה השפל ברייטינג במשחק ליגה? 125
106 16. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה?
3940 17. מה יהיה מס' השפל של הכוכבים במשחק ליגה? 32
25.5
18. כמה כסף תעשו העונה משליפות (ברוטו)? 0 כרגיל
19. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? קישור-קישור
20. כמה שחקנים תרכשו מתחילת העונה ועד סופה? 5 קבועים (לא כולל סקילים וכאלה...)
נאדה 21. כמה שחקנים תמכרו מתחילת העונה ועד סופה? 4 (כנ"ל)
כנ"ל 22. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? הקשר הגרמני Hindrich Prinner יהיה קשר מאג
אם לא היה נפצע ל-5 שבועות הוא היה מאג
23. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה)? קישור אקס'
24. כמה קבוצות תרשמנה לליגת הפורום? 120 אין לי מושג 25. לאיזה שלב תגיעו באחד מטורנירי הפורום (ליגת תפוז או גביע קלמנטינה)? שלב הבתים בתפוז
26. מי תזכה העונה בליגת הפורום? נמשל
27. מי תזכה בגביע קלמנטינה? FC ברצלונה
28. מי יזכה בווינר? הפעם אני לא יתן לאף אחד לגזול את זה ממני היה בכלל?
29. מי יזכה ב"נביאים בכתום"? צפדיה כנ"ל
30. מי תזכה באליפות ליגת העל? זאת שאלה? שוב נהריה
31. מי תרד מליגת העל? פארוטס, חיפה, וי"ג שני שליש
32. מי תזכה בגביע המדינה? נהריה מסתערת על הדאבל
33. לכמה מקסימום זמן רציף יושבת אתר האטריק? 8 שעות
34. מה יהיה מצב שוק השחקנים במהלך העונה ובסופה בהשוואה להיום? טוב יותר, כבר היום רואים שינוי לכיוון למעלה..
35. איזה שינוי או תוספת יתווספו למשחק (אם בכלל)? רמזו על שינויים שכדברי המפתחים "יגרמו לשחקנים טובים יותר לעלות יותר". לדעתי זה ייעשה ע"י שיפור המצב הכלכלי של הקבוצות החזקות, אם ע"י יותר קהל שיגיע למשחקים, או ע"י רווח גבוה יותר מספונסרים. בכל מקרה, זה תהליך שיקח לו קצת זמן לתפוס, כי היצע הדיווינים בהתחלה עדיין יהיה עצום ביחס לביקוש. רמזו גם על ניסיון להפחית את ההיצע בשוק השחקנים הכללי, על מנת שהמחירים יעלו, ומעניין מאוד איך הם מתכוונים לעשות את זה...
בקרוב אני מניח.