סיכום חצי חודשי
(דו שבועי)

lily p

New member
לא הגזמנו? ../images/Emo29.gif

רק טיפ-טיפה? כאילו, ברצינות, אף אחד לא הולך לעשות לכם כלום אם תעברו על החוק... יש לכם מושג בכמה פורומים הייתי שפירסמו שם מילים של שירים? ובמיוחד באנגלית, כי היוצרים של הסידרה לא הולכים להופיע פתאום בפורום ולתבוע אותכם, וגם לא הלהקה ששרה את השיר...

mishmesh

New member
אבל הנהלת הפורומים יכולה להעיר לנו.

אני יודע שאף אחד לא יתבע אותנו, אבל להנהלת הפורומים מאוד חשוב כל הענין הזה של הזכויות יוצרים. אם בפורומים אחרים מפרסמים מילים של שירים זה לא אומר שזה בסדר. בפורומים אחרים מפרסמים גם כתבות מYNET ומוואלה! וממעריב ומעוד הרבה מקומות אחרים, אז זה אומר שזה בסדר
בזמן האחרון יותר ויותר מנהלים מודעים לזה, ולאט לאט הודעות כאלה ימחקו.

T h e G i r l

New member
לא הבנתי משהו-

פספסתי פרק אחד של סמולויל (בטעות!!!) וזה די ברור שהוא לא ישודר בקרוב עוד פעם בטלויזיה וממש חשוב לי לראות אותו... אם אני מורידה אותו זה הפרת זכויות יוצרים?!?!? זה לא כמו שיר- שאני מורידה במקום לקנות בחנות, אלא זה פרק שגם ככה אני לא משלמת עליו...

mishmesh

New member
כן.

ערוץ 3 שילם הרבה מאוד כסף על זכויות השידור של הסידרה בארץ כדי שיראו את הערוץ, וזה לא בסדר שאת תבואי ותורידי בלי לצפות בעוץ.

T h e G i r l

New member
אז מה שאתה בעצם מציע

זה שאני לא אראה את הפרק אף פעם למרות שיש לי אפשרות להוריד אותו?? זה בעיה של ערוץ 3 שהוא לא עושה שידור חוזר! אבל בסדר- אני לא אוריד...

בזמנו

ערוץ 3 היו נוהגים כמו בארה"ב והיו שמים שידורים חוזרים באמצע העונה, כדי שהסדרה (לא סמולוויל- סדרות אחרות- אני זוכר ש"דוסון קריק" הייתה חלק מזה) תסתיים מתי שהעונה מסתיימת... לא ברור לי למה הם הפסיקו לעשות ככה כי זה ממש טוב (א. מי שפספס יכול לראות, ב. מהסיבה שרשמתי למעלה)- אני יודע שבארה"ב עושים ככה עם "חברים".

lily p

New member
לא מדוייק... ../images/Emo29.gif

אם אני מורידה פרקים אני מפרה זכויות יוצרים של הערוץ האמריקאי שמשדר את הסדרה, אם מישהו בארץ עם כרטיס טלוויזיה היה לוכד פרק ושם אותו בתונכת P2P כלשהי והייתי מורידה אותו זו הייתה הפרת זכויות יותרים של ערוץ 3, אבל בכל מקרה זאת הפרת זכויות יוצרים של הWB כי הם יצרו את הסידרה... ואתה בעצמך מפרסם כל הזמן כתבות של Yנט...

mishmesh

New member
את צודקת...

ואני מביא קישורים לכתבות בYNET, לא מפרסם אותם בפורומים, וזה הבדל גדול מאוד...

lily p

New member
וואלה? ../images/Emo29.gif

טוב, לא ידעתי... ולמה אתה לא מחובר לאייסי?

מזלטוב לפורום../images/Emo70.gif

אהם.... כל מה שאיציק כתב שם למעלה... והמון תיקווה שהפורום ימשיך לפרוח לזהור כמו שהוא עכשיו, מזל טוב פורום

למעלה