../images/Emo41.gif סיכום חצי חודשי ../images/Emo41.gif (דו שבועי)
היום הפורום חוגג שבועיים
לו
אני רואה שהפורום עלה על הדרך הנכונה, ואני מקווה שהוא ימשיך כך. אז לכבוד השבועיים אני רוצה לכתוב הודעה מסכמת על השבועיים שהיו לנו: סך הכל אתם בסדר גמור. מעט מאוד הודעות נמחקו, ואף אחד לא נחסם. המשיכו כך. אבל דבר אחד קטן-אני מבקש מכם לא לשאול איך מורידים פרקים מהאינטרנט, ובוודאי לא לענות, כי זו הפרה של זכויות יוצרים ועבירה על תקנון הפורומים של תפוז. תסתכלו בסעיף החמישי של הודעת המנהל. גם לגבי מילים של שירים-לאחר בירור מעמיק התברר שאסור לפרסם את המילים של השיר פתיחה,
ואסור לתת לינק לאתר שבו המילים מופיעות אלא אם כן כתוב שם שהמילים מופיעות ברשות היוצרים. אני יודע שה קצת מעצבן, אבל אין מה לעשות. ועכשיו כמה דברים טכניים יותר:
סקרים כפי שאולי שמתם לב, כל שבוע ישנו סקר חדש. אם יש לכם רעיונות לסקר חדש, אתם יכולים לשלוח לי ולצחי במסרים, ואנחנו נפרסם את הסקרים כשיגיע תורם.
מאמרים כרגע יש שתי קטגוריות של מאמרים-סיכומי פרקים ועל השחקנים.
סיכומי פרקים-בקטגוריה הזו יופיעו סיכומים של הפרקים שיכתבו על ידי גל. כרגע יש שם רק את הסיכום של הפרק ניקדימוס, אבל לאט לאט הקטגוריה הזו תגדל.
על השחקנים-אם מצאתם באחד העיתונים או באתר האינטרנט מאמר או כתבה מעניינים על השחקנים, אתם מוזמנים לכתוב אותם בפורום והם יתווספו למאמרים. כרגע יש רק את המאמר על קריסטין קרוק מראש אחד.
לוח אירועים בלוח יופיעו תקצירים של הפרקים הבאים שישודרו. הפרק הכי קרוב יופיע באדום. כרגע יש שם תקצירים של שלושת הפרקים הבאים, אבל לאט לאט יהיו שם עוד.
לוחות כרגע יש לוח אחד-מכירה והחלפה של קלטות. אם הפסדתם פרק אחד, ואתם ממש ממש רוצים לראות אותו, אתם מוזמנים לכתוב בלוח ואולי מישהו נחמד שיש לו את הפרק מוקלט ישלח לכם אותו. כרגע הלוח ריק, אם הוא ימשיך ככה ולא יהיה בו צורך הוא ימחק.
גלריות אנחנו מתכוונים לעשות גלריה לכל דמות. כרגע יש גלריות לקלארק, ויטני, ולקס. הגלריה של קלארק די מלאה, אבל אם בכל זאת יש לכם תמונות טובות שעוד לא פורסמ בפורום, אתם מוזמנים להעלות אותן. כנ"ל גם לגבי ויטני ולקס. לשאר הדמויות אין גלריות כי אין מספיק תמונות שלהן. אז אם יש לכם תמונות של הדמויות השונות באיכות טובה, ושרואים בהן רק דמות אחת בכל תמונה-אתם מוזמנים להעלותן.
קישורים אני יודע שאין מספיק קישורים, אבל אל דאגה-כבר בשבוע הקרוב אני וצחי נגדיל אותם. אז תודה רבה לכם על שיתוף הפעולה, אתם גדולים, איציק וצחי.