סיכום השבוע

Fever2002

New member
../images/Emo41.gif סיכום השבוע

באופן חד פעמי (אני מקווה) בעקבות העדרה של האחראית על פינת שיר השבוע וגם בגלל שמזמן לא היה פה אשכול OFF (כנראה שכולם פה צמחונים,או שעברו לארבה?) אז פינת סיכום שבוע,שזה שאלות שצריך להשיב עליהן... והשאלות: 1. השיר של קיילי שהאזנת לו הכי הרבה השבוע? 2. השיר של קיילי שדיברת עליו הכי הרבה השבוע? 3. אירוע,הופעה או כתבה הקשורה בקיילי שהכי אהבת השבוע (אפשר גם וגם)? 4. הידיעה של השבוע (בנושא קיילי ובכלל): 5. הבשורה של השבוע: 6. האכזבה של השבוע: 7. הסרט הכי טוב שראית השבוע: 8. הספר הכי טוב שקראת (גם אם לא את כולו) השבוע: 9. התוכנית שאהבת השבוע: 10. השיר (לא של קיילי) שהכי אהבת השבוע: שבוע טוב לכולם!

Fever2002

New member
תשובות...

1. השיר של קיילי שהאזנת לו הכי הרבה השבוע?: IBIY 2. השיר של קיילי שדיברת עליו הכי הרבה השבוע? Confide In Me 3. אירוע,הופעה או כתבה הקשורה בקיילי שהכי אהבת השבוע (אפשר גם וגם)? הידיעה על איך תראה ההופעה של קיילי,עכשיו כבר אפשר לדמיין את הפתיחה שפעם תהינו איך תראה. בטח היא תצא מאיזה חישוק אש ובכל צד שני אריות. ואירוע נוסף (גם כן מתקשר לקיילי)- נסענו (אני וחברה שלי) לתל-אביב השבוע, קנינו את האוסף החדש של קיילי ובדרך חזרה מישהו נסע מעל 100 ברמזור אדום(!) לתוך הנתיב שלנו ורק בלימת פתע מתוזמנת היטב הצילה חיים של שני אנשים ממוות בטוח. העבריין והרוצח צולם במצלמת רמזור לפחות. 4. הידיעה של השבוע (בנושא קיילי ובכלל): קיילי בהכנות להופעה וזה הולך להיות משהו גדול... 5. הבשורה של השבוע: עו"ד והשרה ציפי לבני קיבלה מינוי חלקי למשרד המשפטים. 6. האכזבה של השבוע: עוזי כהן (כן,זה מעוזי אמר ו'סדר ת'בחור) רוצה את רוני בראון למשרד המשפטים ולא את ציפי. 7. הסרט הכי טוב שראית השבוע: משום מה לא ראיתי סרטים השבוע אבל ראיתי כמעט מכונית דוהרת עלי... 8. הספר הכי טוב שקראת (גם אם לא את כולו) השבוע: חוברת עידכונים של האוניברסיטה. 9. התוכנית שאהבת השבוע: "פוליטיקה" לאחר כל הסיפור ששינוי פוטרו. 10. השיר (לא של קיילי) שהכי אהבת השבוע: "אז מה" של מרגול

kyliefan18

New member
יותר מדי שאלות

1. השיר של קיילי שהאזנת לו הכי הרבה השבוע? IBIY 2. השיר של קיילי שדיברת עליו הכי הרבה השבוע? IBIY 5. הבשורה של השבוע: יאללה עוד 11 חודש לשיחרור!!!!!!!! 10. השיר (לא של קיילי) שהכי אהבת השבוע: החדש של מאריה

REDbloodedMAN

New member
סיכום השבוע שלי

1. השיר של קיילי שהאזנת לו הכי הרבה השבוע? B.P.M 2. השיר של קיילי שדיברת עליו הכי הרבה השבוע? ALMOST A LOVER 3. אירוע,הופעה או כתבה הקשורה בקיילי שהכי אהבת השבוע (אפשר גם וגם)הביקרות שכתבו בNRG שהופיעה בפורום. 4. הידיעה של השבוע (בנושא קיילי ובכלל): התמונות המצונזרות מPYIMP 5. הבשורה של השבוע: הקרקס של קיילי. 6. האכזבה של השבוע: אהמממ, אין משהו מיוחד. 7. הסרט הכי טוב שראית השבוע: משפחת סופר-על, אחלה סרט. 8. הספר הכי טוב שקראת (גם אם לא את כולו)השבוע: לא קראתי השבוע, חודש, חודשיים האחרונים. 9. התוכנית שאהבת השבוע: שישי עם מיכל LOL 10. השיר (לא של קיילי) שהכי אהבת השבוע: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך.

שלי ! ../images/Emo13.gif

. השיר של קיילי שהאזנת לו הכי הרבה השבוע? IBIY 2. השיר של קיילי שדיברת עליו הכי הרבה השבוע? IBY ללא ספק
3. אירוע,הופעה או כתבה הקשורה בקיילי שהכי אהבת השבוע (אפשר גם וגם)? הופעת הלייב "המצוינת" שלה (בסטאר אקדמי !?) שכבר תחליף את השמלה הכחולה הזו ! 4. הידיעה של השבוע (בנושא קיילי ובכלל): שואוגירל טור - הקרקס! 5. הבשורה של השבוע:התקבלתי לעבודה חדשה...פרטים בקרוב. 6. האכזבה של השבוע: טפו טפו טפו 7. הסרט הכי טוב שראית השבוע: שר הטבעות - שני הצריחים 8. הספר הכי טוב שקראת (גם אם לא את כולו) השבוע: פקודת המס - עידכון 2005 - דיני מיסים. 9. התוכנית שאהבת השבוע: מכושפות ! charmed rules ! 10. השיר (לא של קיילי) שהכי אהבת השבוע: אז מה של מרגול השולטת !!!!

Nadav נדב

New member
שלי: ../images/Emo9.gif

1. השיר של קיילי שהאזנת לו הכי הרבה השבוע? TMWY 2. השיר של קיילי שדיברת עליו הכי הרבה השבוע? IBIY 3. אירוע,הופעה או כתבה הקשורה בקיילי שהכי אהבת השבוע (אפשר גם וגם)? FEVER TOUR מברלין
4. הידיעה של השבוע (בנושא קיילי ובכלל): על הTHEME של הטוור - קרקס
5. הבשורה של השבוע: הTHEME של הטוור . . . 6. האכזבה של השבוע: הביצוע של IBIT בסטאר אקדמי 7. הסרט הכי טוב שראית השבוע: לא ראיתי השבוע אף סרט.... 8. הספר הכי טוב שקראת (גם אם לא את כולו) השבוע: לא קראתי כנ"ל :S 9. התוכנית שאהבת השבוע: MAD TV 10. השיר (לא של קיילי) שהכי אהבת השבוע: פרוזן, מדונה

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif לא מאוחר מדי, נכון? ../images/Emo13.gif

1. השיר של קיילי שהאזנת לו הכי הרבה השבוע? IBIY 2. השיר של קיילי שדיברת עליו הכי הרבה השבוע? IBIY 3. אירוע,הופעה או כתבה הקשורה בקיילי שהכי אהבת השבוע (אפשר גם וגם)? הכתבה מרייטינג, למרות שגם שם היה הרבה מקום לשיפור
הופעה/אירוע - קיילי ב-TotalTV הגרמני
4. הידיעה של השבוע (בנושא קיילי ובכלל): התמונות הגנוזות מ-PYIMP 5. הבשורה של השבוע: CircusKylie 6. האכזבה של השבוע: כנ"ל
7. הסרט הכי טוב שראית השבוע: The Incredibles... טוב, זה היחיד שראיתי, אבל בהחלט היה נחמד!
8. הספר הכי טוב שקראת (גם אם לא את כולו) השבוע: מבוא לאלגוריתמים א' / קורמן. טוב מה אני אעשה זה הספר היחיד שיצא לי לקרוא!!!
9. התוכנית שאהבת השבוע: ארץ נהדרת, כי זה אחד הדברים היחידים שאני רואה. ובלי קשר, הם הולכים ונהיים פחות מצחיקים מתכנית לתכנית...
10. השיר (לא של קיילי) שהכי אהבת השבוע: The Corrs - Long Night המשך שבוע טוב לכולם וחג שמח!!!

וכל הכבוד לאמיר ולירן שהצביעו ל"אז

מה"!!! אוהבת כפרות. גם אני מעריצת מרגול ה100ממת. חלקכם אפילו מכירים אותי (
) אוי זה קורע

למעלה