סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo41.gifסיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [שלאריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [שלאריק]-אפשר לחשוב שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-אימפרות נופלות בחורות בילוי השבוע שלכם-הופעה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קרב סכינים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -רשת ג תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-המון:( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מפגשים עם חברים מאכל השבוע: פנקיק משפט השבוע שלכם: נעזוב האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא

I מ י ר ב I

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [שלאריק]-אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-famous blue raincoat של ליאונרד כהן.חרשתייייי בילוי השבוע שלכם-במספרה,הסתפרתי ממש יפה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ,במיוחד סינגלס עם הדר מרקס משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ידיד שלי הודיע לי שהוא מתחתן.. משהו שהרס לכם את השבוע-אף אחד לא רצה לבוא איתי להופעה אתמול בברל'ה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אולי אני אלך לפארק הירקון להופעה של השלום מאכל השבוע: אמפנדס האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי

ליאור ג

New member
תשובות :)

שיר השבוע שלכם [שלאריק]- אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בדד-סינרגיה בילוי השבוע שלכם- סופרלנד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ראש גדול תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - 91.8 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מתכון תאילנדי של קוביות חזה עוף בקוקוס וקארי אדום משהו שהרס לכם את השבוע- צבא משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שייגמר והכי מהר שיש מאכל השבוע: העוגה שאני סיימתי להכין עכשיו עם דובדבנים ליצ'י חלב קוקוס אגוזי ברזיל ובננה מיובשת משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא לצערי...

I מ י ר ב I

New member
אני לא מכירה אותך אבל...

מי שתתחתן איתך תהיה ממש מאושרת,אתה מבשל מדהים!!

שבת שלום

שיר השבוע שלכם [שלאריק]- הגשמה עצמית/מגפיים של ברוך שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-באה אליכם/פיקה בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי מסיקה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ורוניקה מארס תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ-סינגלס /ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מירי הקדישה לאימא שלי את באה אליכם בהופעה הלימודים בבר אילן מתחילים ב21/10 ולא מחר לרחוץ את הכלב שלי קבלתי כרגע מחברה של אימא שובר של 180 ש"ח באפרודיטה משהו שהרס לכם את השבוע-עכשיו נשברה לי הציפורן. צריכה מחר להתקשר לזו שאצלה עושה את הבנייה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- עוד הופעה של מירי מאכל השבוע: מילקי הפוך משפט השבוע שלכם: אימא אני אוהבת אותך האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה השבוע לא פגשתי

למעלה