../images/Emo41.gif סיכום השבוע! ../images/Emo41.gif
מזל טוב!
השבוע הראשון לפורום המחול כמעט ועבר, והרי לפניכם סיכום השבוע שהיה.
דבר ראשון, כל גולשי הפורום החדשים - ברוכים הבאים! רוןרוןרון, פרובוקטור, עודד 175, Cabaret, פרינססה אין לאב, ש ו ר ט י, מעין 123, °S¢R£En°°§aV£r°, חברה מכוכב אחר1, Awaken, the silence girl1, הפיה הסגולה, •°SuperGirl°•, ניצת הורד, tlingit, c a t y, H o t D o g, שרקייה, Dead aliCe, erannnnnn, הoטודנט לפילוסופיה, sportive, Miss shokolit, ה ש א ו ו י נ ג י ת, י ר ד נ י, l i t o m, a n a t3, טלוש המלכה161, פ י ה ב ש ח ו ר, Bad Kitty. ברוכים הבאים!
חח בעצם - כולכם חדשים!
שנית, אני שמח לדווח על כך שהפורום מתפקד בצורה יוצאת מן הכלל! (פרט לבעייה בלוח האירועים, שתתוקן בהקדם) בטח שמתם לב שהועלו תמונות לגלריות וקישורים לדפי הקישורים, ואפילו פורסמה לראשונה מודעה בלוח המודעות!!!
במסגרת הסקר שלנו נשאלתם מהו סגנון הריקוד המועדף עליכם, והרי לפניכם התשובות:
אף לא אחד ממכם מתחבר לסגנון ה"לורד אוף דה דאנס" וריקוד הסטפס לא קיבל אפילו קול אחד (0.00%)
גם את הריקודים הסלוניים הזנחתם והשארתם יתומים מקולות (0.00%)
3 גולשים מגניבים וקיצביים העדיפו היפ-הופ ופאנק לסוגיו (13.64%)
4 גולשים שוחרי תרבות העדיפו את הפולקלור (18.18%)
ועוד 4 אחרים (ביניהם אני...
) בחרו בבאלט קלאסי כסגנון המועדף עליהם ונשארו נאמנים למקורות (18.18%)
למקום השני הגיע המחול המודרני עם 5 קולות מטעם חובבי אוהד נהרין (22.73%)
ובמקום הראשון מתנוסס לו כל הג'אז הזה, עם 6 קולות מנצחים (27.27%) אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש שלנו - כמה פעמים בשבוע אתם רוקדים?
חבר'ה, ראו הוזהרתם!
תחרות בחירת הלוגו לפורום די צולעת, במילה יפה... ואם לא בא לכם להעלות הצעה משלכם ללוגו, לפחות הצביעו ללוגו שנראה לכם מתאים ביותר, אחרת אני אצטרך לבחור לוגו, וזה בעצם אומר שהלוגו הנוכחי יישאר!
אז, קחו את הדבר לתשומת
כם!
אז מה עוד היה לנו?
שאלון היכרות, בו הצגתם את עצמכם ונתתם לחברי הפורום (ולי) להכיר אתכם טוב יותר.
שרשור יומולדת, שיש איתו קצת בעייה, אבל היא תתוקן במהרה...
המלצות חמות על מופעי מחול, "אויסטר" (שמסתבר שזה בכלל סרטן), "ממותות", "Quiet Village", "לורד אוף דה דאנס", והיד עוד נטוייה! כולנו נשמח לשמוע על עוד המלצות ממכם!
אני בטוח!
ולסיום, גם הייתה לנו הקפצה ראשונה בפורום, באדיבות H o t D o g. שיהיה לכם סופשבוע נעים ומהנה! Mr GK