סיבוב 8

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gifסיבוב 8../images/Emo41.gif

The Small Print בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

the papercut

New member
ואיפה את היית?

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף ב=---------------------- זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לעזאזל לא נירוונה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רייג' אגינסט דה משין לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא כן אם כן, באיזה שם? וואלה אני עייף דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ירדו על אימא של גולן השמן השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? שיר של ג'ימי הנדריקס..

ramoni

New member
אממ "ואלה אני עיף" קשור איכשהו

לפואנטה של השיר, או שבאמת היית עיף שכתבת את ההודעה בהיותך עיף?

NiKi†a

New member
לא היה לי אינטרנט כמה ימים..../images/Emo3.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לא המשפט המועדף בשיר: Sell, I sell your memories For 15 pounds per year But you can keep the bad days זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: טוואלב סטונס לדעתך, השיר דיכאוני? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- לא, זה שם יפה. אם כן, באיזה שם? - דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? את אחת ההופעות במחשב שלי.

Franz Ferdinand

New member
יאי! אני שלישית! ../images/Emo13.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא - זה השיר השישי הכי אהוב עלי אז הוא לא נכנס לחמשת מועדפים אבל הוא מאוד קרוב...
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא - לא!
המשפט המועדף בשיר: You’re to blame for all the life that you’ll loose
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - רד הוט צ'ילי פפרס (אני אוהבת את הלהקה אבל הגרסה שלהם לשיר תישמע ממש מוזרה...)
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - the white strips
לדעתך, השיר דיכאוני? כן
שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד!
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? ממש לא!
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - אממ... כלום...
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? אין לי מושג למה אבל אני תמיד נזכרת ב-Thoughts Of A Dying Atheist... זה פשוט אני והמוח המבולבל שלי...

gloria23

New member
אני

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא - כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא - לא! המשפט המועדף בשיר: I hope you've seen the light cause no one really care זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! -מדונה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - לא יודעת, אני מסתפקת במיוז
לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? ----- דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - גם כלום השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? גשם...גשם..ועוד גשם

אז...

חמשת המועדפים - לא הפחות מועדפים - לא משפט מועדף - להקה שלא - גוד שארלוט להקה שכן - דה ווינס דיכאוני? - עצבני. שם אחר לשיר - לא יודע דבר מסויים שקרא במהלך השיר - לא קרה כלום.

קוף חלל

New member
אני

The Small Print בחמשת המועדפים שלי? כן/לא - לא. אבל אחד מהאהובים עלי. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא - ממש לא. המשפט המועדף בשיר: -"And be your slave to the grave I'm the priest god never paid" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: - Norah Jones זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? - הוא לא שיר שמח, אבל הוא מקפיץ, וזה כבר מונע ממנו להיות דיכאוני. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא - כן. יש לו אווירה עצבנית כזאת של ביקורת. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא - לא, TSP זה שם מצוין. אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - כריס התחיל לשיר אותו. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? - אצ העיתון "The Sun" שזה בעצם צהובון שמפורסם באנגליה.

אני

בחמשת המועדפים שלי? כן (במיוחד גירסת הופעה חיה) בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר: I'm a Preist god never paid זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל לאבין זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ברנדון בויד (אגב- יש באמת גירסה שלו, אבל לא עם אינקובס, סתם עם נגנים אחרים). לדעתך, השיר דיכאוני?לא. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא. אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נפלה עליי מנורה מהתקרה של האוטובוס. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? בוא נעשה פוגו ונשבור דברים.

ramoni

New member
הספתח שלי למשחק...

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא לא כשיר סטודיו, אבל כן שכיר הופעות.. כי הוא שיר שממש מניחים אותו על מגש כאשר יש קהל מסביב וספוטים ענקים, מגברי "רולנד" וגיטרה, באס ותופים שמבקשים לשמוע אותו.. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף בשיר: השורה ששירן בחרה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממ כל אלה שאתם חולמים עליהם שרים את השיר בסיוטים הכי גדולים.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אלג'יר..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדעתי הם מסוגלים להוסיף קצת גוון אטני לשיר וזה ישמע ממש פנאן לדעתך, השיר דיכאוני? השיר שיך למחלקת ה"דכאון- סאטירי" כלומר השירה והטקסטים נבנים על מנגינה עליזה.. זה יוצר מעין ארוניה שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא לא בהכרך ,אבל הפרטים הקטנים הם בכיוון של "למכור את הרגע" היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא כן אם כן, באיזה שם? "קטרנה משאול" (כמו קטארנה משאלה של אטניקס..רק בסוף שאול= גהנום) דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני זוכר שעשיתי לו כורוגרפיה גם גיטרה "דימיונית", כמו שאני נוהג עם כל שיר של מיוז.. . השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? שכל כך קל לפעמים לנגן שיר של להקה בסדר גודל של מיוז... יסכים איתי בעיקר הגיטריסטים.

lifahead

New member
moi

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא כן
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לאאא!! המשפט המועדף בשיר:say it make'S you insane זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:הישראלים??! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:הלהקה שלי אם נילמד את האקורדים של זה
לדעתך, השיר דיכאוני? לא ממש. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לאא אם כן, באיזה שם? גררר... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור משו מסויים...
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? פלאג אין בייבי

Dark Muse

New member
זה אחד השירים היותר יפים של מיוז

חבל שהם לא מנגנים אותו הרבה בהופעות (לפחות ממה שהורדתי)

למעלה