שימשון הגיבורה
New member
טוב נו אני אענה../images/Emo3.gif
26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? היי פייב כמובן! 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? כנסיית השכל-כולם!
28. דיסקים צרובים? כן...שאין כסףף 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? יורם חזן בעלי 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? שניהם בהחלט! 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק 32. ולהקות/זמרים? אחח...אמממ משינה וכנסייה הרבה הרבה ורוב הרוק הישראלי ולועזי אין לי כח לפרט 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? אוהבת המון 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? לצערי הרב הייתה מזמן! ניצנים קולהרוק אבל היה באמת מצויין! 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? ראשונה? אני באמת לא זוכרת הייתי קטנה אבל זכורה לי הופעה אחת השייתה באשדוד מתקופת איפה הילד שהייתי בה אולי הייתי בת 8-9 36. היה שווה את זה (שניהם)? בהחלט 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? יום שני משינה קיסריה-לא הספקתי לקנות! 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? לא יכולה בגלל בעיות תקציביות...רונה קינן 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים... אמממ כל מיני לא משהו ספציפי אבל בעיקר לועזי 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? משינהההה הרבה 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? היי פייב 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? כנסיית השכל-ידיים למעלה(כן זה היה מזמן) נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? את השערות 44. אני הכי שונאת בך? לא שונאת כלום 45. דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!! מחייה ביותר שירןןןןן תעשי לי ילד אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתת!
26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? היי פייב כמובן! 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? כנסיית השכל-כולם!