סיאלון - 2

טוב נו אני אענה../images/Emo3.gif

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? היי פייב כמובן! 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? כנסיית השכל-כולם!
28. דיסקים צרובים? כן...שאין כסףף 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? יורם חזן בעלי 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? שניהם בהחלט! 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק 32. ולהקות/זמרים? אחח...אמממ משינה וכנסייה הרבה הרבה ורוב הרוק הישראלי ולועזי אין לי כח לפרט 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? אוהבת המון 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? לצערי הרב הייתה מזמן! ניצנים קולהרוק אבל היה באמת מצויין! 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? ראשונה? אני באמת לא זוכרת הייתי קטנה אבל זכורה לי הופעה אחת השייתה באשדוד מתקופת איפה הילד שהייתי בה אולי הייתי בת 8-9 36. היה שווה את זה (שניהם)? בהחלט 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? יום שני משינה קיסריה-לא הספקתי לקנות! 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? לא יכולה בגלל בעיות תקציביות...רונה קינן 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים... אמממ כל מיני לא משהו ספציפי אבל בעיקר לועזי 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? משינהההה הרבה 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? היי פייב 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? כנסיית השכל-ידיים למעלה(כן זה היה מזמן) נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? את השערות 44. אני הכי שונאת בך? לא שונאת כלום 45. דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!! מחייה ביותר שירןןןןן תעשי לי ילד אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתת!

cowgirl Ms

New member
(אני מתגעגעת לירדות של ../images/Emo80.gif

עומר עלייך. זה היה משעשע ^.^)

princess black

New member
../images/Emo108.gif

הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? אוי...כל להקת בנים שהיתה קיימת כשהייתי בכיתה ח'.. בקסטריט בויז, פייב.. תתחילו לצלוב אותי..
הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? the cure- disintegration
דיסקים צרובים? ועוד איך
את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? אני לא מכירה אותם בנפרד
ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? שניהם
איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? קשה לי להגדיר..אני מערבבת.. לא מקובעת על מספר סגנונות
ולהקות/זמרים? סחרוף, קיור, נירוונה, הול, סיסטם, מטאליקה, תיסלם, קרנבריז, בלאקפילד, יש עוד
הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? אין כמו מוזיקה לייב
ההופעה האחרונה שהייתי בה? ניצנים, ערב קולהרוק
ההופעה הראשונה שהייתי בה? נראה לי שזה היה רוק עצמאות
היה שווה את זה (שניהם)? כן
הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? נירוונה, או סיימון וגרפונקל
דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? הכפול של סיימון וגרפונקל.. הוא יקר
מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? muse
מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? queen
הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? באמת שאני לא זוכרת
הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? יוני בלוך נחזור שוב לדייב
דייבי אני הכי אוהבת בך? שאתה מעריך אנשים כמו שצריך
אני הכי שונאת בך? כלום דייבי
דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!! לך על זה ילד בלעדיך אין פורום..

lonely TearDrop

New member
בע../images/Emo76.gif

הדיסק הכי ביזארי אצלי TLC הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי אהה ממ ענבל פרלמוטר/ אביתר בנאי דיסקים צרובים
את מי אתם הכי אוהבים בכנסייה? לא מישו ספציצי ישראלי/ לועזי שניהם (אבל בעיקר ישראלי ככה יצא) סגנונות מוזיקה? אהה הרבה.. גראנג', רוק אלטרנטיבי, רוק קלאסי, פסיכדלי.. אני בכלל לא מבדילה בין סוגים אז אני לא יודעת ממש להגיד אבל רוק בכלליות ורגאיי ועוד קצת מכל דבר להקות/זמרים? הרבה אבל הכי- ענבל פרלמוטר, אביתר בנאי, היהודים, המכשפות, ד"ר קספר, כנסיית השכל, רדיוהד, פיקסיז הופעות?
הופעה אחרונה ערב מחווה לענבל פרלמוטר והמכשפות ביום שישי ההופעה הראשונה אביב גפן ועוד מליון אמנים במועדון התיאטרון כשהייתי בכיתה ט' (אהה מזמן) היה שווה? כל רגע הופעה בלתי אפשריתהמכשפות בהרכב מלא או ג'ימי הנדריקס דיסק שהיית קונה אבל לא יכול דיסק שלי, עם חומר שלי. עוד לא קיים כזה. דיכי? אביתר בנאי כשיש מצף רוח? הכל הדיסק הראשון?היי פייב חחחח או הנסון חח האחרון? פליינג בייבי נראה לי דייבי הסקס אפיל והיכולת לגרום לזבובים לרדת לך דייבי את הסקרים שלך סתםםם סקרים זה מעצבן לענות עליהם ולקרוא אותם אבל תמשיך

InfernalMajesty

New member
../images/Emo2.gif על זה לא עניתי

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? האמ....
האוסף של הביטלס? 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי?
נו האלה של כנסיית השכל 28. דיסקים צרובים - ? מלא 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? חח את כולם 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )?
שילוב של שניהם 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק, בלוז, פסיכודלי, רגאיי, מטאל, ישראלי, אירי 32. ולהקות/זמרים? :-| אין לי כוח לפרט 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה?
הופעות ! 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? הדג נחש 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? שוטי הנבואה 36. היה שווה את זה (שניהם)?
כן 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול?
פייייי מלא, בעיקר פסטיבלים בחו"ל 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? אמ..כרגע אני לא יכולה לקנות שום דיסק 26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? 28. דיסקים צרובים - ? 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? 32. ולהקות/זמרים? 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? 36. היה שווה את זה (שניהם)? 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים אמ...:| בלוז והכנסייה 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? שבק ס |אימפריה| 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי?
ספייס גירלז? בריטני ספירס? 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? כנסיית השכל - ידיים למעלה, אני חושבת נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך?
עיניים? 44. אני הכי שונאת בך?
לא יודעת 45. דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!!
תמשיךף תמשיך זה מחייה 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? 44. אני הכי שונאת בך? 45. דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!!
אוקי הכל התבלבל לי..

buffon22

New member
התשובות שלי

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? השני של סאבלימינל...לפני שהתפקחתי 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? כל הדיסקוגרפיה של פינק פלויד והכנסייה...ובכלל עוד הרבה דברים שווים 28. דיסקים צרובים - ? רק צרובים...מהרבה הרבה סיבות...תפנו אלי בפרטי אם אתם רוצים פירוט 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? כולם...אבל בעיקר רן בגלל הכתיבה 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? שניהם בהחלט 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? בריטי, פרוגרסיב, פסיכאדלי, ישראלי 32. ולהקות/זמרים? פינק פלויד! כנסיית השכל! החברים של נטאשה! ושוב..הרשימה מאוד מאוד ארוכה 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? בטח שהופעות! 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? עכשיו כשאני חושב על זה רוק ת"א בניצנים 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? ההופעה הטובה הראשונה שהייתי בה - נותנים ברוק בשנה שעברה בניצנים 36. היה שווה את זה (שניהם)? מרוק ת"א התאכזבתי קצת.... 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול?ההופעות של הכניסה עם הבנאים 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? לא קונה דיסקים...אידיאולוגיה 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים - הרבה פינק פלויד וכנסיה 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? ביטלס, החברים...בלינד 182, שייגעצ.. 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? לא קניתי..אבל קיבלתי את "ידיים למעלה" בהופעה של וואלה! 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? לא קונה...

buffon22

New member
התבלבלתי

ההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה של דן תורן ושליחי הבלוז באשדוד.. אחת ההופעות הטובות שהייתי בחיים שלי...והייתי במספיק הופעות....בשנה האחרונה(אני מניח שהמס' מתקרב ל50...)

למעלה