סיאלון - 2

daveScorpions

New member
../images/Emo41.gifסיאלון - 2../images/Emo41.gif

אממ אם אתם רוצים שאני אפסיק פשוט תגידו
ככה הפורום חיי
הפעם נתמקד טיפה יותר במוזיקה D: 26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? 28. דיסקים צרובים
-
? 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם
)? 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? 32. ולהקות/זמרים? 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? 36. היה שווה את זה (שניהם)? 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים
40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? נחזור שוב לדייב
43. דייבי אני הכי אוהבת בך? 44. אני הכי שונאת בך? 45. דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!!

oRockGirLr

New member
אהא ../images/Emo105.gif

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? סאבלימינל והצל.
27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? היהודים - מציאות נפרדת
28. דיסקים צרובים - לא צורבת .. לא שווה.. יש אייפוד בשביל זה ;) 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? לא משנה =] 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? גם וגם. 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק, ג'אז, בלוז, מוזיקה ישראלית... 32. ולהקות/זמרים? בלע. אין כוח =[ 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? הופעות זה טוב
34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? עיר הנוער. 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? אוהו.. P: 36. היה שווה את זה (שניהם)? בהחלט. 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? יש המון =\ 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? המונים....בעיקר של אלאניס מוריסט. [הראשון] 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? הכל :) 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? היהודים - היהודים. 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? קיבלתי. של איפה הילד. נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? הכל :) 44. אני הכי שונאת בך? כלום. חוץ מזה שלא כיף שאתה מצוברח כל הזמן :\ 45. דייבי תמשיך עם הסקרים זה מחייה את הפורום שלנו!!!

daveScorpions

New member
../images/Emo24.gifתודה חמודה...

אם רק הייתי יכול תאמיני לי בשמחה הייתי מפסיק עם כל המצברוח הזה :\ אם יש לי דפקה אחת גדולה יותר ממני כולי זה זה...

MikeY fReAk

New member
ניהי../images/Emo79.gif

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? הממ 'הקוסם'? [כשאריק לביא היה בין החיים..:|] 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? כל משינה, היהודים ובייב 28. דיסקים צרובים - ? חס וחלילה לא צורבת! יש לי רק אחד כי בת דודה הכריחה וזה היה לפני שידעתי להעריך מוזיקה ואני לא שומעת בכלל את הדיסק הזה. 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? מממ לודעת
30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? אין לי ממש בעיה עם לועזי, מעדיפה קודם להכיר מספיק להקות ישראליות ואז אולי לעבור ללועזי 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק רוק רוק [: 32. ולהקות/זמרים? אורי מור המוכשר שיחיה, משינה, היהודים, לולה [רר], הכנסייה [
], ואולי עוד כמה שאני לא זוכרת 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? בטח שהופעות 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? ממ 12.08 משינה ברמת גן..! 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? ממ ההופעה הראשונה של משינה - האיחוד! 36. היה שווה את זה (שניהם)? בטח 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? היהודים.. 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? פחת מוות..וגם הדיסק שיצא במהרה בימינו [א-מן!] של היהודים..וטאטו *הישראליים!* ו..לודעת, הרשימה ביומן
39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? אני לא חושבת שיש הבדל 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? " " " " " 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? לאח שלי כבר היה את כל הדיסקים של משינה, אבל הדיסק הראשון שקניתי..אממ..קניתי 3 ביחד! היהודים לייב
[התמכרות ללא סוף] והדגנחש-חומר מקומי, וגם הכנסייה![הצהוב] 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? אממ לצערי גם השלושה שלמעלה:\ *עודמעט יומולדת עודמעט עוד דיסקים!* נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? שאתה מביא סקרים
44. אני הכי שונאת בך? שאני לא בדיוק מכירה אותך:|
45. דייבי חלאס תמשיך עם הסקרים זה מחייה את הפורום שלנו!!!

cowgirl Ms

New member
טאטו הישראליים....?../images/Emo80.gif

מהההההההההההההההההההההה זה?!

כןןןןןןןן

ערן צור אלונה דניאל יובל מסנר! אחלה להקה אחלה שירים באמת אחלה של דבר עכשיו הם רבעיית מסנר אם מצלצל לך!

cowgirl Ms

New member
לאאא...../images/Emo80.gif

לא מוכר לי. טוב, אולי אוריד משהו שלהם לראות מה זה.

דייבי מותק...

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? אין אצלי דיסקים ביזאריים. 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? כל דיסק של הכנסייה. 28. דיסקים צרובים - ? סאבלימינל הראשון( לא נורא הוא יסלח לי..השני כבר מקורי) 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? רנוש לי 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? רק ישראלי! לא שומעת לועזי בכלל! 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? ישראלי, פופ, רוק, היפ הופ. 32. ולהקות/זמרים? כנסייה, שייגעץ, סנרגיה, חמי, מוקי והשבק, גלי עטרי משינה, גידי גוב וכ... 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? הופעותתת 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? אמממ... נראה לי של אריק סיני 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? מי זוכר.. אולי אתניקס או טיפקס בכיתה ב' 36. היה שווה את זה (שניהם)? שניהם שווים!! 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? מממ...לזכרו של אריק לוי אבל אני בפסטיבל היונה. 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? ממממ.. קח שירים.. פשוט א י ן באף מקום!! 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים - כנסייה, שפיות זמנית 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? גלי עטרי, ירקמי קפלן, גידי גוב 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? היט מן 7 חחחחחח 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי?דיסק אחרון- מומי לוי נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? אותך! 44. אני הכי שונאת בך? מממ... נדה! 45. דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!! תמשיךךך תמשיךך!!! מואההה

daveScorpions

New member
נו אתה והסקרים שלך ../images/Emo3.gif

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? אממ יש לי דיסק של אמינם וD12
27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? Queen - Live at Wembely'86 28. דיסקים צרובים - ? אממ נענה על זה ככה :X בחודש האחרון הוצאתי 900 שקל על מקוריים :X 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? רן ויורם D: 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? בהחלט אפשר לשלב את שניהם חולה על לועזי ולא פחות על ישראלי. 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק, מטאל, פאנק, שנות השמונים ככה מוזיקה אירית איטלקית ספרדית... 32. ולהקות/זמרים? קודם כל פאבלו רוזנברג! (תעשה לי ילד או 2) הכנסייה היהודים כוורת משינה דיויד ברוזה... Scorpions, Guns Dark Tarquility Red Hot ועוד ועוד ועוד... 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? בוודאות הופעות!!! 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? וואי זה היה מזמן ההופעה האקוסטית של היהודים... 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? Darkane. 36. היה שווה את זה (שניהם)? בוודאות כן!!! 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? להופעה של Queen (עם פרדי מן הסתם) 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? אממ צריך לחשוב על זה טיפה... 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים -> אממ שירים שקטים כמו של הכנסייה Scorpions Queen Red hot chili peppers 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? אממ פאבלו, חחח ההופעה של אתניקס ואייל גולן וואי יש ממש המון 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? Scorpions - pure instinct קלטת מן הסתם
הייתי בן 6 (או שזה היה פחות :X) 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? אממ האחרון שקניתי זה של אלג'יר - מנועים קדימה נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? שאתה כזה לא מרוכז בעצמך... 44. אני הכי שונאת בך? שאתה עושה לפעמים יותר מידי שטויות, פוגע באנשים שחשובים לך בלי שתשים לב ומפחד לעשות דברים שהלב שלך אומר לך לעשות... 45. דייבי תמשיך עם הסקרים זה הורג את הפורום שלנו!!!

Unaffected

New member
...

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי?המורדים <שניהם>. 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי?אממ בוטן מתוק בקרקס-כל מה שנשאר 28. דיסקים צרובים - ?בזמן האחרון לא צורבת..רק קונה או שומעם במחשב
29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה?לא משנה :> 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )?שניהם :> 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים?רוק ופאנק ולסוגיהם :-> 32. ולהקות/זמרים?יותר מדיי
33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? ברור שכן :) 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה?לפני 3 חודשים של שייגעצ.. 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה?אממ של המורדים <כן כן..> בכתה ו'.. 36. היה שווה את זה (שניהם)?כע 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול?יותר מדיי :< 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול?כנל :< 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח?בעיקר ישראלי..משינה וירמי קפלן בעיקר .. 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי?אאא לאזוכרת.. 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי?מוניקה סקס-יחסים פתוחים

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? ברטיני ספירס. 27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? מפלצות התהילה/משינה,וגם: בייב/בייב, וגם: רדיו בלה בלה/החברים של נטאשה. 28. דיסקים צרובים - ? אין. 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? אני לא מכירה אותם באמת,. אני פה בשביל מריאנה. 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? שניהם, בעיקר ישראלי. 31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק, רוק פאנק, ורוק ישראלי ^^ 32. ולהקות/זמרים? משינה, בייב, טאשה, איפה הילד, פינק פלויד. 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? הופעות
34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? משינה השנייה בניצנים. 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? משינה בקיסריה. 36. היה שווה את זה (שניהם)? כמובן! 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? משינה הבאה (4/5) 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? מסעותי עם עצמי/איפה הילד. בכל מקרה, יש בערך חמישים דיסקים ברשימה שלי
39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו? לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים: המ,. החברים של נטאשה/להתראות נעורים שלום אהבה (אבל הוא שרוט לחלוטין)/בייב. 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? כלמני. 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? קניתי ארבעה דיסקים באותו היום: גבירותי ורבותי, העמותה לחקר התמותה, מפלצות התהילה ושיא הרגש. 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? רדיו בלה בלה+בייב נחזור שוב לדייב 43. דייבי אני הכי אוהבת בך? אני לא אוהבת בך כלום. 44. אני הכי שונאת בך? אני לא שונאת בך כלום גם כן. 45. דייבי חלאס/תמשיך עם הסקרים זה הורג/מחייה את הפורום שלנו!!! אני אוהבת סקרים, זה כיף

cowgirl Ms

New member
אנייי.../images/Emo80.gif

D: 26. הדיסק הכי ביזארי שתמצאו אצלי? דיסק מלא בשירי הומואים
27. הדיסק הכי שווה שתמצאו אצלי? דיר אן גריי *-* 28. דיסקים צרובים - ? הההאאא... זה תלוי בהרבה דברים. 29. את מי אתם הכי אוהבים מהכנסייה? כולם? 30. ישראלי זה הכי אחי או מה ישראלי אני רק לעזי (אפשר גם שניהם )? ישראלי ויפני
31. איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים? רוק, כל מני סיקסטיז ושירים הזויים שמטרתם לשעשע. 32. ולהקות/זמרים? בעיקר הכנסייה ודיר אן גריי. 33. הופעות או מה אני צריך ת'רעש הזה? מעולה מעולה. רק לא יצא לי להיות באחת טובה
. 34. ההופעה האחרונה שהייתי בה? לא יודעת @_@; 35. ההופעה הראשונה שהייתי בה? לא זוכרת >_> 36. היה שווה את זה (שניהם)? ... 37. הופעה שהייתי מת ללכת אליה אבל פשוט לא יכול? דיר אן גריי... למה הם מופיעים רק ביפן, למה?! 38. דיסק שהייתי קונה אבל פשוט לא יכול? מקורי של דיר אן גריי. 39. מה אתם שומעים במצב רוח דיכי משהו?לא להיות עצופים, אני יעשה לכם סקרים ופרצופים הכנסייה 40. מה אתם שומעים כדווקא יש מצב רוח? דיר אן גריי ושירים הזויים למינהם. או, ושירי רוקי ^^;. 41. הדיסק/קלטת הראשון שקניתי? לאאאאאאאאאאא יודעת. 42. הדיסק/(קלטת?!) האחרון שקניתי? לא קניתי מלאאא זמן. נחזור שוב לדייב לא עונה ולא עונה!! תפסיק להיות כזה נרקיסיסט!!

cowgirl Ms

New member
הו,../images/Emo80.gif

את שלי הכנתי כמתנת יומולדת לידי שלי. אני כל כך אוהבת להקשיב לדיסק הזה, יש שם כאלו שירים הזויים

למעלה