סט ליסט, 20.9

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif סט ליסט, 20.9

01. Love In An Elevator 02. Same Old Song and Dance 03. Cryin' 04. S.O.S. (Too Bad) 05. Pink 06. What It Takes 07. Last Child 08. Baby Please Don't Go 09. Hangman Jury/Seasons Of Wither 10. Walkin' The Dog 11. Dream On 12. Rats In The Cellar 13. Livin' On The Edge 14. Stop Messin' Around 15. Sweet Emotion 16. Draw The Line ------------------------------------ 17. Walk This Way​
מוזר לי שעדיין אין שום שינוי. רק Seasons החליף את Movin מפתיחת ההופעות החודש וזהו. נשארו עוד 2 הופעות, מחר ב-Borgata באטלנטיק סיטי ויומיים אחר כך ההופעה הדחויה בשיקגו. הימור שלי שאם יהיה שינוי דווקא כן, הוא יגיע הופעה הקרובה ב-Borgata. זהו אולם קטן ומיוחד (גיא ראה שם את ה-Crowes ב-31 ביולי 2005) ואני מהמר שאחד מהפנינים הבאים ייכנס שם במידה ויש שינוי: One Way Rattlesnake Shake No More Thighs Kings & Queens יש לי הרגשה...אבל נראה.

AeroFan

New member
מבאס שאין שינויים

אבל אני די בטוח שבהופעה הבאה באטלנטיק סיטי יהיו שינויים, זאת תהיה הופעה די אינטימית עם קהל מצומצם. (נראה לי... בהתחשב שההופעה תהיה בתוך אולם במלון קזינו... כמו במועדון הג'וינט)... אז לדעתי יהיו שינויים.

SaintJohn

New member
לא בטוח שיהיה שינוי

כבר היתה להם הופעה אחת שם לפני שנה-שנתיים, ומחיר כרטיס אליה היה גבוה יותר מהרגיל, אז היתה ציפיה לסט מיוחד, ובסןף זה היה סט רגיל כמו השאר, אז אני לא רואה סיבה להעלות ציפיות. בכל אופן, אם הם יעשו שם משהו לא שגרתי זה יהיה ממש טוב.

SaintJohn

New member
דיווח של מישהו שהיה בהופעה

הקטע של Hangman היה ארוך מהרגיל, ג'ו ממש נכנס לעניין ונתן סולו גדול על האקוסטית.

למעלה