סטארגייט SG1 פרק 2X04 The Game Keeper

ilovenewyork

New member
../images/Emo41.gif SG - 1 THE GAMEKEEPER ../images/Emo41.gif

הרהורים ומחשבות על הפרק לכאן בבקשה. . .

kinspirit

New member
../images/Emo41.gif סטארגייט SG1 פרק 2X04 The Game Keeper ../images/Emo41.gif

פרק 26 ע"פ הספירה של AXN

shaysn

New member
השומר

הזכיר לי בדיבור שלו את המרובינג'יאן מהמטריקס. פרק די מצחיק, במיוחד בסוף.

ilovenewyork

New member
אולי המרובינג'יאן מהמטריקס הזכיר לךאת השומר ?

פקר נחמד בקשר לפיאה של טיאלק : מלחתחילה זה לא היה אמור להיראות אמיתי ( יש להם מחלקת איפור דיי רצינית אם הם רצו הם יכלו לסדר לו אפרו מקורי ) זה הפן ההומוריסטי של הסדרה

bmiata

New member
בחירה לא הכי טובה לתפקיד השומר

איך אפשר לראות את מרדוק ולהאמין לדמות שהוא משחק? שלום לכולם :)

Y. Welis

New member
העצבנות שלו הזכירה תפקיד שהוא עשה ב'דור הבא'

לוטננט ברקלי, ששנא את המשגר (ומסיבות טובות).

tamirhj

New member
וואי נכון זה היה מרדוק!!!

גדולללל איזה זקן הוא חחחחח הפכו אותו לזקן אכול בלוע (מרדוק מצוות לעניין)

subatoi

New member
פרק נחמד, עם כל מיני אסוציאציות

* כשג'ק אומר "זו משימה שעשיתי ב-82', בגרמניה המזרחית", ישר חושבים על המשימות שלו באותם איזורים במקגייוור
* כשפרייז'ר (הלא-אמיתית) אומרת שיש להם כל מיני חתכים בגוף בגלל הצינורות שדאגו לכל מה שהיה צריך (חמצן, אוכל, סילוק פסולת), זה מזכיר את הצינורות במטריקס. בעעע. חוצמזה, היה קצת קשה לזהות את דווייט שולץ המלך, השיער ההזוי של טיאלק, והכי טוב - הטפיחה של ג'ק על הקרחת של המונד
אה, ובפעם השניה שטיאלק וג'ק רצים כדי להתחבא מאחורי גדר האבנים, ו"קוולסקי" רץ מאחוריהם, אז טיפה לפני שמצלמה יורדת איתם למטה, רואים את החייל ברקע מתחיל להשתטח כדי שלא יראו אותו.

subatoi

New member
מי אמר שהוא נפגע מכדור? הוא רץ

מאחוריהם, הם מקדימים אותו, מתיישבים לפני הגדר, ואז מופיעים שוב קוואלסקי וכל החבר'ה יוצאים מתוך ה-ואן. אני לא זוכר שהשתמע איכשהו שהוא נפגע מכדור. מה גם שהוא נופל בזוית מוזרה מאוד, אם ירו בו. הוא ממש נופל בשיפוע.

kinspirit

New member
משהו שלא היה ברור לי אז ועדיין לא ברור

לכאורה השומר נתן להם לראות את האירוע שהם הכי מתחרטים עליו והיו רוצים לשנות אותו. אז דניאל רוצה להציל את ההורים שלו, סבבה. בטח הדבר הבא על הפרק היה להציל את שארי. אבל סדר העדיפויות של ג'ק קצת מוזר - האם המוות של הבן שלו לא נמצא ראשון ברשימה שלו?! כנראה שהם לא רצו שוב להכנס לקטע של המוות של הבן ועוד לשחזר את זה שוב ושוב (מה שהיה התעללות לשמה אם תשאלו אותי), אבל זה עדיין מוזר כי זה כל כך חסר

shaysn

New member
השומר יכול לעשות סימולצייה

לזיכרונות שהאדם ראה, והמוות של הבן של ג'ק היה כשג'ק היה מחוץ לבית ולא לידו אאל"ט, לכן הוא לא יכל לשחזר את מות הבן.

למעלה