סטארגייט SG1 פרק 1X20 Politics

kinspirit

New member
../images/Emo41.gif סטארגייט SG1 פרק 1X20 Politics ../images/Emo41.gif

פרק 21 לפי הספירה של AXN... שרשרו.....

Gilliana

New member
הפרק מתחיל טוב

דיאלוגים שנונים (ברור שמי שתיסרט את הפרק הזה מאד בקי בשימועים מהסוג הזה), אהבתי במיוחד את ההומאג' של דניאל ל-"יום השלישי". יחד עם זאת, המשך הפרק הוא מיחזור ותמצות של כל העונה והחלק הזה היה די משעמם למען האמת. אני חייבת לציין שמיום ליום אני מוצאת יותר ויותר שמי שמחזיק את הסדרה הזו על הגב הם באמת מייקל ואמנדה.

shaysn

New member
סטארגייט והיום השלישי

בוימו ונכתבו על ידי אותו אדם, רונלד אמריך. הרבה כבוד לבן אדם.

בועז 126

New member
הפרק מתחיל טוב ונגמר עם נצחון לכדור הארץ

לגבי מיחזור החלק שני של הפרק פשוט יש אנשים עם ציפות גבוהות שהלפעמים ובדרך כלל אוהבים אקשן עשוי היטב שנמשך לכל אורך הפרק בלי הפסקה ואם זה לא קורה אז פשוט הם מתאכזבים ופסולים את הפרק או חלק ממנו "בגלל שהפרק לא ענה על ציפות האקשן שהם אוהבים בסידרה.............סבלנות היא מעלה שיש למעטים וחיסרון לרבים

neboris

New member
ה-clipshow הראשון

ה-clipshow הראשון של הסדרה הגיע די מוקדם (כבר בעונה הראשונה). כיוון שפרקים מסוג זה נעשים כדי לחסוך בתקציב, האם זה אומר שכבר בסוף העונה הראשונה היו להפקה בעיות כספיות? ה-clipshow היה די סטנדרטי למרות שלא אהבתי את סיפור המסגרת כי אני לא מחבב יותר מדי את הפרקים במתעסקים בפוליטיקה של כדור הארץ, בעיקר אלא עם קינסי (אסנת, זה לא משהו אישי). אבל אני סולח להם רק בגלל פרק ה-clipshow הגאוני מעונה שמונה (Citizen Joe).

Gilliana

New member
יכולה להיות לכך סיבה נוספת

והיא - למשוך צופים שלא צפו בעונה הראשונה. שימו לב: אנחנו לקרת סוף העונה, והפרק הזה תמצת את סיפור עולם ה-"סטארגייט" למן ההתחלה (חיסולו של רא) ועד לנקודה בה הפרק הזה מתרחש. הייתי אומרת שזהו פרק טיזר לקראת העונה השניה ואין לכך שום קשר עם תקציב.

shaysn

New member
אבל, עדיין זה התקציב.

Production Details The episode is largely a clip show containing scenes from previous episodes as a way to save money for the upcoming finale "Within the Serpent's Grasp". Clips from the following previous media were included: "Children of the Gods" "The Nox" Stargate "Singularity" "Cold Lazarus" "The Enemy Within" "The Broca Divide" "Brief Candle" tnx wikipedia

GoldenEye2015

New member
לא דווקא בעיות

יש תקציב מסוים ולעומתו מספר פרקים שצריך לעשות וצריך, אני מניח, לחלק את הכסף כמו שצריך בין הפרקים. מה גם שאני חושב שבהתחלה לסדרה יהיה פחות כסף מאשר אחרי שהיא כבר הוכיחה את עצמה. פרקי קליפים הם סוג של הכרח בסדרות כאלה וגם חוץ מ-citizen joe סטארגייט ידעה לנצל אותם ולהשתמש בהם בצורה שמקדמת איכשהו את העלילה, כמו הפרק הזה.

kinspirit

New member
זה בסדר

גם אני לא סובלת את הבן אדם הזה. הדמות הכי שנואה עליי בסדרה

Freemee

New member
גם עלי!

קחו את אפופיס קחו את כולם, קינסי הכי רשע חח! הוא נראה לי היה הופך לאדון מערכת

סלמאק

New member
../images/Emo58.gifAXN:

נראה לי שהיה לנו דיבור על הנושא הזה של "למה לא סיפרו לנו בסדרה מי הגואולד שגאל אותנו מייסורינו איתו...?" אחרי הכל, אם הוא היה יוצא לחופשי, הוא בטוח היה הופך לאדון מערכת, ועם הידע שלו על כדה"א, הוא יכול היה להיות אחד המאיימים והמסוכנים ביותר.

subatoi

New member
בד"כ הם חוסכים כסף

לא כי הם בחובות מפרקים קודמים, אלא כדי לחסוך כסף לפרקים שלאחר מכן. אם הם הוציאו יותר מדי כסף בעבר, או משהו כזה, או שממתין להם פרק עם הרבה כסף (סטים/אפקטים, סופעונה למשל
), אז הם חוסכים ככה. ככה לפחות קראתי בספרים של מאחורי קלעים של סדרה אחרת (נחשו איזו
).

Gilliana

New member
ככה עברה לה עונה שלמה, הא?

בלי שנרגיש. מפחיד איך שהזמן טס - פשוט מפחיד!

Gilliana

New member
נו, לזה בדיוק התכוונתי!

איך נעלם לו חודש כ"כ מהר???

spirit73

New member
פרק מיותר לחלוטין.אם אין רצו לחסוך כסף למה

לצלם בכלל את הפרק.שצילמו שם נראה לי רק 5 דקות.טוב זה יותר מסדרות ברזיליות.עם שכנה שרצים לספר לה כל דבר בשביל הצופים שהפסידו.

למעלה