סטארגייט SG1 פרק 1X16 Enigma

spirit73

New member
ממש אהבתי את הפרק.משהו לא מסתדר לי במשחק של

המנהיג שלהם.מוזר שאם סנוביזם כשלהם הם לא נלחמים.דווקא אצל NOX רעיון מתקבל יותר. אבל רעיון כשלעצמו ואיך הראו את התנהגות האנושית!

a4a4a4a4

New member
מה נאמר ומה נגיד...

הנוקס ....
ולעבור דרך קירות.... האמת...פיזיקת הקוונטים...שגויה או לא ?

Y. Welis

New member
פרק יפה - מהסוג שמסביר מהו מד"ב טוב

המפגש עם יצורים זרים, והנסיון להבין אותם, וכמובן דרך זה להבין משהו על עצמינו. + ההופעה הראשונה של מייבורן (משעשעת מאוד למי שמכיר את העונות המאוחרות, כי הוא נראה באמת מאיים בהתחלה) וכן נדמה לי שפעם ראשונה שסאם הרגישה משהו קצת שונה מחיבה למדע. אגב הבחור ששיחק את מנהיג הנוקס - הוא עשה הרבה תפקידי רעים בסרטי מתח ידועים יותר או פחות, אבל דווקא הקשיחות שבזכותה הוא נודע (עיניים קרות וזיפים תמידיים), עזרה להעביר כאן תחושה של משהו אחר, מרוחק יותר - רושם של גזע מוצלח יותר, שמתנשא מעלינו בגלל סיבות טובות (פיזיקה קוואנטית נלמדה אצלם כדוגמא ל'מדע ישן ומטעה'...). אני מניח שהאבחנה שנעשתה ע"י לאיה בעניין דניאל, היתה השורש ל'התרוממותו' בהמשך.

subatoi

New member
שני דברים על המונד

1. בפרק הזה הוא סופסוף, לראשונה, למיטב זכרוני, הוא מנסה ללכת שלא לפי הספר, ואפילו לתחמן קצין אחר, כדי לעשות מה שצריך. כל הכבוד לו. 2. יש שלב מסוים, שהוא יוצא מהחדר שלו אחרי הטלפון עם הנשיא, אני חושב, והוא נתקע בטעות בכתף של קצין אחר שעומד שם בדרך
, אבל הוא ממשיך ללכת ואף אחד מהם לא זז. משעשע כמעט כמו החייל מסטארוורז שדופק את הראש במשקוף

למעלה