סטארגייט SG1 פרק 1X14 Singularity

ZAKONEIL

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo181.gifSINGULARITY איפה כלם אח איזה מתח

מרגש ביותר המשחק של סם איזה מאמי ואיך שגייק מסביר לטילאק מה זה חור שחור חחחחחחחח

subatoi

New member
פרק מרגש וטוב,

עם עוד זווית מקורית יחסית של סיפור. רק כדי לוודא (הייתי טיפה עייף במהלך הצפייה) - המכשיר שהיה לה בלב היה מסוכן כל עוד היא היתה קרובה לשער, וברגע שהורחקה ממנו אז הוא החל להתפרק, נכון?

spirit73

New member
עד כמה שהבנתי הוא הפסיק להיות מסוכן.לגבי

התפרקות אני לא בטוח.אז קיימת סכנה שיום מהימים ילדה תגיע לשער ובום!

Gilliana

New member
כן, המתקן התחיל להתפרק...

... ולהספג בגופה של קסנדרה - סם אמרה כך בפירוש, אבל... אי אפשר אף פעם להיות בטוחים ב-100%.

Gilliana

New member
נו טוב, פיזיקאי הוא כבר לא יהיה ../images/Emo6.gif

האמת שההסבר שלו היה כ"כ אידיוטי, שהוא כבר לא שידר אפילו אמינות.

subatoi

New member
גם ספארו זה טוב ../images/Emo99.gif, אבל לא בס"ג ../images/Emo13.gif

Gilliana

New member
בהזדמנות זו אני חייבת לומר...

... שבינתיים לפחות, ריצ'ארד די מאכזב אותי ואם משווים אותו לקורט ראסל, אז בכלל אין על מה לדבר. לטעמי מי שבאמת מחזיק את הסדרה הם דווקא מייקל ואמנדה, וכמובן - כריסטופר.

סלמאק

New member
לדעתי זה מכוון...

והכל נובע מהמוות של בנו של ג'ק. השוני הגמור בין המשחק של קורט ראסל לריצ'ארד, השוני בין ג'ק מתחילת הסדרה לג'ק מהמשך הסדרה... על כאב מאובדן שכזה לוקח זמן להתגבר, וכנראה שהכותבים התחשבו בזה.

סלמאק

New member
אני היחידי שנראה לו מוזר

שטיאלק, שהיה יד ימינו של אפופיס, טייל בין כוכבים, הטיס ספינות ודאונים, שייט אינספור פעמים בחלל - לא יודע מה זה חור שחור? הייתי מצפה שלפחות יידע לומר לג'ק "אהה, לזה התכוונת... אנחנו קוראים לזה...@#$%& " או משהו כזה... אבל מוזר שהוא לא שמע בכלל על התופעה...

jony24zzz

New member
יש בזה הגיון ספויילר ../images/Emo58.gif

הג'אפה לא היו פיסיקאים ולא עסקו במדע, הם סה"כ שרתו את הגואולד, והכירו רק מה שראו בעיניהם או שעבר בסיפורים כמו הקיום של כדור הארץ. היה פרק שבו הסטארגייט היה בקרבת חור שחור, והזמן האט ואחד הצוותים נתקע שם כמו ב טיים דיאלטיון דיוייס (לא היה לי כח לעבור לאנגלית) כמו המתקנים שגורמים לזמן לעבור לאט שראינו בפרק עם הרפלקייטורס, הפרק עם המבוך והאבנים שהם זרקו בשביל למצוא את הדרך והפרק האחרון . שורה תחתונה אם היה ג'אפה שנחשף לדבר כזה, ככל הנראה לא הייתה לו את היכולת לבוא ולספר לשאר..

shaysn

New member
מסכים איתך

גם אני חשבתי כך, שהרי הקטע זה שטיאלק הוא אמור להיות קלף חזק בכל העניין. אבל ב The Enemy Within הוא נחקר ואומר שהוא לא יודע על הטכנולוגיה של הגוא'אולד, ואיך השער עובד.

למעלה