סטארגייט הסרט ב-METV

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif סטארגייט הסרט ב-METV

ביום שישי הבא, ה-10.8, יוקרן סרט הקולנוע המקורי בערוץ המזרח התיכון בכבלים, בשעה 21:15. שידור חוזר - באותו יום ב-2:05 לפנות בוקר.

kinspirit

New member
ואלה?!

מגניב שעלית על זה. מי בכלל עוקב אחרי לוח השידורים שלהם?

Gilliana

New member
אז זהו - שאני ממש לא עוקבת אחריהם

פשוט כבר שבועיים אני מסתובבת עם תחושה שהולכים להקרין את הסרט כבר באיזשהו ערוץ בהוט כך שאני בודקת את כל שבוע אילו סרטי מד"ב יוקרנו במהלכו - מסתבר שהתחושה שלי היתה מוצדקת.
ובלי שום קשר, בא לי אתמול החשק לראות שוב את הסרט (לא משנה שנרדמתי באמצע כי השעה כבר היתה 3 לפנות בוקר) אבל בינתיים שמתי לב לכמה דברים שלא זכרתי: א. המעבר בשער לא הקפיא את העוברים בו, בניגוד למעבר בפרק הפילוט בסדרה ב. שאריי של הסרט - הייתה שאורי, ולא שאריי ג. אוניל א-לה קורט ראסל מעשן (דווקא מאד מתאים) ובכלל, היה מאד מעניין מעניין לראות את הסרט ברימייק עם RDA ומייקל שאנקס. שאנקס לדעתי נכנס יופי לנעליים של ספיידר (ויש אפילו איזשהו דמיון חזותי ביניהם) בניגוד ל-RDA שהוא וקורט ראסל, שני עולמות שונים לחלוטין.

../images/Emo99.gifאחת הסיבות שאני מתה על מייקל שאנקס

זה כי הוא נורא דומה לספיידר מהסרט (ובנתיים ספיידר הלך והשמין
)
אבל כמובן שאח"כ כבר התאהבתי בו בזכות עצמו

Gilliana

New member
ספיידר ב-"בוסטון ליגל"

שמנמן אבל גדול מהחיים!!! וגם שאטנר כמובן, שגם השמין באופן מזעזע אבל הוא, בניגוד לספיידר, אף פעם לא היה ממש רזה.

ברור שהוא שם... וברור שאני רואה

וברור שאני מתה עליו... אבל עדיין..... הוא שמנמנצ'י...

subatoi

New member
למה? שאטנר היה בסדר גמור

לפני 40 שנים. מאז הוא מאיים להתפוצץ ומנסה לשבור את השיא של ג'יימס "סקוטי" דוהאן, בימי הסרטים העליזים

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

כן, הוא היה בהחלט בסדר - התכוונתי לומר שהוא לא היה רזון, תמיד היתה לו גזרה מלאה משהו.

neboris

New member
מייקל שאנקס

לא רק שיש דמיון חזותי ביניהם, אלא שהוא נבחר לתפקיד בעיקר בגלל שהוא היה מאוד דומה לג'יימס ספיידר. זה צויין במספר ראיונות על ידי מייקל ועל ידי היוצרים.

Gilliana

New member
לא הייתי אומרת שיש דמיון ממשי

יש דמיון בסגנון - מבנה כללי של הפנים, שיער, מבנה הגוף והמימיקה. בתווי פנים אין ביניהם שום דמיון בכלל, לדעתי לפחות.

סלמאק

New member
וואללה, לזה לא שמתי לב...

ג'ק בסרט היה מעשן, ואילו בסדרה לא מוזכר אפילו בפעם אחת (שזכורה לי) עניין של עישון. יפה שעלית על זה, את זה באמת לא קלטתי כל השנים האלה...

Gilliana

New member
כנראה שמזמן לא ראית את הסרט

כי גם אני לא זכרתי את העניין עד שלא ראיתי אותו שוב והמעניין הוא, שכל עניין העישון מאד מודגש - ע"ע הסצינה שבה סקארה מנסה לחקות את העישון של ג'ק (ונחנק
) ומתלהב מהזיפו.

וואלה.. וזה למה הוא רוצה להחזיר לג'ק את הזיפו

בפרק הראשון וג'ק מסביר לו שוב שזו הייתה מתנה...

Gilliana

New member
נכון ../images/Emo13.gif

וכנראה שבינתיים, כתוצאה מהבאן העולמי - ג'ק החליט שפשוט עדיף לו להפסיק לעשן...

סלמאק

New member
אני כבר כמה ימים

(לילות) לא מצליח להיכנס למייל... כנראה בגלל עומס על השרתים שלהם בשעות הלילה... אבל נדבר...

למעלה