סופ"ש!

../images/Emo41.gifסופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז -קובי פרץ-ילדתי,אייל גולן-רק מתגעגע משהו טוב שקרה השבוע -יציאות עם חברים,שופינג
משהו רע שקרה השבוע -עצבים פה ושם ... עיתון/ספר/תוכנית השבוע - פאפי ריקי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שרית חדד באולפן השקוף!
,ימים אחרונים של החופש משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ביצפר תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

אליסה13

New member
../images/Emo13.gifעונה

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - אוסף שירים של ריטוש מהדיסק תחנת זמן וסיגל חדש ראשון ללירן אוזנה כדאי לכם לשמוע וכל מיני שירים באנגלית וברוסית משהו טוב שקרה השבוע -בן דוד של אבא התחתן מזל טוב!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע -כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - mtv mo3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -בצפר תמונה - אין הערות/תלונות וכו' -שתיהיה שבת שלום ומבורכת לכלום שבת נפלאה של כייף ושמחה ושבעזרת ה' נעשה שבת כהלכה!!!! אמן אמן אמן אמן ושגלעד שליט יחזור הביתה אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן כיהיי רצון!!! ושמחה מאוד לראות שהפורום יותר פעיל ושהויתיקים חוזרים שרק ימשיך ככה מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לארתור,ליאור,דיאנה,ניקה,סיון,עומרי,ג'ני וסתיו

עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - שירים של החזמר שאנחנו מעלים משהו טוב שקרה השבוע - חברה שלא ראיתי אותה מלא זמן באה אלי
משהו רע שקרה השבוע -כלוםם :) עיתון/ספר/תוכנית השבוע - TLV ומלא סרטים : ] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חבריםם באים לתל אביב
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ביצפפפר בעע
תמונה - הערות/תלונות וכו' - זה השלב שאני תמיד מדלגת עליו מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

sivan1996

New member
בפעם ה 7324589024802 מנסה לענות :-\

שיר השבוע של לירז - X שיר השבוע לא של לירז - jeffree star- prisoner משהו טוב שקרה השבוע - שבוע אחרון לחופש משהו רע שקרה השבוע - X עיתון/ספר/תוכנית השבוע - ראש 1 עם פוסטר של אדם! D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ביצפר! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - X תמונה - הערות/תלונות וכו' - מחר יום הולדת לדור דניאל!!
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכולם!!
כי אני אוהבת אתכם!!

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -TE AMO משהו טוב שקרה השבוע -הייתי באילת
משהו רע שקרה השבוע -כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע -דם אמיתי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -לימודים(רק לחזור לכל החברים) חחחח ותל אביב :] משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לימוודים !! תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

../images/Emo41.gifעוווונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - nightwush - siren, tarja - until my last breath, epica - Sancta Terra, מיי פיינגולד - תמשיכי לחלום משהו טוב שקרה השבוע - אולפנים כוכב נולד
משהו רע שקרה השבוע - כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - בצפר! [כןכן אני מחכה], הופעה של חברה שלי, הדיסק של טאריה יוצא משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא נראה שיש משהו כזה תמונה -
הערות/תלונות וכו' - תתחילו לשאול שאלות בקורבן! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם :)

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Taio Cruz - Dynamite Taio Cruz & Ke$ha - Dirty PIcture Maroon 5 - Give A Little More Kelly Rowland - Commander (Rico Love Remix) feat. Nelly Pixie Lott - Cry Me Out Katy Perry - Tennage Dream Beyonce - LIsten (Live Experience) Flo-Rida - Club Can't Handle Me משהו טוב שקרה השבוע - התחלתי לעבוד משהו רע שקרה השבוע - אין עיתון/ספר/תוכנית השבוע - סוכן מחוק, גיבורים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שתי הופעות (עם אופציה ל-3) ולעבוד משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלום תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - חבר'ה, עוד 3 ימים נגמר החודש... תנו פוש אחרון להעלות את מס' ההודעות.. נקווה שתפתיעו אותי החודש.. מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - הפעם אני מוסר רק לסתיו שחזרה לפורום ועוזרת להפעיל אותו - כיף שחזרת!

למעלה