סופ"ש

../images/Emo41.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

רותם654

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- Beautiful girls משהו שעשה את השבוע- אייפוד ופלאפון חדשים משהו שהרס את השבוע- סתם עזבו... בילוי השבוע- ים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פנאי פלוס ציטוט השבוע----- מה קניתם השבוע?- אייפוד, פלאפון,חולצה... משהו מוזר שקרה לך השבוע-לא ראיתי את החברות שלי זה מוזר! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לשום דבר... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אתור תהנה ברוסיה
ורק אל תישכח לחזור חחח...
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לסתיו,לארתור,לליטל וללירז

1212sivna1212

New member
עונה =]

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- אין משהו שעשה את השבוע- בריכה =] משהו שהרס את השבוע-השיעמום של החופש בילוי השבוע- סרט... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שמש ציטוט השבוע- " מה קניתם השבוע?- משהו מוזר שקרה לך השבוע- הייתה מישהי שכתבה לי באי סי קיו שהיא בת דודה של לירז אבל היא שיקרה לי כי היא עכשיו כתבה שהיא פגשה את לירז בפגישה אישית ולפי מה שאני יודעת היא פגשה אותה רק במקרה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחנה קייץ בצופים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- היהודים - פעמון מלחמה משהו שעשה את השבוע- 2 חברות שלי שישנו אצלי,מפגש פורום[לא זה],פגישה עם לירז,הופעה של היהודים. משהו שהרס את השבוע- עייפות בילוי השבוע- האירוע התרמה,שנקין,עזריאלי,דיזינגוף,הופעה של היהודים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב נולד ציטוט השבוע- "מה זה?היה שם משהו חשוב?" [לא תבינו] מה קניתם השבוע?- צמידים,כובע,עגילים משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- א - י - ל - ת !!!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי,ענבל,מיטל,גל,ארתור

רוית46

New member
סוף שבוע רגוע...

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז-אולי עוד קיץ בלעדיך סוף סוף משהו שעשה את השבוע-ברכה כל יום! משהו שהרס את השבוע-שברתי את האצבע ברגל... בילוי השבוע-קניון ברכה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים מה קניתם השבוע?-ציפורניים לק קלפים עגילים גומיות אוכל שתייה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שייט! ושוב ברכה תמונה שבא לשים-look שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-x תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירזי!

אחלההה שבועע D:

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז-Remix כל מיני משהו שעשה את השבוע-בילויייייייייייייייייייייים \ הכרתיי בנות מזה יפוווווותת משהו שהרס את השבוע- שומדבר לא הורס ת'חיים היפים שלי D: בילוי השבוע-סופר לנד \ תל אביב \ עזריאלי \ כמה טיולים עם ידידות שלי...... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- קניתי סתם מיכנס יפה כזה מבלו בירד משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לפגוש את הבנות המדהימותתתתת האלווווווו [ברור שאני יפגוש אותן ] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הבנות היפותתתת שאני מת עליהןןןןןןןן :-*

inbals93

New member
סופ''ש (רגוע בגלגל''צ../images/Emo9.gif)

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- לא יודעת.. כל מיני באייפוד משהו שעשה את השבוע- שכנראה מחר אני רואה את גל
, שסופסוף יצאתי לחופש נורמלי
משהו שהרס את השבוע- האינטרנט נדפק, המחשב בתיקון וכנראה מפרמטים לי את כונן C
, הפלאפון התפגר.. גם הוא בתיקון.. הביאו לי פלאפון עם מסך ירוק
שהמבחן במתמטיקה היה קשה
ואני מזה מקווה שהצלחתי... בילוי השבוע- יס פלאנט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הנקוק, עקרות בית נואשות, לפגוש את דייב ציטוט השבוע- לאדעת מה קניתם השבוע?- לאדעת משהו מוזר שקרה לך השבוע- שהצלחתי לפתור 3 תרגילי גיאומטריה ממש קשים אבל במשוואה באלגברה כנראה טעיתי!
טוב, אני מעדיפה גיאומטריה באופן כללי.. אבל עדיין... מי המטומטם שזה קורה לו!?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לפגוש את גל
, בריכה, מחשב חוזר מתיקון אני מקווה, פלאפון חוזר מתיקון, לראות את חברים שלי.. ולדעת מה הציון במבחן... תמונה שבא לשים- אני לא במחשב שלי.. אבל תדמיינו שאין לי כוח, כמו תמיד
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל
, מיטל וסתיו

G a L104

New member
עונה :]

שיר השבוע של לירז-אין
[ענבל,מספיק "מכובד" בשבילך?
] שיר השבוע לא של לירז-In the end-Linkin Park
משהו שעשה את השבוע-ים [: , היום אני רואה את ענבל 33> משהו שהרס את השבוע-ממ אין . בילוי השבוע-ים . סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-'הנקניק' סתם..ממ איך קוראים לזה? 'הנקוק' DDD: ציטוט השבוע- ^ מה קניתם השבוע?-בגדים :) משהו מוזר שקרה לך השבוע-שגיליתי שלינדזי לוהן לסבית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לפגוש את ענבלללל [: [טוב,לא שבוע הבא, אבל בכל זאת D:] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל וסתיו

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעוננה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- The End- MCR 5Colors In Her Heir- Mcfly Fat Lip- Sum 41 משהו שעשה את השבוע- מלחמת קרח XD , ת"א , ווליום בדרכים
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-ת"א , ווליום בדרכים ,סיטי , קניון מסיבה ליעלוס וחברות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים , שמש בוי או די
ציטוט השבוע-"אם היא הייתה מתכוונת למעוך היא הייתה אומרת פירה
" ו.. "למה את קונה 5 אבנים?! יש לי מלא 5 אבנים בבית , כבר 15 XD" מה קניתם השבוע?-2 דיסקים של אבריל
, חולצה, מדבקה או משהו מוזר של ג'ק
משהו מוזר שקרה לך השבוע- ראיתי כוכב נולד XD משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבלווס [אם היא זוכרת אותי *אהמאהמ*
] , וסתיוו החלאה שפגשה את ליירז O:

inbals93

New member
זוכרת, זוכרת../images/Emo6.gif

באמת מזמן לא דיברתי איתך
עכשיו לא כזה אפשרי... המחשב שלי בתיקון
רוצים לפרמט לי את כונן C!
(חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו
) בזמן האחרון אני מתנחלת אצל אח שלי באופן קבוע.. עד שימאס לו והוא יבעט בי
אבל באופן כללי אין לי אינטרנט

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-אל תדאג-אביב גפן,סיפור של אהבה-מירי מסיקה משהו שעשה את השבוע-הארוע התרמה שראינו את לירז
,סרט עם נטלי ונתנאל,פגישה מישפחתית חח
משהו שהרס את השבוע-לא ישנו באוהל
בילוי השבוע-חולון
,קולנוע,שוק רמלה
,שכונה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עד החתונה מצחייקקק חח
ציטוט השבוע-לירז:"קטנטונת,מה שלום הפורום שלנו?,את רוצה גם?אז למה את לא אומרת"
חחחח..ועוד משהו הכי קורע סתיו:"אני רוצה להיצטלם עם זיו,רק שלא תחשוב שאני יגנוב לה אותו"
חח קורעה אחת מה קניתם השבוע?-ממתקיןם,שטויות בשקל
,בגדים משהו מוזר שקרה לך השבוע-למה לירז אמרה לי קטנטונת
עד עכשיו אני חושבת כאילו גדלתי קצת לא
? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לישמור על גורה קטנה ולקבל 300 שקל
, בריכה,ים,יומולדת לחברה תמונה שבא לשים-
זה מה שעשיתי היום בצהריים שהייתי אצל אבא שלי..מי שיודע ליקרוא ידע
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור,אביאל,סתיו,מיקה,אביטל,לירז

למעלה