סופ"ש

../images/Emo41.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יוצאים לחופש ?- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

רותם654

New member
עונההההההה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים
שיר השבוע לא של לירז- Hope Has Wings
משהו שעשה את השבוע-לא יודעת שבוע נחמד...
משהו שהרס את השבוע-כלום משעמם
בילוי השבוע- אני נוסעת לצפון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"סידרה של צרות"
ציטוט השבוע-גרוע בזהה
מה קניתם השבוע?- ספר,מחברות,נעליים...
משהו מוזר שקרה לך השבוע- אכלתי 3 פעתיים השבוע סיני וזה מוזר...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני הולכת לממדיון עם חברות
יוצאים לחופש ?- מיזמןןן תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יום הולדת שמח דנעע
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסתיו,למיטל,לארתור,לדנע לחברות שלי וללירז

G a L104

New member
עונה .

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-כ-ל השירים של לינקין פארק . משהו שעשה את השבוע-עשיתי הליקס
, הקדימו את החופש [: משהו שהרס את השבוע-הפיגוע /: בילוי השבוע-קניוווווןן [: , בריכה . סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אל תתעסקו עם הזוהן - אחלה סרט. ציטוט השבוע- ^ מה קניתם השבוע?-עגיל להליקס
משהו מוזר שקרה לך השבוע-ממ.. שההליקס בכלל ל-א כאב לי! =) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נסיעה לים המלח [: יוצאים לחופש ?- כןןןן . תמונה שבא לשים-גררר
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל, וסתיו ששכחה אותי =/

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifלא שכחתי אותך!../images/Emo23.gif

מה עם המסנג'ר והאיסקיו שלך..?

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעוננה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-נשכח מליבך ♪♫ שיר השבוע לא של לירז- The end- MCR משהו שעשה את השבוע- סיכוות
משהו שהרס את השבוע- אהמ.. כלום
בילוי השבוע- קניון
, מסיבת כיתה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שוב ההופעה של אבריל
ציטוט השבוע-אני אזכר ואכתוב
מה קניתם השבוע?-סיכוות של אבריל
, קנו לי 2 וקניתי עוד 2, יאא, עד שמצאתי סיכות כאלה
משהו מוזר שקרה לך השבוע-תחסכו את זה ממכם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מסיימים בצפר
, ת"א יוצאים לחופש ?-עוד לא
תמונה שבא לשים-הסיכות |ימינה| שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו וענבל שנעלמה

../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- ואיי מלא של אביב גפן! משהו שעשה את השבוע- מחשב חדש
,וכל מיני בילויים למיניהם.. משהו שהרס את השבוע- עזבו בילוי השבוע- אולפנים כוכב נולד,שנקין,עזריאלי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב נולד ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- הרבה בגדים,סוף סוף. משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר. שיגיע כבר השבוע שאחריו!!! יוצאים לחופש ?- מזמן תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
..מהיום המאומץ שלי זה רק-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,גל ואתי

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifתתחדשי על המאומץ ../images/Emo3.gif

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז-מארינה - סוף סוף, מאיה בוסקילה - שוברת שתיקה, קרן פלס - פג'ו 92, קרן פלס - הוא מתקשר אליי, bon jovi - it's my life, neyo - closer משהו שעשה את השבוע- שיש לי הופעה היום חח, המחשב החדש שלי משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- פגישה ספונטנית בקניון עם חברים נחשב? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- את האלבום של ארי גורלי ויעל נעים וספר "האספנים" של דיוויד בלאדאצ'י משהו מוזר שקרה לך השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום יוצאים לחופש ?- עוד מעט תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע, ליומולדת

1212sivna1212

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- מממ לא שמעתי השבוע של לירז אבל אני מאוד אוהבת את השיר שלה בעיינים עצומות שיר השבוע לא של לירז- Craig David - Let's Dance משהו שעשה את השבוע-החופש הגדוללל!!! ויש עונה 3 של שמש זה באמת עושה ת'שבוע משהו שהרס את השבוע- לא משו מיוחד... בילוי השבוע-מהמיטה לטלוויזיה מהטלוויזיה למחשב ומהמחשב למיטה... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שמש עונה 3!!! ציטוט השבוע- "יש לי משו נגד מניאקים" מה קניתם השבוע?-כלום... משהו מוזר שקרה לך השבוע-אני עושה סירטון לניק נט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לעשות לילה לבן עם חברה שלי אבל עוד לא קבענו תאריך אזז אל בטוח שבוע הבא יוצאים לחופש ?- חופש גדולל.. תמונה שבא לשים---> אני וסיון (אני עם החולצה הלבנה) רגע בעצם גם היא עם חולצה לבנה... אני בצד שמאל שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני הכי קטנה בפורום (אני בת 12)? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסיון חברה שלי, היא עוברת דירה =[

inbals93

New member
סופ''ש../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- the beatles - hello goodbye, the beatles - in my life, flo-rida - low, back to black, you know i'm not good, time in better משהו שעשה את השבוע- מסיבה אצל חברה משהו שהרס את השבוע-מתמטיקה בילוי השבוע- אצל חברה, קניון, סינמה סיטי(
) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות בית נואשות - עונה 2, איים אבודים ציטוט השבוע- "כולם פה שיכורים מהקריסטל!"
, *תביאי את היד - מביאה* "כן כן, יש בך משהו יצירתי!" מה קניתם השבוע?- מתנה לחברה משהו מוזר שקרה לך השבוע- שיחה קצרה עם מישהו הזוי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מממ... כל מיני יוצאים לחופש ?- לא רלוונטי כבר, נשאל פה במשך חודש כבר
תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל, סתיו, מיטל ודנע - מזל טוב!

עונה טיפה באיחור../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-הכול יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-יש לי סיכוי להינצל,האם להיות בך מאוהב משהו שעשה את השבוע-היה לי חבר אבל ליומיים
,הכלבה שלי סימה בת 7
,יצאתי לטייל בלילה עם אביאל ונתנאל היה צחוקים
,בחמישי הייתי בת"א בלילה לבן
משהו שהרס את השבוע-רבתי עם כמה חברות בילוי השבוע-ת"א,עיר,עכשיו חזרתי משישי שבת אצל אבא שלי
[נחשב?
] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע-אני:"לכו שניכם לקיבינימאט" ____:"גמאני?" אני:"כן"
מה קניתם השבוע?-שתיה
משהו מוזר שקרה לך השבוע-שהתחלתי להישתעממם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחר בריכה
,ים,לטייל
יוצאים לחופש ?-כן בעוד כמה שבועות לאילת
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור ולירז

למעלה