סופשבוע פרוע

Duo Maxwell

New member
../images/Emo41.gif סופשבוע פרוע ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של ניקל: שיר השבוע לא של ניקל: אמן/להקת השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:

עונה..

שיר השבוע של ניקל: אממ יש כמה.. מצד אחד שיר השבוע זה IF EVERYONE CARED ומצד שני, הקליפ של השבוע זה SAVIN ME ו- FAR AWAY, החדש.. כבר ראיתם? שיר השבוע לא של ניקל:אממ HAPPY TOGETHER לא זוכרת של מי אמן/להקת השבוע:ניקלבאקקקק שליטעעע אלבום השבוע:אממ אין אדם שעשה לכם את השבוע:צ'אד ההורסס!
חשבתי עליו כל השבוע.. משהו טוב שקרה השבוע:אממ ראיתי את הקליפ החדש של ניקלבאק, יצאתי לטיול של שלושה ימים עם התנועה השולטת (השומר הצעיר.. היה ממש כיףף!!), ישנתי אצל חברות, חופש פסחח משהו רע שקרה השבוע:אממ נזכרתי שיש לי עוד מלא עבודות להכין ביומיים מאכל השבוע:אממ שוקולד!! יאמיי משהו חדש השבוע?:לאדעת.. ציטוט שמאפיין את השבוע:אממ יש כמה אבל אני לא נזכרת בהם עכשיו.. ציטוט שעשה לכם את השבוע:לא זוכרת.. לינק/אתר השבוע:של ניקלבאקק- http://www.youtube.com/watch?v=sdb36TUxniw מקווה שזה באמת חדש... סרט/סדרה/ספר השבוע:אממ סדרת השבוע- סמולוויל
(אהובי אוליבר קווין עזב
.. כל כך הרבה זמן בכיתי מאז.. איזה באסההה!!), חוץ מהקטע של העזיבה של אוליבר היה ממש פרק טוב אז אני מרוצהה!! שבוע טוב היה... שיהיה לכולם שבוע מ-ק-ס-י-ם!

אוישש איזו כסילה אני!

הקליפ של פאר אוואי הוא משנת 2006, והוא כבר יצא ולא חדש! תמחקו את כל הקטעים האלה שכתבתי מזכרונכםםם... תודה,נוגה

למעלה