אוהד, יקירי.
אני יותר מאוחר בערב אגיב למה שכתבת ואולי לעניינים נוספים. אתמול, חלק גדול מהיום נגזל מפני שלא שלטתי בעצמי והייתי יותר מדי ליד הפורום במקום דברים אחרים. בשבוע בהא יהיו לי מילואים ואני צריך להספיק כל מיני דברים (שחלק ממכם, כולל אוהד, בטח יודעים למה אני מתכוון) עד שבוע הבא ואני די בפיגור. שיהיה לכם המשך יום נעים.
אוהד, יקירי.ברצוני להוסיף על דברי "סמיש" - לאחר
מלחמת יום הכיפורים חזרתי מ"אפריקה" (השטח שמעבר לתעלת סואץ) ליד אליהו בת"א - מרחק נסיעה של שש שעות ויותר - עם אוטובוס שמושביו היו מפלסטיק או מעץ. האמינו לי, חברים, זה לא נורא. הישבן לא התייבש לי, הגב לא התאבן לי, ולאו דווקא כי רציתי להגיע הביתה, כי בסך הכל, עצם הישיבה על מושב לא מרופד כזה אינה דבר נורא כל כך, כך שנסיעה מהשרון לת"א אפשרית על מושבים לא מרופדים כדבעי. מדוע ייגרע חלקם של תושבי לוד, רחובות ונס ציונה, רמת השרון, רעננה והרצליה לעומת כפר סבא, רמלה ונתניה ? מדוע ב- 501, 502, 531, 475, 201 ובעבר 451/461 אפשר להפעיל נידרפלור ולכפר סבא לא ?
אני יותר מאוחר בערב אגיב למה שכתבת ואולי לעניינים נוספים. אתמול, חלק גדול מהיום נגזל מפני שלא שלטתי בעצמי והייתי יותר מדי ליד הפורום במקום דברים אחרים. בשבוע בהא יהיו לי מילואים ואני צריך להספיק כל מיני דברים (שחלק ממכם, כולל אוהד, בטח יודעים למה אני מתכוון) עד שבוע הבא ואני די בפיגור. שיהיה לכם המשך יום נעים.