harhanegev
New member
תגובה:
1. בנושא ריפודים: אני אבא לתינוק, ומודע היטב לבעיית הכנסת עגלה באוטובוס נטול תא מטען. אך עובי הריפוד אינו קשור כלל לרוחב המעבר: אני לא שמעתי על איסור להתקין ריפוד נורמלי במכונות עירוניות. באוטובוס עם תא מטען, הבעיה כמובן מתבטלת כי העגלה וכל מטען גדול אחר יכולים להיכנס לתא המטען. 2. הואלתי להתלונן, רבים אחרים גם כן הואילו להתלונן, ומה קרה הלאה - לחברת דן הפתרונים. 3. אני אדם צעיר ומתלהב שרוצה לשנות את העולם? כל מה שאני רוצה זה שנהגים יהיו כפופים לחוק מדינת ישראל, זו לא נראית לי דרישה מוגזמת.
תגובה:השתלחות? איזו השתלחות? מי השתלח?
מי שהשתלח ומשתלח זה אתה יאיר בן צבי (הבחנתי בשמך בחתימה שלך ולכן מעתה אתה לא הבחור מאילת כי אם יאיר). אתה מתייחס בתגובותיך למגיבים החולקים על דעתך כאילו כולם אנשי דן. נכון, אני פנסיונר של דן אך אינני איש דן ולא ראיתי אף אחד שמגיב שהוא איש דן. לתשומת לבך כמה דברים: כל מדידת זמן שתעשה לא שווה התייחסות. ההתייחסות הרצינית הבלעדית יכולה להיות לטכוגרף שיש בכל אוטובוס. ברגע שתואיל בטובך להתלונן כפי שצריך להתלונן הטכוגרף יבדק. עד אז כל תלונותיך בפורום שוות בדיוק כפי שהדברים שאני כותב שווים: מילים וירטואליות שמרחפות להן אי שם במרחבי הגלקסיה האינטרנטית. בנוגע לאוטובוסים מרופדים או לא מרופדים לתשומת לבך שבקווים עירוניים ובמיוחד בקווים שמסיעים הרבה נוסעים עם סלים כדוגמת שוק הכרמל יש בעייה בהפעלת אוטובוסים כדוגמת האוטובוסים הגבוהים ואוטובוסים מרופדים בכלל, כי באוטובוסים הללו המעבר צר מאוד וקשה לעבור עם הסלים ובמיוחד עם הסלים הנגררים על עגלות. הזכרתי עגלות? הנה עוד סיבה שבה מעדיפים אוטובוסים בעלי מעבר נוח: אמהות (וגם אבות וסתם בייביסיטר) עם עגלות. האם חשבת על כך מר יאיר בן צבי הנכבד? אני יכול להמשיך ולהסביר לך עוד המון דברים מכאן ועד הודעה חדשה מר יאיר בן צבי אבל נראה לי שתגובותי נופלות על אזניים ערלות ושאני משקיע את זמני לחינם. גם ככה עקצת אותי מקודם בעניין הנוסח של התגובות שלי. אינני נפגע ממך מר יאיר בן צבי. לפי תגובותיך אתה נראה לי אדם צעיר מלא התלהבות ורצון לשנות את העולם. הסר נא דאגה מליבך. כי גם כותב מילים אלה היה בעברו אדם כזה שניסה לשנות את העולם לשווא...
1. בנושא ריפודים: אני אבא לתינוק, ומודע היטב לבעיית הכנסת עגלה באוטובוס נטול תא מטען. אך עובי הריפוד אינו קשור כלל לרוחב המעבר: אני לא שמעתי על איסור להתקין ריפוד נורמלי במכונות עירוניות. באוטובוס עם תא מטען, הבעיה כמובן מתבטלת כי העגלה וכל מטען גדול אחר יכולים להיכנס לתא המטען. 2. הואלתי להתלונן, רבים אחרים גם כן הואילו להתלונן, ומה קרה הלאה - לחברת דן הפתרונים. 3. אני אדם צעיר ומתלהב שרוצה לשנות את העולם? כל מה שאני רוצה זה שנהגים יהיו כפופים לחוק מדינת ישראל, זו לא נראית לי דרישה מוגזמת.