סדנאות

nutmeg

New member
../images/Emo41.gif סדנאות

לאחרונה הי בפורום כמה בקשות לסדנאות ביחסי אנוש, תקשורת בין אישית, ונגיעה בנושאים טיפוליים בלי להתחייב לתהליך טיפולי ארוך טווח. אני שמחה להודיע על פתיחת הרשמה לסדנאות באזור המרכז. מכיוון שבדרך כלל מדובר על אנשים עובדים, לומדים, או מה לא, הסדנאות תתקיימנה בימי שישי בבוקר. סדנא אחת, תתמקד תחילה במושגים בסיסיים בתקשורת בין אישית והרגשות המלווים תקשורת בין אישית. אחר כך נתמקד על רכישת כלים להתמודדות אפקטיבית יותר. זו סדנא "עם הפנים החוצה", מאוד קשורה להתמודדות יום יומית, ללמידה וליישום. סדנא אחרת עושה שימוש בכלי ההבעה שונים (כמו ציור, מוסיקה, תנועה וכתיבה). סדנא זו מתאימה לאנשים הרוצים להכיר ולפתח כלים להתבוננות פנימה, לגלות את החלקים היותר יצירתיים שלהם ולתת להם יותר מקום ביום יום. שתי הסדנאות מתאימות לאנשים שזקוקים למשוב החברתי ולקונטקסט המאפשר להם לראות את עצמם ביחס לאחרים באוירה תומכת ומאפשרת צמיחה.
הסדנאות הן למשך 12 פגישות
פתיחת סדנא מותנית במספר מינימאלי של נרשמים פרטים נוספים, במסרים. ההודעה באישורו של מנהל הפורום.

amirlib

New member
סדנאות

קראתי בעיון את הדרישה לסדנאות,נראה לי שדבר זה יעניין אותי מאד בשלב זה בחיי.אודה עם תעדכנו אותי על פתיחת סדנא זאת.

למעלה