סג"א - 2X2 - The Intruder

ayan2

New member
../images/Emo143.gif חג שמח לכולם! והנה תגובותי:

אנסה גם בנקודות: 1. אני ממש לא זוכרת שאמרו משהו על זה שהדדלוס קופצת לביקור בארץ? מה, אני כל כך לא מרוכזת? אנ יממש הופתעתי ובהתחלה לא הבנתי על מה הם מדברים...
2. הקללות באסגרדית הצחיקו בפעם הראשונה, אולם בכל פעם שחזרו על הבדיחה הזאת מאז, זו הייתה פעם אחת יותר מידי...
3. וויר...כמה כבר נכתב עלייך...אני לא מתכוונת לפתוח את הדיון הזה, אני רק אגיד שאני מעט מקנאה בבן זוגה שיכול להחליט שזה נגמר ביניהם...
4. רודני בתנוחת כריעה לקראת השיגור...לא, שזה אי אפשר לתאר...
שרק לא נתגשם בקיר...
כל הביחד שלו משם ועד לסוף הפרק עם שפרד היה פשוט מקסים!
יופי של פרק!

nzkiwi

New member
פרק יפה.

דברים קטנטנים שצדו את עיני: 1. גנב החתולים בהופעתו האחרונה? (לא לענות!!!). 2. ראיתם את אחת התמונות שהיתה על טפסי הבקשה של המדענים (דה לואיז). 3. טיילה מעצבנת גם בתור המקבילה של וולטר, ולה נתנו את הפיקוד הזמן שלא היו באטלנטיס ?!?!?! 4. הקטעים עם המצלמה והאור האדום - אודיסאה? האל? 5. תהיתי אם יעשו לרודני ושפרד "שיזוף", ואכן עשו (כאיל דה?!). פרק יפה כבר אמרתי?

YSHVORIN

New member
פרק משעמם

סה"כ אחד הפרקים המשעממים , איפה התרבויות החדשות , תנו לנו קצת להנות מחוץ לאטלנטיס. סתם פרק להעביר את הזמן עד לשבוע הבא. אני לא מתאפק , יאלה להוריד פרקים בחמור.

neboris

New member
פרק לא משהו

לתיאור התרשמותי מהפרק, הרשו לי לצטט את הרמיוד (במשפט היחיד שהיה שווה משהו בפרק הזה): "Crap indeed" 1. עלילה משעממת, רעיון לא מקורי וביצוע לא משהו. 2. לפי העלילה והקטע של הוירוס שמסתכל בדרך המצלמות זה אמור להיות מין מחווה ל"אודיסיאה בחלל 2001", אבל זה היה פחות טוב מהמחווות הקודמות שלהם לסרטים אחרים. 3. הקטע של אסגארד בתור אתנחתה קומית מיצה את עצמו. 4. מתחבר לדיון שלנו על משגרים ותנוחות. בפרק הזה שאפרד משוגר ממצב ישיבה למצב עמידה. מצד שני כשהם משוגרים ביחד עם רודני, התנוחה של רודני נשארת אותו דבר. מה שמוביל אותי למסקנה הבאה - המשגר של אסגארד משגר אותך לתנוחה היציבה הכי קרובה לזאת שהיית בה קודם, כך שלא תאבד את שיווי המשקל ישר אחרי השיגור (למרות שאז הדיוני יותר אם ממצב ישיבה השיגור היה למצב שכיבה).

Nogmor

New member
../images/Emo6.gif

כן... קרע אותי כשהוא אמר את המשפט הזה.. חח.. אבל כן, אני מסכים, פרק לא משהו... (ואם למישהוא יש שאלות, אז לא היה לי כוח לחכות לשבוע הבא והורדתי את כל הסופ עונה הראשונה, ראיתי, ואז ראיתי את ההקלטות .
)

למעלה