../images/Emo41.gifנושא שבועי../images/Emo41.gif
צהריים טובים, בואו נתחיל במסורת של נושא שבועי.. זה הולך ככה: בכל סופשבוע אנחנו בוחרים "נושא שבועי" - משהו שקשור לדברים שעלו כאן במהלך השבוע ועוררו את "עניין הציבור". אני, או מישהו מחברי הפורום שמתנדב, כותבים על זה משהו בפתיחה - וכולם מוזמנים להגיב. כשלמישהו יש רעיון, עדיף שיודיע לי או ליוסי לפני שהוא מפרסם כדי שאנחנו לא נפרסם נושא שבועי מקביל, ובכלל..כדי לעבור עריכה (אם יהיה צורך). הנושאים יכולים להיות לא בהכרח על אפילפסיה, אלא על נניח..לדעת לחגוג את החיים, מה זאת אהבה, מה זו יום הולדת עבורי, התכונות שלי, למה אנחנו כאן...ועוד כיד הדמיון.
בשיטוטיי בפורום מצאתי את הרעיון, הוא הצליח בפורומים אחרים ואני ממליצה עליו
והשבוע..ימי הולדת: כשהיינו ילדים חגגנו את יום ההולדת עם בלונים, ממתקים, לפעמים קוסם והפתעות. נורא שמחנו לקראת יום ההולדת, התרגשנו וחיכינו לו כמעט שנה שלמה. והמבוגרים? איך אנחנו חוגגים? האם יום ההולדת שלכם הוא יום של שמחה? עצב? חשבון נפש? יום שנעים להגיע אליו? יום שהייתם רוצים שלא יגיע אף פעם?... כולכם מוזמנים לספר מה זה יום הולדת בשבילכם, לחלוק איתנו זכרונות של ימי הולדת שנחרטו לנצח בזכרונכם - לטוב או לרע, ולחשוב יחד - מה יש בו, ביום הזה, שעושה אותו כל כך מיוחד עבורנו? כל הזכויות שמורות ליעל
ותודה. יאללה, עכשיו אתם
צהריים טובים, בואו נתחיל במסורת של נושא שבועי.. זה הולך ככה: בכל סופשבוע אנחנו בוחרים "נושא שבועי" - משהו שקשור לדברים שעלו כאן במהלך השבוע ועוררו את "עניין הציבור". אני, או מישהו מחברי הפורום שמתנדב, כותבים על זה משהו בפתיחה - וכולם מוזמנים להגיב. כשלמישהו יש רעיון, עדיף שיודיע לי או ליוסי לפני שהוא מפרסם כדי שאנחנו לא נפרסם נושא שבועי מקביל, ובכלל..כדי לעבור עריכה (אם יהיה צורך). הנושאים יכולים להיות לא בהכרח על אפילפסיה, אלא על נניח..לדעת לחגוג את החיים, מה זאת אהבה, מה זו יום הולדת עבורי, התכונות שלי, למה אנחנו כאן...ועוד כיד הדמיון.