נופל וקם

The Feeling

New member
../images/Emo41.gif נופל וקם

אני חייב להגיד לכם שלאחרונה שמעתי בכל מיני הזדמנויות את השיר של שבק ס' - נופל וקם והשיר הזה עושה לי משהו. הקשבתי למילים והם כל כך יפות כמובן, הכל מתחיל מהפיזמון האופטימי: "הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם אף פעם לא מספיק ללכת אני נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם." כל כך יפה ונכון. שיר לא אי אי אי אבל כן נותן השראה. ממשיך עם הבית שעשה לי את, אני כל כך מזדהה איתו: "...אומרים שאני לא מתאים לחיים כי אין בי את הרצון לזהב ויהלומים אין לי קלפים נכונים אולי זו החברה שקורסת אם זה לא מקום מתאים למחפשים של קשת וענן למתעלמים מסימן הזמן והכוכב שלי היכן בני אדם אני קיים בעיניכם אולי אין לי ערך אבל יש לי נשמה יש לי שיר יש לי ת'דרך.." אני מרגיש הרבה פעמים ככה, בחברה שלנו, כשהחומרנות משתלטת אבל יש לי בלב שיר ודרך... כל הכבוד על המילים האלה, שבק ס שיחקו אותה

exterior

New member
כמה מחמם את הלב לדעת שיש עוד

אנשים שחושבים כמוני....

exterior

New member
יו, אתה כ"כ מזכיר לי מישהו....ולא

רק את עצמי, שזה כבר אמרתי ממקודם....לא יאומן פשוט....ביחוד עם המשפט הכ"כ נכון "הכל מתחיל מבפנים"... אני ממש מתחברת לחשיבה שלך....היא כ"כ מייצגת אותי. הלוואי וכילתי לכתוב מה אני חושבת "בקטנה", אבל זו כבר שיחה פילוסופית וגישה חברתית שלי שהיא ממש ממש עמוקה וקצת קשה לי לתמת אותה....קיצר- לא לכאן.

exterior

New member
הכי בקיצור שיש--->

The MORE people take, the MORE they want, and the LESS they become

Barvazoom

New member
../images/Emo127.gif ממש ככה...

ממש אהבתי את מה שכתכת, במיוחד - - > "אני מרגיש הרבה פעמים ככה, בחברה שלנו, כשהחומרנות משתלטת אבל יש לי בלב שיר ודרך..."

Barvazoom

New member
החלמתי סופסוף מהאבעבועות..../images/Emo9.gif

תודה על ההתעניינות חמודה! ניסיתי לעקוב אבל המחשב רוב הזמן היה סגור וגם לא ממש התחשמק לי לעשות כלום למעט להסתכל על הנקודות... (והן הסתכלו עלי בחזרה אגב
)

העכביש2

New member
או מיי גאד

אחי!! אתה גאון!! גם אני שמעתי השבוע את השיר הזה (ביחד עם עוד מישהו בפורום מצעדים) והכי מצחיק שגם הוא כתב משפט מהשיר בחתימה שלו... אני יכול להשתמש גם בשורה? אתה מאשר לי? חחחח אני לא מאמין שכתבת את זה!! כל הכבוד לך אני מוריד בפנייך את הכובע

למעלה