נולד 4

../images/Emo41.gif נולד 4

מי רואה כוכב נולד
מי לדעתו יבחר השנה למקום השני
והראשון
לדעתי אין על ג'קו
אני הכי אוהבת את הפרקים הראשונים כמה שאנשים עושים לעצמם פאדיחות

redot

New member
בעעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מוציא שם רע לחלטורה. קאברים עושים בקומזיץ או בפאב שכונתי... עוד סיבה למה המוזיקה בארץ תתמצה במשינה וברי סחרוף.

האודישנים ההתחלתיים קורעים

ואז דילגתי עד ל7 האחרונים [או משהו כזה] כיום אני אוהבת את ג'קו אז אהבתי את זהבית.... אהה ו... העלת לי רעיון לסקר...

נרקי

New member
חחחח

גם אני שונאת כוכב נולד
כמה אפשר לטחון את זה??? עוד מעט יספרו לי שתיהיה עונה חמישית

../images/Emo26.gif

אני ממש אוהב את התוכנית. המתמודדות האהובות עליי הן מאיה וזהבית. לדעתי רפאל יקח את הגמר, למרות שאני מאוד מקווה שזה לא יקרה (הוא המועמד הכי פחות אהוב עליי העונה). בכל מקרה, הייתי שמח לראות את מורן וזהבית בגמר במקום רפאל וג'קו. בקיצור, אני מתכוון להצביע מחר למאיה.

זו פעם ראשונה

שראיתי כמעט כל שבוע ואפילו נהניתי זו גם פעם ראשונה שהגמר ממש מעצבן אותי כי אין לי פייבוריט אני מתה על שלושתם
יהיה קשה לבחור ולא חשוב מי ינצח, אני אשמח בשבילו ואתבאס בשביל האחרים אבל האמת היא שלמרות שאני מתה על מאיה אני צופה נצחום לרפאל או לז'אקו, כי הם כוכבים אמיתיים ואני חושבת שהם יצליחו בלי קשר לאיזה מקום הם יגיעו היא, מדברת אל קהל מאד מסויים, ולמרות שהוא בובה מתוקה ומוכשרת, היא קצת צנונית וזה עשוי להיות בעייתי כשצריכים קהל

gilad269

New member
זה מתחיל

רפאל מאיה ז'קו זה הסדר לטעמי איזו חגיגה

EastGirl83

New member
ממש ממש ממש אבל ממש....

לא בראש שלי.... הטלוויזיה דלוקה על זה.... אבל לא מעניין.... הייתי רואה את העונה הראשונה והשניה... אבל עכשיו די....

למעלה